Binnen enkele seconden beleggen over de digitale snelweg. Wilt u dat? Vind hier antwoord op: hoe starten met aandelen? Begin met deze lucratieve handel.

Hoe starten met aandelen

Hoe starten met aandelen? Lees en leer

Wist u dat u tegenwoordig kunt beleggen waar en wanneer het u uitkomt? U kunt het helemaal zelf. In dit artikel maakt u kennis met een beleggingsmethode waarbij u zelf de touwtjes in handen houdt.

Eerst vertellen we u meer over de fantastische software waarvan u gratis gebruik kunt maken. Hiermee beheert u snel en eenvoudig uw beleggingen, vanaf al uw gadgets. Daarna bieden we u de kans om direct te beginnen met deze geweldige handel!

Binnen 5 seconden een belegging openen dankzij gratis software

Maak kennis met de gratis beleggingssoftware. Dit is een handig programma waar wij zelf ook gebruik van maken als we beleggen. Met dit programma kunt u zelf handelen op de beurs. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface kunt u binnen 5 seconden een belegging openen. Bekijk het screenshot maar eens.

leren-aandelen-beleggen-trader-plaatje2

Figuur 1, hoe starten met aandelen? Klik voor een vergroting.

Nu wilt u natuurlijk direct zelf aan de slag! Dat begrijpen we helemaal. Zeker omdat u met de software automatisch gebruik maakt van een bijzondere constructie, CFD. U kunt voor hetzelfde geld beleggen op een grotere positie! Een voorbeeld? Klik hier.

We kunnen concluderen dat de software fantastisch is. Het biedt u gebruiksgemak en een handige constructie? Wilt u direct beginnen? Klik op de link onderaan dit artikel. Bent u nog niet ervaren met beleggen? In dat geval raden we u een goede voorbereiding aan. Lees verder en zie wat u kunt doen om een nog betere belegger te worden!

Een goede voorbereiding voor iedere belegger

U weet nu wat de voordelen van de beleggingssoftware zijn. Nu bieden we u een kans om ook te leren hoe beleggen inhoudelijk in zijn werk gaat. Hoe starten met aandelen?

Natuurlijk weet u dat beleggen risico’s met zich meebrengt. Om deze zo veel mogelijk te beperken, kunt u een aantal dingen doen:

Bent u een beginnende belegger? Dan raden we u zeker de laatste optie aan. De demo is een realistische oefening die onderdeel uitmaakt van de software. U handelt op echte en actuele koersen met zo’n 20.000 euro fictief geld. Dit budget krijgt u van de broker. Zelf betaalt u helemaal niets. U loopt geen risico. Ideaal: aandelen voor dummies.

Hoe starten met aandelen? Begin direct!

U hebt nu van alles gelezen over aandelen. In dit artikel boden we u wat basiskennis, maar we verwezen u ook door naar andere leerzame onderdelen van onze website. Als u meer wilt leren, is dat dus goed mogelijk. Maar misschien voelt u wel dat u klaar bent om echt aan de slag te gaan. Dan willen wij u alleen maar aanmoedigen. Wilt u zelf de software proberen? Onthoud de voordelen:

  • Gebruiksvriendelijke software met hefboomeffect
  • Beleggen vanaf uw computer en met al uw micro-elektronica (tablet, smartphone)
  • Ruim keuze uit internationale koersen

Beginnen met beleggen? Grijp uw kans! Klik hier

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Effectenbeurs