Fictief aandelen kopen is dé manier om online beleggen te leren. Wij hebben fictief belegd in Zalando. Binnen twee uur hadden we maar liefst 255 euro winst! Wilt u ook leren beleggen? Lees dan snel verder en ontdek het geheim van beleggen in vier stappen.

Fictief aandelen kopen Zalando

Stap 1: Gratis beleggingssoftware

Als u ook graag wilt leren beleggen heeft u eerst toegang tot de beurs nodig. Wij raden u een gratis beleggingssoftware aan. De software biedt u namelijk ook een demo aan zodat u eerst kunt leren beleggen. Als u de demo downloadt, ontvangt u 20.000 euro fictief geld. U kunt dan beleggen met demogeld op de realistische koersen.

De software is gratis, snel en u hoeft alleen uw emailadres op te geven. Klik hier voor de gratis beleggingssoftware. Hieronder ziet u een screenshot van het programma waarmee u online kunt beleggen.

Fictief aandelen kopen Zalando broker

Figuur 1, fictief aandelen kopen beleggingssoftware. Klik hier om te vergroten.

Stap 2: De geheime truc

Wij adviseren u om uw keuze waarop u gaat u beleggen te baseren op nieuwsberichten. Enkel op deze manier kunt u een beetje voorspellen hoe de koers van het effect in kwestie zal gaan lopen. Let wel op, de beurs zal niet altijd aan uw verwachtingen voldoen. Nadat wij het volgende nieuwsbericht hadden gelezen besloten wij met de demosoftware aandelen Zalando te kopen.

Fictief aandelen kopen Zalando nieuwsbericht

Figuur 2, nieuwsbericht, fictief aandelen kopen. Klik hier om te vergroten.

Uit het bericht blijkt dat de Duitse webwinkel Zalando afgelopen periode meer winst heeft behaald. Het nieuwsbericht is positief en zal onder de beleggers zorgen voor meer vertrouwen in Zalando. Daarom verwachten wij dat de koers van Zalando zal gaan stijgen en gingen speculeren op de koersstijging.

Stap 3: Beleggingsperiode op de beurs voor dummies

Wij besloten voor 429 euro demo geld 345 aandelen Zalando te kopen. Omdat er bij online beleggen een hefboom wordt gehanteerd, had onze inleg een waarde van 8.580 euro. Dit houdt in dat het bedrag dat u belegd, vermenigvuldigd wordt met een factor. De hefboomfactor bij aandelen Zalando was namelijk 1:20. Hierdoor was onze inleg 20 keer meer waard en konden we dus meer aandelen kopen. Hieronder ziet u de beleggingsperiode van onze belegging in de Duitse webwinkel Zalando.

 

Fictief aandelen kopen Zalando beleggingsperiode

Figuur 3 , fictief aandelen kopen beleggingsperiode. Klik hier om te vergroten.

Stap 4: Belegginsresultaat fictief aandelen kopen Zalando

Na twee uur sloten wij de beurs met 255 euro winst! Dat is maar liefst 60 procent rendement. Dit is een vrij hoog percentage. Als u besluit om online te gaan beleggen is het verstandig om  een rendement van ongeveer 20 procent aan te houden. Hieronder ziet u onze resultaten in een beleggingsoverzicht.

Fictief aandelen kopen Zalando beleggingsoverzicht

Figuur 4, fictief aandelen kopen beleggingsoverzicht. Klik hier om te vergroten.

Conclusie

Heeft u ons artikel gelezen en bent u geïnteresseerd in online beleggen? Wij raden u aan eerst een cursus beleggen voor beginners te doen voordat u de online beleggingssoftware download.

Wij bieden u deze cursus volledig gratis aan en u bent in een half uur klaargestoomd voor het online beleggingsspel. Zo leert u makkelijk en snel online beleggen voor dummies.

Wacht niet langer! Klik hier voor de gratis beleggingssoftware!

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Zalando