Snel aandelen kopen Delta Lloyd heeft mooie resultaten voor ons opgeleverd. Het heeft ons namelijk met een inleg van €150 een winst van maar liefst €53 opgeleverd in slechts één uurtje! Wilt u weten hoe wij zo snel met een klein bedrag hebben belegd? Lees dan snel verder en ontdek ons geheim!

Snel aandelen kopen Delta Lloyd

Snel aandelen kopen Delta Lloyd: nieuwsberichten zoeken

Waar kunt u zoal in beleggen? De beleggingsinstrumenten, ook wel effecten genoemd, waar u in kunt beleggen zijn indices, aandelen, forex en grondstoffen. Er zijn beleggers die posities blind openen en soms zomaar effecten uitkiezen om in te gaan beleggen. Als wij beleggen zoeken wij eerst naar een aanleiding voor onze belegging. Wij adviseren u om hetzelfde te doen. Door een aanleiding te zoeken en deze te gebruiken voor een voorspelling heeft u mogelijk meer kans op een mooie winst. De tactiek die wij gebruiken om een aanleiding te zoeken betreft het zoeken naar nieuwsberichten. Deze kunt u vinden op het internet, in de krant of tijdens het televisie kijken. Maar hoe gebruiken wij deze tactiek nou precies? Dit gaan wij u laten zien door eerst een kijkje naar onderstaand nieuwsbericht te nemen.

Snel aandelen kopen Delta Loyd 1

Figuur 1: snel aandelen kopen Delta Lloyd nieuwsberichten. Klik om deze te vergroten.

Delta Lloyd is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij en houdt zich onder andere bezig met verzekeringsproducten en financiële dienstverlening. Volgens bovenstaand nieuwsbericht daalde het eigen vermogen van Delta Lloyd van 2.826 miljoen naar 2.734 miljoen euro. Dit nieuwsartikel zien wij als een negatief bericht over bedrijf Delta Lloyd. Wij geloven dat nieuwsberichten een invloed kunnen hebben op de koers.

Een positief nieuwsbericht over bijvoorbeeld Delta Lloyd kan ervoor zorgen dat beleggers aandelen van het bedrijf gaan kopen. Dit kan zijn omdat de aandelen populairder zijn geworden doordat het goed gaat met het bedrijf. Als gevolg kan de koers gaan stijgen.

Een negatief nieuwsbericht kan voor het tegenovergestelde zorgen. Als het wat minder goed gaat met bedrijf Delta Lloyd worden de aandelen minder populair. Beleggers kunnen dan massaal gaan beleggen op een koersdaling.

Bovenstaand nieuwsbericht over Delta Lloyd is een negatief nieuwsbericht. Daarom besloten wij short te gaan op Delta Lloyd. Wat is short gaan? Beleggen op dalende koersen heet short gaan. Als u een positie opent net voordat de koers begint te dalen, kunt u hier winst op maken. Wij voorspellen dat de koers van Delta Lloyd zal gaan dalen aan de hand van dit nieuwsbericht.

Snel aandelen kopen Delta Lloyd: aandelen kopen en verkopen

Nadat wij de koers voorspeld hadden besloten wij te gaan beleggen, de positie te openen met €150. Met deze inleg konden wij 160 aandelen bemachtigen. Hoe is het mogelijk om zoveel aandelen te kopen met een klein bedrag? Dit komt door de hefboom. Met de hefboom kunt u uw inlegwaarde verhogen door het met de hefboomfactor te vermenigvuldigen. Uiteindelijk komt u uit op een hogere inlegwaarde en kunt u bijvoorbeeld meer aandelen kopen. Dankzij de hefboom kunt u mogelijk meer profijt uit uw belegging halen. In onderstaand figuur ziet u hoe de hefboom werkt.

Snel aandelen kopen Delta Loyd 4

Figuur 2: snel aandelen kopen Delta Lloyd hefboom. Klik om deze te vergroten.

Stel dat u gaat beleggen met een inlegwaarde van €100. Vermenigvuldig dit bedrag met de hefboomfactor. U komt nu uit op een nieuwe inlegwaarde van maar liefst €4.000! U kunt nu een groter aandelenpakket kopen en zo mogelijk meer profijt uit uw belegging halen. Zo hebben wij uiteindelijk 160 aandelen kunnen kopen voor maar €150.

Na het openen van de beurs om 9 uur ’s ochtends hadden wij meteen onze positie geopend en hielden wij deze zo nu en dan in de gaten. In onderstaand figuur kunt u het koersverloop tijdens onze belegging zien.

Snel aandelen kopen Delta Loyd 2

Figuur 3: snel aandelen kopen Delta Lloyd nieuwsberichten. Klik om deze te vergroten.

Zoals u kunt zien in de grafiek was de koers al aan een daling begonnen toen wij onze positie openden. De koers deed precies wat wij voorspeld hadden! Na slechts een uurtje besloten wij ervandoor te gaan met onze winst door de positie weer te sluiten. In slechts één uurtje hebben wij met een inleg van €150 een winst van maar liefst €53 gerealiseerd! In onderstaand figuur kunt u het eindresultaat van onze belegging bewonderen.

Snel aandelen kopen Delta Loyd 3

 Figuur 4: snel aandelen kopen Delta Lloyd eindresultaat. Klik om deze te vergroten.

Snel aandelen kopen Delta Lloyd: beurs voor beginners tips

De gratis beurssimulator is een soort beleggingsspel die u de kans geeft om het demo beleggen uit te proberen. Door een demo account te openen krijgt u circa 20.000 euro fictief geld op uw demo rekening gestort! Beleggen met fictief geld op realistische koersen is een geweldige manier om te oefenen met beleggen. Klik hier voor de beurssimulator.

De gratis cursus beleggen is een gratis cursus over beleggen. Deze cursus beleggen voor beginners duurt slechts 30 minuten. Ideaal voor beleggers die weinig tijd hebben! Klik hier voor de cursus.

Aandelen kopen? Download hier gratis een handelsplatform en begin meteen!

Bronnen: 
http://nl.wikipedia.org/wiki/Delta_Lloyd
http://deaandeelhouder.nl/news/2014/11/6/solvabiliteit_delta_lloyd_onder_druk/
http://www.deltalloydgroep.com/en/press/image-bank/