Hebt u wat geld over en wilt u daar slim gebruik van maken? Lees hier over beleggen met 2.000 euro. Leer een handig trucje en beleg rendabel via internet.

Beleggen met 2.000 euro

U wilt beleggen met 2.000 euro, maar hoe?

Misschien hebt u op televisie weleens een reclame voorbij zien komen over beleggen. Er zijn allerlei instanties die uw geld voor u willen beheren. Maar dit is niet de enige manier van beleggen. Wat deze reclames u niet vertellen, is dat u ook zelf de baas kunt blijven!

Zelf beleggen gaat tegenwoordig vaak via internet. Dit is snel en gebruiksvriendelijk. Ook op het internet hebt u de keuze uit verschillende manieren van beleggen: traditioneel beleggen en beleggen met de hefboom. In dit artikel leggen we het verschil uit. Daarna vertellen we u waarom wij een voorkeur hebben voor hefboombeleggen. En tot slot bieden we u de mogelijkheid om direct zelf aan de slag te gaan met beleggen met 2.000 euro.

Laten we beginnen met een vergelijking van twee vormen van beleggen.

  • Traditioneel beleggen. U kent de werking van traditioneel beleggen waarschijnlijk wel: u koopt aandelen met uw inleg en hoopt dat de koers zal stijgen. Als u de aandelen tegen een hogere prijs kunt verkopen, maakt u namelijk winst. Een voorbeeld: u koopt voor 2.000 euro aandelen in Google. Uw positie is daarom ook 2.000 euro waard. Als de koers nu met 2,5% stijgt, maakt u 50 euro winst.
  • Beleggen met de hefboom. Als u kiest voor deze vorm, maakt u gebruik van een handige beleggingstruc. U handelt namelijk met het hefboomproduct Contract for Difference (CFD). Hierdoor koopt u geen aandelen, maar speculeert u op de koers. Uw inleg wordt hierbij meer waard gemaakt door de hefboom. Bijvoorbeeld: u speculeert met 2.000 euro op aandelen van Google. Maar dankzij CFD’s wordt uw inleg vermenigvuldigt met 20. 20×2.000= 40.000. Dit is de waarde van uw positie. Als de koers in dit geval met 2,5% stijgt, maakt u 1.000 euro winst!

U ziet dit effect in figuur 1.

Beleggen met 2.000 euro

Figuur 1, beleggen met 2.000 euro. Klik voor een vergroting.

U snapt waarschijnlijk wel dat onze voorkeur uitgaat naar hefboombeleggen. Met deze constructie kunt u op de korte termijn een mooie rendement behalen. Dat kan met een inleg van 2.000 euro, maar u kunt natuurlijk ook beleggen met 1.000 euro. Ook beleggen met weinig geld behoort tot de opties. U kunt binnen enkele minuten beginnen dankzij de gratis beleggingssoftware. Daarover vertellen we u hieronder meer.

Beginnen met de hefboom: beleggen voor dummies

We hopen dat we goed hebben uitgelegd wat de voordelen van hefboombeleggen zijn. U kende deze vorm van beleggen misschien niet, maar het is eigenlijk heel eenvoudig. Overtuigd? U kunt zelf beginnen. Beleggen via internet kan heel eenvoudig, dankzij gratis software. Met dit programma kunt u met een aantal muisklikjes al een belegging openen! In figuur 2 ziet u een screenshot van de overzichtelijke software.

leren-aandelen-beleggen-trader-plaatje2

Figuur 2, beleggen met 2.000 euro. Klik voor een vergroting.

Onderaan dit artikel vindt u een link naar de software. U kiest dan de versie die u het meest aanspreekt. Vervolgens kunt u binnen 5 minuten beginnen. Wilt u liever wat meer leren over beleggen? Lees dan verder.

Leren beleggen zonder risico

Als u al wat ervaring hebt met beleggen, kunt u direct op de link onderaan klikken. Maar we bieden u ook drie mogelijkheden om meer te weten te komen over de beurs en de software. Aan beleggen zitten immers risico’s verbonden, dus u hebt veel aan een goede voorbereiding.

  1. Uitgeschreven beleggingen. Andere beleggers zoals u hebben hun ervaringen uitgeschreven. Leer van hun trades en zie wat u kunt bereiken met CFD’s.
  2. Gratis cursus beleggen. Om u verder te helpen, hebben we speciaal voor u deze cursus ontwikkeld. Binnen 30 minuten doet u een gedegen basiskennis op.
  3. Gratis en zonder risico beleggen. Dit wordt ook wel virtueel beleggen genoemd. Het houdt in dat u gebruik maakt van de handige software, maar zonder geld in te leggen. Voor u is het gratis, want u ontvangt ca. 20.000 euro virtueel geld. Dit is de beste manier om ervaring op te doen!

Direct beginnen met beleggen? Klik hier voor de formidabele gratis software

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Euro