Met beleggen in aandelen Heineken behaalde wij een winst van € 59. Het beleggen in aandelen lijkt vaak moeilijker dan dat het werkelijk is. Op dit moment wordt het steeds makkelijker doordat u gebruik kunt maken van mogelijkheden voor virtueel beleggen vanuit uw eigen woonkamer. Bij virtueel beleggen heeft u weinig kennis nodig. In dit voorbeeld laten wij u zien hoe u kunt beleggen in aandelen Heineken waarbij wij door te beleggen met een klein bedrag toch een winst van € 59 hebben kunnen realiseren!

Beleggen in aandelen Heineken

Starten met virtueel beleggen in aandelen

Het beleggen in aandelen Heineken is op dit moment heel eenvoudig door gebruik te maken van virtueel beleggen door middel van een handelsprogramma. Dit programma is makkelijk te downloaden en te gebruiken voor zowel ervaren beleggers of voor het beleggen voor dummies. Het is wel aan te raden om een strategie te gebruiken bij het virtueel beleggen, lees snel verder hoe wij onze strategie succesvol toepasten tijdens het beleggen in aandelen Heineken.

Virtueel beleggen met een strategie

De strategie die wij van allesoverbeleggen.com gebruiken bestaat slechts uit 3 eenvoudige stappen. In dit voorbeeld maken wij in 1 dag € 59 winst met beleggen in aandelen Heineken, met een rendement van 16%. Vaak wordt gedacht dat beleggen grote investeringen vereist maar niets is minder waar, u kunt ook proberen een mooi resultaat te realiseren door te beleggen met een klein bedrag. De eerste stap van onze strategie bestaat uit het zoeken van een positief of negatief nieuwsbericht van een beursgenoteerde onderneming. Bij een positief nieuwsbericht zullen beleggers meer vertrouwen krijgen in de onderneming, waardoor de vraag naar de aandelen van het desbetreffende bedrijf zullen toenemen. Bij een positief bericht gaan wij dus uit van een koersstijging en bij een negatief nieuwsbericht zal de vraag naar het aandeel dalen en wordt een koersdaling verwacht. Zie figuur 1 voor het stappenplan voor virtueel beleggen.

Strategie stappenplan virtueel beleggen

Figuur 1, strategie stappenplan virtueel beleggen. Klik op de figuur om te vergroten.

Praktijkvoorbeeld: virtueel beleggen in aandelen Heineken

Op 9 maart vonden wij een nieuwsbericht over Heineken. Dit nieuwsbericht liet zien dat de vraag naar flesjes Heineken vanuit Aziatische landen sterk was toegenomen. Op basis van dit positieve nieuwsbericht van Heineken besloten wij te speculeren op een koersstijging. Zie figuur 2 voor het nieuwsbericht.

Nieuwsbericht Heineken

Figuur 2, nieuwsbericht virtueel beleggen Heineken. Klik op de figuur om te vergroten.

Aandelen Heineken kopen

Na het nieuwsbericht in figuur 2 kochten wij 100 aandelen Heineken. De aandelen werden gekocht voor €360,05. Door de hefboomfactor van 1:20 had onze positie uiteindelijk een waarde van €7.201. De waarde van uw inleg wordt vermenigvuldigd met de hefboom zodat u een grotere handelspositie kunt innemen met een lage eigen inleg. Het voordeel van de hefboom is dat u grotere winsten kunt behalen!

Ons resultaat met beleggen in aandelen Heineken

Nadat de handelspositie was geopend hebben we de koers gevolgd. In figuur 3 ziet u een overzicht van het koersverloop van het beleggen in aandelen Heineken. Na het openen van de positie steeg de koers tot ongeveer 11 uur, vervolgens daalde de koers. Vlak na deze daling bleek dat de koers behoorlijk ging stijgen zoals aan de hand van het artikel was voorspeld, op het hoogtepunt van de stijging besloten wij de positie te sluiten.

Koersverloop virtueel beleggen Heineken
Figuur 3, koersverloop handelspositie Heineken. Klik op figuur om te vergroten.

Binnen 4,5 uur behaalde we een winst van 59 euro. Dit is een rendement van meer dan 16%, een rendement om tevreden mee te zijn bij een belegging met een klein bedrag. Figuur 4 laat het resultaat van onze belegging in aandelen Heineken zien.

Winstoverzicht virtueel beleggen Heineken

Figuur 4, winstoverzicht belegging Heineken, Klik op de figuur om te vergroten.

Hoe kunt u nou zelf starten met virtueel beleggen?

Bent u na het lezen van onze strategie ook benieuwd of het virtueel beleggen iets voor u is dan raden wij u aan om het een zelf te proberen door te beleggen met demo geld. U kunt al binnen enkele minuten beginnen met beleggen door een handelsprogramma te downloaden en te gebruiken.

Aangezien er natuurlijk nooit garanties zijn voor het realiseren van winst kunt u het beste starten met de demo versie, waarbij u met ongeveer € 20.000 fictief geld kunt leren beleggen zonder risico te lopen. Naar mate u ervaren wordt in beleggen kunt u overstappen van de demo versie naar een account met echt geld. Als u nog niet helemaal zeker bent of virtueel beleggen wel iets voor u is dan kunt u de gratis cursus beleggen voor beginners doorlopen, waarbij u meer informatie kunt vinden over diverse strategieën en het beperken van risico’s.

Download hier het handelsprogramma en begin met virtueel beleggen!

 

Bron: Wikipedia.org/wiki/Heineken

De aandeelhouder.nl