U kunt geld beleggen zonder risico te lopen. Wilt u weten hoe? Lees dan verder en ontdek de gratis demo van het handige beleggingsprogramma.

Geld beleggen zonder risico

Geld beleggen zonder risico kan dankzij de broker

Wilt u geld beleggen zonder risico te lopen? Dan hebt u een broker nodig. Brokers zijn aandelenmakelaars, die u toegang geven tot de beurs. Om dit te vergemakkelijken, hebben brokers een gratis beleggingsprogramma ontwikkeld dat ze u aanbieden.

De voordelen van het beleggingsprogramma

U kunt het beleggingsprogramma gratis online gebruiken of downloaden. Hiermee kunt u handelen op aandelenkoersen van over de hele wereld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bekende beurzen zoals de Amerikaanse Dow Jones of onze eigen AEX.

Maar de software biedt u meer: naast beleggen in aandelen kunt u ook handelen in valuta, indices en grondstoffen. Het programma is gemakkelijk en overzichtelijk, zoals u kunt zien op de afbeelding hieronder.

Geld beleggen zonder risico

Figuur 1, geld beleggen zonder risico met de overzichtelijke software. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Gratis en zonder enig risico online beleggen met de demo

Het handige beleggingsprogramma was oorspronkelijk bedoeld voor beleggers die echt geld inlegden bij hun handel. Het is echter ook mogelijk om via het programma te beleggen zonder dat het u iets kost. U maakt dan gebruik van de demo modus. De demo modus is een gratis functie van het programma waarmee u op echte koersen belegt, maar met nep, fictief geld. U krijgt gratis ca. 20.000 euro fictief geld om mee te beleggen, zolang u dat wilt.

Het enige dat u moet doen om gebruik te kunnen maken van de demo is een account aanmaken bij het beleggingsprogramma. Dit gaat snel en is helemaal gratis. Zo kunt geld beleggen zonder risico te lopen en zonder dat het u iets kost.

Als u wat meer theoretisch bent ingesteld, kunt u er ook voor kiezen om eerst de gratis cursus beleggen te doen. Deze cursus legt u binnen 30 minuten de hele basis van het beleggen uit. Klik hier om naar de gratis cursus te gaan.

Geld beleggen zonder risico? Aan de slag!

Wilt u zelf aan de slag met deze gratis, leerzame manier van beleggen? Dan moet u een broker kiezen die u een gratis beleggingsprogramma biedt. Hier kunt u wel wat hulp bij gebruiken: de keuze uit brokers is namelijk zo groot dat het al gauw onoverzichtelijk wordt. Wij helpen u de beste keuze te maken. Ons team heeft een selectie gemaakt van 3 goede, prettige brokers.

We hebben deze met elkaar vergeleken zodat u precies kunt zien wat de pluspunten van elke broker zijn. Dit helpt u bij het kiezen van een vooraanstaande broker, zodat u zeker weet dat u gebruik kunt maken van het handige, gratis beleggingsprogramma. Klik hier om een broker te kiezen uit onze selectie.

Stel: u hebt een broker gekozen en u gaat geld beleggen zonder risico. U leert veel, hebt er plezier in en u wordt een ervaren belegger. Dan wilt u misschien wel proberen hoe het is om met echt geld te beleggen, zodat u snel echte winst kunt maken. In dat geval kunt u met het beleggingsprogramma overstappen op echt beleggen.

Geld beleggen zonder risico biedt u dus het volgende:

  • U doet ervaring op met beleggen in aandelen, valuta, indices en grondstoffen van over de hele wereld
  • U krijgt gratis ca. 20.000 euro fictief geld om mee te beleggen
  • U kunt onbeperkt gebruik maken van de demo

Waar wacht u nog op? Leer hier alles over winst maken op de beurs met geld beleggen zonder risico

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Demo_(software)