Snel een mooie vakantie naar de zon bij elkaar verdienen? Probeer leren daytraden! Begin uw leven als belegger. Met dit artikel kunt u gratis beginnen.

Leren daytraden

Wat betekent daytraden?

Zoals de naam al doet vermoeden, is daytraden een snelle vorm van beleggen. Een daytrader speculeert op aandelen. Het doel: snel resultaat. Wilt u daytrader worden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In dit artikel maakt u kennis met:

  • De kracht van daytraden
  • Een handig stappenplan voor leren daytraden
  • Gratis en zonder risico ervaring opdoen

De kracht van daytraden

Daytraden wordt steeds populairder. Logisch, vinden wij. Het is namelijk een bijzondere vorm van beleggen. Daytraden gaat helemaal via internet. U doet uw beleggingen met behulp van gratis beurssoftware. Hieronder ziet u daar een screenshot van.

leren-aandelen-beleggen-trader-plaatje2

Figuur 1, leren daytraden. Klik voor een vergroting.

De kracht van daytraden schuilt in deze gebruiksvriendelijke software. Hier zit namelijk een constructie in verwerkt. Deze hefboomconstructie, ook wel Contract for Difference (CFD) genoemd, zorgt ervoor dat u met een klein bedrag kunt handelen op een groter aandelenpakket.

Stelt u zich voor dat u gaat beleggen met 100 euro, in Apple. Als u zou kiezen voor traditioneel beleggen, kunt u aandelen kopen met een maximale waarde van 100 euro. Maar stelt u zich voor dat u gaat daytraden.

In dat geval treedt de hefboomconstructie in werking. U geeft in de software aan dat u wilt handelen in aandelen Apple. Vervolgens voert u uw inleg in. Maar dankzij de hefboom wordt dit bedrag 20x meer waard. Uw aandelenpakket is dan geen 100, maar 2.000 euro waard!

U kunt dus heel goed beleggen met een klein bedrag. Daarom is daytraden bijvoorbeeld ook een zeer geschikte vorm van beleggen voor studenten. Maar of u nu studeert, werkt, voor de kinderen zorgt of gepensioneerd bent: na dit artikel kunt u beginnen met daytraden.

Een handig stappenplan voor leren daytraden

U bent dit artikel gaan lezen omdat u snel en gemakkelijk wilde leren daytraden, toch? U weet nu wat daytraden in theorie inhoudt. Het is tijd dat u zelf aan de slag gaat! Leer meer over daytraden door ons stappenplan te volgen.

  1. Praktijkervaringen. Hierboven hebt u gezien wat het effect van daytraden zou kunnen zijn. Maar dat was maar een voorbeeld. Wilt u zien wat daytraders in het echt bereikt hebben? Dan zijn onze praktijkervaringen ideaal. In deze rubriek hebben daytraders hun beleggingen uitgeschreven. U kunt hiervan leren! Zie wat er allemaal mogelijk is met daytraden.
  2. Cursus beleggen voor beginners. Wilt u uw achtergrondkennis vergroten? Dan is deze gratis cursus ideaal. Binnen 30 minuten leert u de basis van het daytraden kennen. De cursus is een groot succes, dankzij de combinatie van theorie en praktijk.
  3. Demo beleggen. Deze laatste optie is waarschijnlijk de beste manier om te leren daytraden. Lees er hieronder meer over.

Demo beleggen

Eerder hebt u gelezen over handige software, die u helpt bij het beheren van uw beleggingen. Maar dat is maar een deel van het verhaal. De software biedt u namelijk ook een kans om zonder risico te leren beleggen. Deze optie heet demo beleggen. Het betekent dat u vrij kunt beleggen op alle beschikbare koersen. U hoeft zelf niets te betalen, want u krijgt zo’n 20.000 euro demo geld.

Doe ervaring op en stap over wanneer u daar klaar voor bent. Of begint u toch direct met het echte werk? De keuze is aan u. Als u op de link hieronder klikt, hebt u overal toegang toe.

Kies voor daytraden, want:

  • Een grote positie met een kleine inleg
  • Handelen op allerlei koersen van over de hele wereld
  • Wij helpen u goed op weg

Zelf daytraden? Klik hier voor de betrouwbare gratis software

Bron: http://en.wikipedia.org/wiki/Day_trading