Wanneer u graag succesvol wilt beleggen, dan is deze informatie belangrijk voor u. Lees verder en wordt de belegger die u altijd al hebt willen zijn. Dit kan op een veilige manier, en ook al met een kleine inleg.  

De belegger

Bij de belegger denken veel mensen aan de rijke zakenmannen en –vrouwen op Wall Street. Mensen die grote risico’s kunnen nemen, omdat ze een enorm budget hebben. Gelukkig is beleggen anno 2013 een stuk moderner geworden. Iedereen kan tegenwoordig beleggen, ongeacht de baan, de woonplaats of het inkomen van deze persoon.

Het nieuwe beleggen: de belegger werkt thuis

Lange tijd was het alleen mogelijk om te beleggen op de aandelenbeurs. Beleggers moesten dan zelf naar dat gebouw toe, om daar te kunnen beleggen. Deze beleggers waren meestal professionals, omdat het niet gemakkelijk was om je weg te vinden op die grote beurs. Gelukkig is beleggen nu toegankelijker. Tegenwoordig werkt de belegger gewoon thuis. Hier heeft hij of zij niet veel voor nodig. Een computer of een ander apparaat met toegang tot het internet is al voldoende.

Het enige wat de belegger verder nodig heeft om te kunnen beginnen, is de beleggingssoftware. Met deze software, die gratis via deze website te downloaden is, komt de beurs via internet naar de belegger toe. Met dit programma kan de belegger handelen met en in aandelen, valuta, indices en grondstoffen van over de hele wereld. Dankzij dit programma zijn alle koersschommelingen duidelijk te volgen, zodat de belegger hier meteen op in kan spelen. Zo kan de oplettende belegger vanuit huis optimale winst maken.

Binnen enkele minuten beginnen met beleggen

Wilt u ook gaan beleggen? U hoeft dan alleen de eerder beschreven software te downloaden, waarmee u de online beurs op kan. Er bestaan meerdere versies van dit programma, omdat er meerdere bedrijven zijn die de beleggingssoftware aanbieden. De drie opties die in onze ervaring het beste zijn, hebben we voor u geselecteerd. U kunt er hier een kiezen. Alle drie deze programma’s zijn gratis en betrouwbaar. Ook het installeren is bij allemaal in enkele minuten gebeurd. Wanneer u een programma hebt gekozen, kunt u vijf minuten later al aan het beleggen zijn.

Oefening baart kunst

Wat moet u doen wanneer u het programma hebt gedownload? Een goede eerste stap voor de belegger is om wat ervaring op te doen. Ook dit kan binnen de online omgeving van de beleggingssoftware. Hier hoeft u alleen een account voor aan te maken in het programma dat u hebt gekozen. Daarvoor hebt u een e-mailadres voor nodig. Maakt u zich geen zorgen: u zult geen vervelende mails met reclame en dergelijke toegestuurd krijgen, en er wordt zorgvuldig omgegaan met uw gegevens.

Wanneer u een account hebt aangemaakt, kunt u er voor kiezen om te oefenen in de gratis virtuele modus. U krijgt dan 20.000 euro fictief startgeld. Hiermee kunt u oefenen met beleggen, waarbij u de echte aandelenkoersen te zien krijgt. Maar omdat u belegt met fictief geld, is het niet erg wanneer u verlies maakt. U verliest tenslotte nooit echt geld.  En daarom is deze virtuele oefenmodus een echte aanrader voor de belegger die nog wat ervaring op wil doen. In de figuur hieronder ziet u een screenshot van de beleggingssoftware.

leren-aandelen-beleggen-trader-plaatje1

Figuur 1, screenshot beleggingssoftware. Klik op afbeelding om te vergroten.

Een cursus als goede basis voor de belegger

Wanneer u uw vaardigheden als belegger wilt ontwikkelen, dan is de gratis cursus beleggen die wij u aanbieden een echte aanrader. Deze cursus duurt slechts dertig minuten. De belegger die de cursus volgt, plukt hier nog lang de vruchten van. Hebt u geen interesse in deze cursus? U kunt ook veel leren van het werk van anderen. Daarom hebben we onze praktijkervaring opgeschreven, zodat u kunt leren van onze goede en slechte beslissingen. Klik hier om deze ervaringen te bekijken.

De belegger in Nederland

Op een gegeven moment hebben de meeste beleggers genoeg geoefend in de virtuele modus, en willen ze overstappen naar het echte werk: beleggen met echt geld. Overstappen naar deze modus is zo gebeurd, maar bij echt beleggen hoort ook een echt budget. Dit geld kunt u op verschillende manieren storten op uw account. Dat kan met een creditcard of met PayPal, maar de belegger in Nederland kan ook betalen met iDeal. U kent iDeal misschien wel van het online betalen in webwinkels. Zo ja, dan weet u dat deze manier van betalen veilig en gemakkelijk is. Online beleggen is dan ook in alle opzichten goed geregeld.

Download nu door hier te klikken de gratis beleggingssoftware, ideaal voor de belegger.

 Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Beleggen