U wilt graag daytrader worden. Immers geld verdienen met aandelen, wie wil dat nou niet? In dit artikel leggen wij uit hoe u daytrader kunt worden. In de huidige tijd van het moderne internet kan iedereen daytrader worden. In dit artikel leggen wij uit wat een daytrader doet en hoe u vanaf de keukentafel kunt beginnen met daytraden. 

Daytrader worden

Waarom daytrader worden?

Er zijn verschillende motieven om daytrader te worden. Iedere daytrader heeft zo zijn eigen beweegredenen. Sommige zien het daytraden als een extra inkomsten naast het eigen werk. Andere vinden het een hele leuke en spannende uitdaging. Weer een andere groep wil van daytraden echt hun werk maken. Zij willen hun hun brood verdienen met beleggen. Al deze groepen hebben een gezamenlijk doel: winst behalen.

Wat doet een daytrader?

Hoe verdient een daytrader eigenlijk zijn geld? Het werk van een daytrader draait om aandelen beleggen. Een daytrader verdient geld met koerswijzigingen. Hij zet geld in op koersen en hoopt zo in korte tijd geld te verdienen door koersverschillen. Koersverschillen onstaan vaak door economische nieuwsberichten. Elke dag komen er vele nieuwsberichten over bedrijven naar buiten, bijvoorbeeld berichten over de winstcijfers van een bedrijf als Philips. Via nieuwssites zijn deze berichten voor iedereen beschikbaar.

Al zijn werkzaamheden doet de daytrader vanaf zijn computer. Het beleggen gebeurt via gratis beleggingssoftware. Naar een drukke chaotische beurs gaan is verleden tijd en beleggen via een bank is ook niet meer nodig. De moderne daytrader is volledig onafhankelijk.

daytrader worden

Afbeelding, voorbeeld van een programma, klik om te vergroten.

Kan ik zelf daytrader worden?

Natuurlijk kan u daytrader worden. Veel mensen zien daytraden als een gesloten boek en denken dat het heel moeilijk is. Hier klopt niets van. Met een klein beetje kennis van zaken kan iedereen daytrader worden. Door middel van onze online cursus kunt u binnen 30 minuten leren hoe daytraden werkt. U leert hoe u meteen kunt beginnen en hoe het programma werkt. Natuurlijk behandelen we ook het risico aspect dat bij beleggen hoort, want wij willen u een goed beeld van de werkelijkheid geven. De cursus daytraden kunt u via deze link vinden.

Daytrader worden: uw eigen strategie bepalen

Een goede belegging komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. Wanneer u een succesvol daytrader wilt worden heeft u een goede strategie nodig. Een goed hulpmiddel hierbij zijn onze eigen ervaringen. Wij hebben een succesvolle eenvoudige strategie gevonden, die al tot meerdere winsten heeft geleid. Deze strategie kunt u zelf ook eenvoudig uitvoeren.

Een veel gehoorde uitspraak is: “Voor daytraden zijn duizenden euro’s benodigd, daar begin ik niet aan”. Deze uitspraak kan naar het rijk der fabelen verwezen worden. Vaak is er maar een klein bedrag benodigd. Met een klein bedrag als 100 euro is er binnen een uur al 40 euro winst te behalen. Wanneer u deze 40 euro elke dag verdient heeft u een zeer leuk extra inkomen. Leer hoe u kansen op de beurs kunt herkennen en begin met winst maken. Voor mee praktijkvoorbeelden en  onze strategie kunt u hier terecht.

Hoe kan ik onmiddellijk beginnen?

U kunt op dit moment starten en daytrader worden. Het enige wat u hoeft te doen is een beleggingsprogramma downloaden. De programma’s worden ontwikkelt door zogenaamde brokers. Wij hebben de beste voor u geselecteert en op een rijtje gezet. Hier kunt u de selectie rustig bekijken en een programma naar keuze downloaden. Het downloaden en installeren van het programma neemt weinig tijd in beslag, in 3 minuten kunt u al beginnen. U kunt ervoor kiezen eerst te oefenen in de testmodus. Op deze wijze leert u met het programma omgaan. Met gemak kunt u overschakelen naar het echte daytraden. Het is een kwestie van een klik met de muis. Leef in het heden, start met daytraden!

Daytrader worden? Download het programma en begin beleggen in 5 minuten.

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Daytrading