Weet u wat beleggen via internet u te bieden heeft? Binnen 5 minuten kunt u gebruik maken van de gratis beleggingssoftware, zodat vanuit huis kunt handelen.

Beleggen via internet

Beleggen via internet is voor iedereen

Helaas denken veel mensen dat beleggen alleen bedoeld is voor rijke, professionele handelaren. Dit is namelijk onjuist. Iedereen kan namelijk beleggen via internet. Een grote inleg is geen vereiste meer. Steeds meer normale mensen verdienen wat bij op de aandelenmarkt. Ook u kunt gebruik maken van deze mooie kans.

Hoe te beginnen met beleggen via internet

Een slimme manier van beleggen via internet is door gebruik te maken van gratis beleggingssoftware. Deze software geeft u toegang tot allerlei koersen wereldwijd. U kunt dan beleggen in aandelen, maar ook in grondstoffen of munteenheden. Beleggen via internet met de gratis software biedt u enorm veel mogelijkheden.

U kunt de software zowel downloaden als online openen. Het is ontwikkeld door een zogenaamde broker, een aandelenmakelaar die de handel op de beurs versoepelt. Om het u nog gemakkelijker te maken is de software beschikbaar voor uw pc, tablet en smartphone. Zo wordt beleggen net zo mobiel als u.

Oefen zelf met beleggen via internet

De gratis beleggingssoftware biedt u nog meer. Wanneer u het programma opstart, kunt u kiezen uit twee standen. U kunt beleggen met echt geld in de werkelijke stand, of gebruik maken van fictief geld in de oefenstand. In de oefenstand krijgt u ongeveer 20.000 euro fictief geld waarmee u beleggingen kunt openen op realtime koersen. Dit is ideaal voor de beginnende belegger!

Het voordeel hiervan is dat dit u nooit geld kost. U kunt oefenen met beleggen en uw vaardigheden verbeteren dankzij deze gratis oefenmodus. En zoals u weet: oefening baart kunst!

Overstappen op de werkelijke stand kan heel gemakkelijk, wanneer u maar wilt. Als u krediet wilt storten op uw account, kan dit met een creditcard of met iDeal. Alles om het beleggen zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. In figuur 1 ziet u hoe de gratis beleggingssoftware eruit ziet.

Plus500 webtrader

Figuur 1, beleggen via internet met behulp van gratis software. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Veel andere beleggers kiezen ook voor de gratis software, en boeken hiermee mooie resultaten. Leest u bijvoorbeeld de onderstaande praktijkervaring. Eén van onze beleggers maakte in 18 minuten 41 euro winst met een inleg van 100 euro, door te beleggen via internet.

https://allesoverbeleggen.com/aandelen/beleggen-met-100-euro-zorgt-voor-snelle-winst-in-18-minuten-41-euro-verdiend

De voordelen van beleggen via internet

Kortom, beleggen via internet is gemakkelijk en biedt u vele voordelen. We hebben de belangrijkste nog even voor u op een rijtje gezet.

  • U kunt kiezen uit verschillende beleggingsproducten (aandelen, grondstoffen, etc)
  • De beurs is toegankelijk via uw pc, tablet en smartphone
  • U kunt oefenen in de oefenstand en overstappen op echt beleggen wanneer u wilt

Wacht dus niet langer en open de gratis software direct met de onderstaande link. U hebt niets te verliezen. Probeer de oefenstand gratis uit en zie of beleggen via internet u bevalt.

Klik hier voor beleggen via internet

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Internet