Kent u snel beleggen zonder kosten al? Dit is realistisch oefenen met beleggen in een gratis demo. Lees verder en zie ontdek de voordelen!

Snel beleggen zonder kosten

Snel beleggen zonder kosten wanneer u dat wilt

Op internet kunt u gratis beleggingssoftware vinden die u wordt aangeboden door online brokers. Brokers zijn de aandelenmakelaars van de beurs. Ze proberen de handel te versoepelen. Om dit te bereiken hebben ze de gratis software ontwikkeld.

Deze software bevat een demo. Hiermee kan iedereen gemakkelijk snel beleggen zonder kosten in verschillende beleggingsproducten. Denk hierbij aan aandelen, indices, valuta en grondstoffen uit allerlei landen. Bovendien hebt u toegang tot de demo waar en wanneer u dat wilt. De software is namelijk te openen via uw computer of laptop, tablet en smartphone.

Plus500 webtrader

Figuur 1, snel beleggen zonder kosten. Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Ook echt beleggen via de gratis software is populair. Het bestaat namelijk zowel uit de demo als uit een werkelijke stand. In de werkelijke stand kunt u beleggen met echt geld, zodat u ook echte winst kunt maken. Hier maken steeds meer beleggers gebruik van, wanneer ze hieraan toe zijn. Voorbeelden hiervan vindt u bij onze praktijkervaringen.

Het nut van snel beleggen zonder kosten

Misschien vraagt u zich inmiddels af wat het nut is van beleggen zonder kosten. U kunt er immers geen echte winst mee maken. Daarom zullen we u nu uitleggen waarom snel beleggen zonder kosten een goede stap kan zijn voor zowel beginnende als gevorderde beleggers.

  • De beginnende belegger. Snel beleggen zonder kosten geeft de een beginnende belegger de kans om op een speelse maar veilige manier kennis te maken met de beurswereld. In de demo belegt u namelijk op echte en actuele koersen. U doet dus levensechte ervaring op, terwijl het u niets kost. Dit omdat u als u begint fictief speelgeld krijgt.
  • De gevorderde belegger. Voor de gevorderde belegger heeft snel beleggen zonder kosten als voordeel dat het mogelijk is om beleggingsstrategieën uit te testen. Omdat de koersen waarop er belegd wordt echt en actueel zijn, kunt u testen hoe een bepaalde manier van beleggen uitpakt zonder dat u het risico loopt om geld te verliezen. Het resultaat in de demo zou immers vrijwel hetzelfde zijn geweest als met echt beleggen.

U kunt gemakkelijk overschakelen van de demo naar de werkelijke stand. Hierdoor is snel beleggen zonder kosten voor iedereen aantrekkelijk, of u nou een beginner of een gevorderde bent.

Uw budget bij snel beleggen zonder kosten

Als u kiest voor snel beleggen zonder kosten wordt er speciaal voor u een bepaald budget aan fictief geld klaargezet. Over het algemeen krijgt u maar liefst ongeveer 20.000 euro fictief geld, waar u zo lang mee kunt beleggen als u wilt. De demo is altijd toegankelijk, dus u kunt oefenen zolang u wilt.

Zelf aan de slag

U kunt in slechts 5 minuten al snel beleggen zonder kosten. Hiervoor hoeft u alleen de gratis beleggingssoftware te openen. Als u op de onderstaande link klikt, komt u op een pagina waarop we drie goede brokers voor u hebben vergeleken. Zo kunt u kijken welke versie van de gratis software het beste bij u past.

Klik hier en begin zelf met snel beleggen zonder kosten

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Belegging