Begin maart werd het duidelijk toen de aandelenkoersen in Amerika alle records braken. De koersen stijgen weer. Profiteer ervan door online aandelen kopen. Op internet aandelen kopen is handig en snel. Wij leren u er alles over en bieden u een gratis spoedcursus beleggen.

Online aandelen kopen

Het gemak van online aandelen kopen

Anno 2013 bestaat het internet ongeveer twee decennia. Sinds internet door iedereen gebruikt wordt, is er veel veranderd. Beleggen is hier geen uitzondering op. Jong, oud, rijk, arm, ervaren of onervaren: alle mensen kunnen tegenwoordig online aandelen kopen. En al deze mensen kunnen daar ook goed geld mee verdienen. Voor een deel komt dat door de tussenpersonen, de mensen die de beurs toegankelijk maken voor beleggers. Deze tussenpersonen heten brokers. Zij hebben beleggen voor iedereen toegankelijk helpen maken door gratis computersystemen te ontwikkelen die men binnen een paar minuten kan downloaden en installeren. Met deze overzichtelijke programma’s ligt beleggen in ieders handbereik.

Zo is het mogelijk om te beleggen op aandelen van bekende, populaire bedrijven. Denk aan de aandelen van zoekmachine Google of, dichter bij huis, die van ons eigen bedrijf Philips. Maar er is meer. Beleggen hoeft niet altijd te gaan om aandelen van bedrijven. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om te investeren in delfstoffen zoals olie. Of in indices, de belangrijkste aandelen van een land samengenomen. Denk daarbij aan de Dow Jones of de AEX. De belegger is een wereldburger. Met een simpele muisklik beïnvloedt hij of zij de wereldwijde economie.

Gratis virtueel 20.000 euro bij online aandelen kopen

Beginnende beleggers maken vaak veel foutjes. Foutjes die gemaakt worden uit een gebrek aan ervaring, maar fouten die wel geld kosten. En dat kan de beginnende belegger afschrikken. Daarom hebben de brokers een extra modus ingebouwd in hun systemen. De zogenaamde demo.

Wanneer u belegt met een demo, bent u echt bezig met beleggen, maar met fictief of virtueel geld. In de demo modus kan men dus online aandelen kopen zonder dat men het verlies of de winst echt zelf krijgt. Het gaat immers om niet-bestaand geld. Maar hiermee kan de belegger wel ervaring opdoen die later van onschatbare waarde zal zijn.  Bovendien krijgt iedere nieuwe belegger in de demo modus 20.000 euro startgeld. Hiermee kunt u op grote schaal beleggen, bijvoorbeeld om zo te zien wat de uitkomsten zouden zijn als u wel met echt geld had belegd. Gaan uw vingers jeuken om serieus te gaan beleggen, en over te stappen op beleggen met uw eigen geld? U hoeft alleen maar op een simpele manier van modus te wisselen.

Online aandelen kopen

Wisselen van modus bij online aandelen kopen. Klik hier voor een vergroting.

Online aandelen kopen en de ervaring van ons team

Ons team houdt zich ook bezig met online aandelen kopen via het systeem van de broker. Hun ervaringen zijn positief. Wilt u het zelf ervaren hoe online aandelen kopen gaat, en welke kick het geeft? Lees hier dan meer over onze ervaringen.

De cursus online aandelen kopen

De gratis spoedcursus online aandelen kopen helpt u stap voor stap te beginnen als belegger. En dat allemaal in slechts een halfuurtje. Na een halfuurtje weet u precies waar u kunt beginnen met beleggen, hoe het werkt, en wat de beste tactieken zijn. Een aanrader.

Wilt u de cursus downloaden? Klik dan hier.

Liever meteen beginnen met online aandelen kopen? Klik hier om te kiezen via welke broker u wilt beleggen.

Bronnen: http://nl.wikipedia.org/wiki/Aandeel