Algemeen

Met het bezoeken van deze site geeft u aan akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. De inhoud van deze website https://www.allesoverbeleggen.com is met zorg samengesteld. www.allesoverbeleggen.com kan echter geen garanties geven op de aangeboden producten van partners. Dit met betrekking tot de aard, juistheid of inhoud van informatie.

www.allesoverbeleggen.com is niet aansprakelijk voor fouten of onjuistheden als gevolg van het gebruik van de betreffende informatie.

Doeleinden van deze website

www.allesoverbeleggen.com is een online marketing website. Eventuele aanbiedingen van partners verlopen niet via www.allesoverbeleggen.com maar via de partners van www.allesoverbeleggen.com.

Privacy op internet en cookies

Bij uw bezoek aan deze website wordt automatisch uw (tijdelijke) IP-adres herkend en de site, zoekmachine of email van herkomst. Deze informatie wordt alleen gebruikt om de navigatie, de bezochte pagina’s te analyseren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Google Analytics. Door deze informatie te analyseren kunnen wij, www.allesoverbeleggen.com, op den duur aanpassen zodat deze aansluit op een optimale ervaring waarbij aanbiedingen en productinformatie helderder aan u wordt gepresenteerd. De inhoud en functionaliteit van deze website kan ook gewijzigd worden om de kwaliteit van www.allesoverbeleggen.com te verbeteren. Mocht u hier toch bezwaar tegen maken dan kunt u ervoor kiezen om uw cookies te verwijderen of deze van dit domein te blokkeren.

Disclaimer

Deze website is eigendom van www.allesoverbeleggen.com Er wordt geprobeerd met grote zorgvuldigheid een gedegen selectie van partners samen te stellen om zo aan de bezoeker een overzicht te geven van relevante aanbiedingen. Het kan voorkomen dat informatie op deze website onvolledig en/of onjuist is. www.allesoverbeleggen.com behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen zonder kennisgeving per direct door te voeren op haar site. Getracht wordt mogelijke manieren van misbruik van deze site te voorkomen. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor eventuele uitingen of berichten die (via de website) naar gebruikers via Internet gecommuniceerd worden. www.allesoverbeleggen.com sluit alle aansprakelijkheid uit voor directe en indirect opgelopen schade, van welke aard dan ook, welke mocht resulteren uit het gebruik van de website

www.allesoverbeleggen.com schrijft artikelen op basis van eigen ervaring. www.allesoverbeleggen.com is geen beleggingsadviesbureau of beleggingsonderneming en is daarom niet verantwoordelijk voor het eventuele verlies dat voortvloeit uit uw persoonlijke posities. www.allesoverbeleggen.com adviseert nooit om een specifieke positie te openen of te sluiten. De ervaringen die u aantreft kunnen gebaseerd zijn op fictieve trades. De rendementen van uw posities kunnen sterk fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Meer informatie over ons verdienmodel en de totstandkoming van brokersvergelijkingen op deze website vind u hier.