Kent u Plus500 beleggen al? Dit is snel en toegankelijk handelen met een uitstekende broker. Geïnteresseerd? Hier kunt u gratis beginnen via internet!

Plus500 beleggen

Plus500 beleggen voldoet aan al uw wensen

Wat zou u willen, als u ging beleggen? Waarschijnlijk zoekt u snelheid, gemak, kansen en een uitgebreid aanbod. Aan al die wensen wordt voldaan als u kiest voor Plus500 beleggen.

Plus500 is een CFD broker, ook wel CFD aandelenmakelaar genoemd. Zij bieden u gratis software aan, waarmee u kunt handelen op de beurs met CFD’s. Dat betekent dat u kunt beleggen waar en wanneer u wilt! We zullen de voordelen hiervan illustreren in dit artikel. Daarna helpen we u aan de slag.

Gratis Plus500 beleggen: overal waar u internet hebt

De software van Plus500 is te openen vanaf alle computers, tablets en smartphones. U hebt alleen een internetverbinding nodig. Vervolgens kunt u zelf kiezen of u het programma downloadt, of het opent via internet. Het programma is snel en overzichtelijk, waardoor u adequaat kunt handelen. Als u besluit op welke koers u wilt beleggen, kunt u binnen enkele seconden een positie geopend hebben.

  1. Klik de gewenste koers aan
  2. Voer uw inleg in

Kansen bij beleggen met een klein bedrag

U bent waarschijnlijk geen miljonair. Wij zijn dat evenmin. Het is verstandiger om realistisch te zijn. Met beleggen kunt u proberen om financieel voordeel te realiseren als koersen dalen of stijgen.

De software van Plus500 biedt u namelijk het hefboomeffect. Dat betekent dat uw inleg automatisch groter gemaakt wordt. Het bedrag dat u inlegt wordt bijvoorbeeld vergroot met een factor 20. Dankzij een grote positie, heeft een kleine koersstijging al een mooi effect. Beleggen met 100 euro is een goede mogelijkheid. Wilt u hier voorbeelden van zien? Klik hier voor praktijkervaringen van echte beleggers.

Een ruim aanbod

Houdt u van afwisseling? In het programma kunt u kiezen uit allerlei soorten beleggingsproducten. Niet alleen aandelen, maar bijvoorbeeld ook grondstoffen. Ook kunt u kiezen uit internationale beurzen.

Online aandelen kopen

Figuur 1, Plus500 beleggen. Klik voor een vergroting.

Wees verstandig: oefening baart kunst

Misschien bent u inmiddels heel nieuwsgierig naar Plus500 beleggen. Als u direct wilt beginnen, hoeft u alleen maar op de link onderaan dit artikel te klikken. Maar als u liever niet meteen het diepe inspringt, helpen we u rustig aan te beginnen.

  • Wilt u graag wat meer informatie over beleggen in het algemeen? Dan is de cursus beleggen voor beginners ideaal voor u. Hier leert u wat algemene achtergrondinformatie over beleggen, die u van pas zal komen wanneer u er middenin zit. Bovendien duurt de cursus slechts een halfuur!
  • Leert u liever van de praktijk? Dan kunt u de Plus500 software helemaal gratis uittesten in de beleggingssimulator. U krijgt realtime koersen te zien, maar u hoeft zelf niets in te leggen. Plus500 voorziet u van circa 40.000 euro fictief geld, zodat u voldoende gelegenheid hebt om de software te testen. Dit wordt ook wel fictief beleggen genoemd.

Beginnen met Plus500 beleggen

Bent u klaar om te beginnen? Als u op de grote link klikt, komt u direct bij de software terecht. U hoeft dan slechts 2 stappen te doorlopen:

  1. Open het programma
  2. Maak een account aan met uw e-mailadres

Als u geld op uw account wilt zetten, kan dat gewoon met iDeal en met alle gangbare creditcardinstanties.

Wilt u beginnen met Plus500 beleggen? Klik hier voor de gratis software

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Belegging