Ervaring beleggen Hasbro heeft bij ons gezorgd voor een uitstekend rendement van 37 procent! Wil jij ook net als ons slim beleggen? Wij zullen onze beleggingservaring met je delen, zodat ook jij kunt starten met beleggen. Het is tegenwoordig namelijk mogelijk om te beleggen met weinig geld, hierdoor kan iedereen starten met beleggen.

Ervaring beleggen Hasbro

De voordelen van online beleggen

Online beleggen heeft veel voordelen ten opzichte van traditioneel beleggen. Met online beleggen heb je namelijk de mogelijkheid om te beleggen met weinig geld. Er wordt in tegenstelling tot het traditioneel beleggen, bij online beleggen gebruik gemaakt van het hefboomeffect. Het hefboomeffect zorgt ervoor dat je inleg wordt vermenigvuldigd met een bepaalde factor. Deze factor is overigens geheel afhankelijk van het soort effect. Bij het ene effect is de hefboomfactor 1:20 en bij het andere effect is het 1:152. De uitkomst na de hefboomfactor, wordt de nieuwe waarde van je inleg. Hiermee heb je de mogelijkheid om een hogere aandelenpositie in te nemen, zonder daar meer voor te betalen. Tevens kun je hierdoor een hogere winst realiseren. In het onderstaande figuur wordt een voorbeeld van het hefboomeffect weergegeven.

Ervaring beleggen Hasbro

Figuur 1: Ervaring beleggen Hasbro – voorbeeld hefboomeffect. Klik om te vergroten.

Ervaring beleggen Hasbro: aanleiding

Wij besloten om te beleggen in Hasbro, wij hadden namelijk een aanleiding gevonden om te gaan beleggen. Op 20 juli kwamen wij het onderstaande nieuwsbericht tegen over de speelgoedmaker, Hasbro. In het bericht werd aangegeven dat het bedrijf de omzet van jongensspeelgoed heeft zien groeien, naar aanleiding van de verkoop van gerelateerde spullen van de film Jurassic World. Dit is financieel uitstekend bericht over de speelgoedmaker. Wij hebben er daarom voor gekozen om te speculeren op een koersstijging Hasbro. Wij geloven namelijk dat dit nieuws invloed heeft op de aandelen van het bedrijf en dat de aandelen hierdoor populairder zullen worden onder de beleggers, wij denken dat hierdoor de koers zal gaan stijgen.

 Ervaring beleggen Hasbro

Figuur 2: Ervaring beleggen Hasbro – nieuwsbericht. Klik om te vergroten.

Ervaring beleggen Hasbro: positie openen

Wij openden onze positie met een inleg van 186 euro. Na de hefboom werd dit echter 3.736 euro. Hiermee konden wij een aandelenpositie innemen van 30 aandelen Hasbro. Wij hadden het op die dag best druk, daarom hebben wij ervoor gekozen om de profit call en stop loss in te stellen. Bij deze functies sluit het programma automatisch de positie bij het ingesteld punt. Je kunt dus een gewenst winstpunt instellen en een maximaal verliespunt. Op deze manier hoef je de koers niet constant in de gaten te houden.

In het onderstaande figuur wordt het koersverloop van onze belegging weergegeven. Hier is te zien dat de koers fluctuerend bleef stijgen.

 Ervaring beleggen Hasbro

Figuur 3: Ervaring beleggen Hasbro – koersverloop. Klik om te vergroten.

Ervaring beleggen Hasbro: eindresultaat

Met een inleg van 186 euro en een winst van 43 euro, hebben wij een rendement van 25% gerealiseerd binnen 5 uur tijd! Dat is een mooi rendement op dezelfde beursdag. In het onderstaande figuur wordt het beleggingsresultaat met de winst, reden van sluiten en beleggingstijd weergegeven.

 Ervaring beleggen Hasbro

Figuur 4: Ervaring beleggen Hasbro – eindresultaat. Klik om te vergroten.

Leren beleggen

Wil jij leren beleggen? Je kunt er nu voor kiezen om het beleggen te leren in praktijk. Download nu het gratis beleggingsprogramma! In dit programma kun je kiezen uit twee opties, je kunt namelijk het beleggen met echt geld kiezen of het beleggingsspel. Met het beleggingsspel kun je het beleggen oefenen, zodat je ervaring opdoet voordat je zelf start met beleggen. Je ontvangt bij het beleggingsspel namelijk een fictief bedrag van 20.000 euro, waarmee je risicoloos kunt beleggen op werkelijke koersen. Op deze manier kun je het beleggen op een leuke manier leren.

Tevens heb je nu de mogelijkheid om gebruik te maken van de gratis cursus beleggen voor beginners. Deze cursus bestaat uit zes hoofdstukken die het beleggen stap voor stap nader toelichten. Als je nog niet veel van beleggen af weet is het verstandig om de cursus door te nemen. De cursus kan een duidelijk beeld geven van hoe beleggen precies werkt.

Demo beleggen? Met echt geld beleggen? Download het beleggingsprogramma!

Bronnen: https://nl.wikipedia.org/wiki/Belegging

http://www.nu.nl/beurs/4091638/dinos-spekken-kas-hasbro.html