Droomhuis onbetaalbaar? Slim aandelen kopen is de oplossing! Wij maakten 100 euro winst op het Amerikaanse bedrijf AT&T. Zie hier hoe en begin zelf.

 Slim aandelen kopen

Slim aandelen kopen, wat houdt het in?

Wat verstaat u onder slim aandelen kopen? Waarschijnlijk wilt u snel, gemakkelijk en met een mooi rendement kunnen handelen. Wij leggen u uit hoe.

Als u kiest voor gratis beleggingssoftware, kunt u binnen enkele seconden beleggingen openen. Bovendien maakt u automatisch gebruik van een bijzondere hefboomconstructie. Hierdoor wordt uw inleg meer waard en kunt u handelen op een grotere positie. Dit kan meer rendement opleveren. Hoe? Hieronder laten we het effect van de hefboom in de praktijk zien. Leer ervan. Daarna bieden we u de kans om zelf gebruik te maken van deze fantastische software.

Handelen op AT&T

Onlangs maakten we binnen 2,5 uur 16,5% rendement door te beleggen op de Amerikaanse telecomprovider AT&T. We laten u stap voor stap zien hoe we dit bereikten. Dit stappenplan kunt u zelf ook volgen bij uw beleggingen.

  1. Invloedrijk nieuwsbericht
  2. Handel
  3. Resultaat

 1. Invloedrijk nieuwsbericht

Beleggen is een denksport, waar u goed in kunt zijn. Dat doet u door niet in het wilde weg te beleggen. Lees daarom eerst het beursnieuws. Op het internet kunt u gratis bakken met informatie over beursgenoteerde bedrijven vinden. Aan de hand hiervan kunt u een verwachting opstellen. Goed nieuws zou kunnen zorgen voor een koersstijging, slecht nieuws juist voor een daling. Een voorbeeld? Bekijkt u figuur 1 eens.

Slim aandelen kopen

Figuur 1, slim aandelen kopen. Klik voor een vergroting.

Een overname door het bedrijf is goed nieuws. Kennelijk gaat het AT&T voor de wind, want ze hebben voldoende geld voor deze overname. Vaak willen beleggers aandelen kopen van goed renderende ondernemingen. Deze keren immers dividend uit. Door op deze manier een verwachting op te stellen, konden we slim aandelen kopen. Dit kunt u ook doen! Stel uzelf de vraag of het nieuwsbericht gunstig of ongunstig is.

Vertaal dit vervolgens naar de koers. Een stijgende vraag en een slinkend aanbod kunnen zorgen voor een hogere prijs van het aandeel. Van deze verwachte koersstijging wilden wij natuurlijk profiteren. Daarom komen we aan bij stap 2.

2. Handel

Nu kwam de gratis beleggingssoftware in beeld. Hiermee konden we binnen enkele seconden een belegging openen. We voerden in dat we wilden beleggen met 600 euro.

Zoals u weet, werkt het programma met een hefboom. Hierdoor werd onze 600 euro 20 keer meer waard. 20×600= 12.000 euro. Dat betekent dat we handelden met een pakket ter waarde van zo’n 16.000 dollar. Om 19:10 bevestigden we onze aankoop met een simpel muisklikje.

3. Resultaat

Om een mooi resultaat te behalen, moesten we de belegging sluiten op het juiste moment. We wilden de koers daarom ook regelmatig bekijken. De software is erop gericht om dit zo gemakkelijk mogelijk te maken. U kunt het programma namelijk openen vanaf uw computer, laptop, tablet en smartphone. Op deze manier bekeken wij de koers van AT&T, die u hieronder ziet.

Slim aandelen kopen

Figuur 2, slim aandelen kopen. Klik voor een vergroting.

Terwijl wij televisie keken en af en toe en blik wierpen op de koers, werden onze aandelen meer waard. Om 21:30 was onze positie 100 euro in waarde gestegen. Omdat we dachten dat dit het hoogst haalbare zou zijn, sloten we met een klik van de muis de belegging. Zoals u hieronder kunt zien, kwam de winst automatisch op ons account terecht. 100 euro winst in 2 uur en 10 minuten. Een prachtig resultaat!

Slim aandelen kopen

Figuur 3, slim aandelen kopen. Klik voor een vergroting.

Meer informatie over aandelen voor dummies?

In dit artikel hebt u gezien wat u, als zelfstandige belegger, zou kunnen bereiken. Maak gebruik van handige trucjes, zoals het bekijken van het beursnieuws. Bovendien kunt u ook rendabel beleggen met weinig geld. CFD’s helpen u hierbij. Wilt u wat meer achtergrondinformatie over beleggen?

Hier kunt u de gratis cursus beleggen volgen.

Zonder risico leren beleggen: de beste tip

De beste tip die we u kunnen meegeven is de volgende: begin met beleggen in de demo. De demo is een optie van de software die speciaal is ontwikkeld voor beleggers die zich goed willen voorbereiden.

  • Ca. 20.000 euro virtueel geld op uw account
  • Virtueel beleggen op actuele koersen
  • Handelen met dezelfde software als betalende beleggers

Klik hier om direct te beginnen met virtueel beleggen

Bron: www.deaandeelhouder.nl, http://nl.wikipedia.org/wiki/AT%26T