Er zijn erg veel online brokers, maar niet veel manieren om je als broker te onderscheiden. Plus500 onderscheidt zich op drie specifieke manieren. Ze zijn gebruikersvriendelijk en goedkoop. Hier behandelen we de voordelen van plus500

Plus500 is het makkelijkste in gebruik

Er is geen enkele webtrader zo handig in gebruik als de Plus500 webtrader. De webtrader is de software waarmee u online belegt. Het is letterlijk uw portaal naar de rest van de beleggingswereld. Het is dan ook essentieel dat deze overzichtelijk, snel en gebruiksvriendelijk is.  Bij Plus500 is dit absoluut het geval. Uw kunt al uw beleggingen met gemak volgen en direct verkopen als de koers begint te dalen. Het webtrader laat op één pagina alle actuele koersen, beleggingsproducten en mogelijkheden zien. Probeer het zelf!

Plus500 webtrader

Plus500: beleggen met lage kosten

Er zitten natuurlijk enkele kosten aan beleggen, deze kosten zijn alleen niet gelijk bij alle online brokers. Plus500 heeft één van de laagste kosten bij het beleggen. Op alle CFD’s rekenen ze geen commissies. Daarnaast hebben ze hele lage spreads dat betekent de aan en verkoop prijs van de CFD contracten laag zijn. Ook is de instap prijs laag, vanaf 100 euro kunt u al in CFD handelen bij Plus500.

Plus500 scoort hoog 

U kunt speculeren op een groot aanbod van producten: aandelen, fondsen, zelfs valuta en grondstoffen! Aangezien de koersen dagelijks constant stijgen en dalen biedt dit enorm veel kansen. Open eerst een demo-account waarbij u slechts oefent met beleggen om te kijken of het wat voor u is. Let wel, het gaat hier om hefboomproducten.

Begin beleggen met een demo-account van Plus500!