Wilt u lekker op de bank zitten en geld verdienen? Dan is thuis beleggen in goud interessant voor u. Ontdek hier de vele mogelijkheden van dit mooie metaal.

Thuis beleggen in goud

Ouderwets thuis beleggen in goud

Er zijn verschillende manieren voor thuis beleggen in goud. Misschien denkt u wel aan de ouderwetse manier, waarbij u gouden sieraden koopt. Als de goudkoers dan stijgt, worden deze sieraden meer waard. Verkoopt u ze dan weer door, dan maakt u winst.

Maar u ziet waarschijnlijk ook de nadelen van deze manier van thuis beleggen in goud. U moet gouden voorwerpen kopen. Daarna moet u zelf de goudprijs in de gaten houden. En als u uw sieraden wilt verkopen, moet u een goede inkoper vinden. Het is dus geen handige manier van thuis beleggen in goud. Dit kan gelukkig makkelijker!

Makkelijk online beleggen in goud

Thuis beleggen in goud kan heel gemakkelijk met een gratis beleggingsprogramma. Met behulp van dit computerprogramma handelt u online in goud.  De waarde van uw positie in goud wordt automatisch bijgehouden door het beleggingsprogramma. Hierdoor hoeft u dus niet meer apart op zoek naar informatie over de goudkoersen.

Zowel een belegging openen als er een sluiten kan simpelweg met een paar klikjes van de muis. U bepaalt dus of u belegt, u hebt de touwtjes in handen. Beleggen kan waar en wanneer u dat wilt. Dat kan zijn vanuit huis, maar ook onderweg of vanaf uw werk, want het gratis beleggingsprogramma is beschikbaar voor laptop, pc, tablet en smartphone. Toch is dit nog niet alles, zoals u hieronder kunt lezen.

Plus500 webtrader

Figuur 1, thuis beleggen in goud met de gratis software. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

De hefboom, het grootste voordeel van thuis beleggen in goud

Bij thuis beleggen in goud zit er automatisch een handige constructie versleuteld in het gratis beleggingsprogramma: de hefboom. Dankzij de hefboom wordt uw inleg meer waard, doordat deze met een bepaalde factor wordt vermenigvuldigd. U kunt dan dus een positie innemen die meer waard is, terwijl uzelf maar een deel van de waarde hiervan hoeft te financieren.

Bij beleggen in goud is de factor 13. Stel, u hebt een inleg van 100 euro, dan wordt deze dankzij de hefboom 1.300 euro waard. Als de goudkoers dan 3% stijgt, is uw winst al 39 euro. Een rendement van bijna 40%! Koersstijgingen als deze zouden binnen een paar dagen kunnen plaatsvinden. Zo kunt u dankzij de hefboom in enkele dagen een mooie winst behalen.

Maar er is nog een mogelijkheid: u kunt namelijk ook beleggen op een koersdaling. Als het goud dan minder waard wordt, en u hebt aangegeven dat u op een daling belegt, kunt u alsnog winst maken. Dit werkt op dezelfde manier als beleggen op een stijging: met een inleg van 100 euro zal een daling van 3% nog steeds zorgen voor een winst van 39 euro.

Met het beleggingsprogramma kunt u overigens ook beleggen in andere grondstoffen, of in aandelen, indices of valuta. Veel beleggers vinden het prettig om op deze manier te investeren. Een voorbeeld hiervan ziet u hieronder. In dit artikel ziet u hoe er op aandelen belegd werd met 100 euro, en er in 18 minuten 41 euro winst werd gemaakt.

https://allesoverbeleggen.com/aandelen/beleggen-met-100-euro-zorgt-voor-snelle-winst-in-18-minuten-41-euro-verdiend

Thuis beleggen in goud: begin zelf!

U hebt gezien wat thuis beleggen in goud u kan opleveren. Het is een makkelijke en leuke manier van beleggen, die u dankzij de hefboom een mooie winst kan opleveren. Dit kan ook met een kleine inleg, en ook wanneer goud juist minder waard wordt.

Bent u geïnteresseerd? Klik dan op de onderstaande link en kies voor het gratis beleggingsprogramma. Hiermee kunt u echt beleggen, maar als u nog twijfelt kunt u ook gratis oefenen in de demomodus. In de demomodus krijgt u ongeveer 20.000 euro aan fictief geld om mee te beleggen op echte koersen. Zo kunt u vrijblijvend en veilig kijken wat u ervan vindt. Bevalt het? Dan kunt u in een mum van tijd overstappen op de werkelijke modus, zodat u ook echt iets kunt verdienen.

Klik hier voor het gratis beleggingsprogramma en start zelf met thuis beleggen in goud

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Goud