Plus500 ervaringen lezen

U bent opzoek naar een broker en wil eerst lezen over plus500 ervaringen van andere beleggers? In dit artikel sommen we onze ervaringen met plus500 op en van onze ervaring met de plus500 webtrader.

Waarin onderscheidt plus500 zich?

Hetgeen waarin de online brokers zich in kunnen onderscheiden is minimaal. Door de hevige concurrentie tussen de online brokers hebben deze vrijwel allemaal de commissies op veel producten achterwege gelaten. Ze houden de spreads zo laag mogelijk en zijn spaarzaam met wat ze zelf afromen van de winst van de particuliere belegger. Mocht een online broker namelijk echt veel duurder zijn dan een concurrent dan is de switch van online broker snel gemaakt.

De plus500 webtrader

Hetgeen waar online brokers zich het meest duidelijk in kunnen onderscheiden is de webtrader.  Deze is namelijk beschermd met een copyright en elke broker heeft een totaal andere webtrader. De webtrader van plus500 valt op door de overzichtelijkheid. De webtrader oogt rustig en een particuliere belegger kan in één oogopslag zien hoe de koersen er voor staan, waar deze beleggingsproducten kan kopen of verkopen hoe de samenvatting uitziet. De gebruiksvriendelijkheid van de webtrader van plus500 staat aan de essentie van onze positieve ervaringen met plus500.

Ervaringen plus500

Bij het openen van een gratis demo-account valt plus500 u niet lastig met mailtjes voor kennismaking of andere bindingstruckjes. Ze laten de belegger in rust stoeien met de webtrader. Daarnaast hebben we de plus500 webtrader niet kunnen betrappen op traagheid of lags in de verbinding met de server. Hierdoor is het mogelijk om direct in te springen op alle actuele koersen, bij het online beleggen is dat essentieel.

Mocht u nog niet overtuigd zijn dan kan het geen kwaad om even een demo-account aan te maken. Deze kost niets en u krijgt 40.000 virtuele euro’s gratis beleggingsgeld om zo lang als u wilt de CFD markt via plus500 te verkennen. Ga niet af op plus500 ervaringen van anderen maar overtuig uzelf, bekijk anders even de brochure.