Tegenwoordig is het mogelijk met kleine bedragen flinke winsten te kunnen boeken. Dit kan door op slimme manieren te beleggen. Lees in dit artikel op welke manier wij van 100 euro 141 euro maken in een half uur. Ook zullen wij beschrijven hoe u kunt beginnen met beleggen. Disclaimer: dit is gebaseerd op onze ervaring en biedt geen garantie voor de toekomst.

beleggen met 100 euro

Kan ik met 100 euro beleggen?

Velen denken dat beleggen met kleine bedragen als 100 euro geen zin heeft. Koersen stijgen hoogstens maar een paar procent per dag (niets is zeker, dit is onze ervaring). Beleggen met honderd euro levert dan maar een paar euro op terwijl menigeen droomt van mooie winsten, bedragen als 30, 40 euro.

Waarom heeft beleggen met 100 euro zin?

Wij zijn het deels met de bovenstaande sceptici eens. Traditioneel beleggen met kleine bedragen levert de belegger inderdaad geen bedragen op om over naar huis te schrijven, maar dit is maar het halve verhaal. Tegenwoordig bestaan er beleggingsmethodes die ook met kleine bedragen goed te gebruiken zijn. Zo ook de methode ‘beleggen met een hefboom’, die wij gebruiken.

Wat? Met een hefboom?

Beleggen met een hefboom werkt als volgt:

  • de belegger zet zijn inzet in op een waardestijging van een groter bedrag, als nu dit grote bedrag stijgt in waarde door een koersstijging, is deze waardestijging de winst van de belegger.

In de meeste gevallen is het grote bedrag tien keer zo groot als de inleg van de belegger. Hierdoor loop je als belegger meer risico, maar dat betaalt zich uit in winst. Want de winst van de belegger, in geval van waardestijging, is natuurlijk ook tien keer zo groot als wanneer de belegger traditioneel belegd had.

Hoe kan ik beginnen?

Beleggen met een hefboom werkt via een computerprogramma wat gratis te downloaden is. Met dit computerprogramma kan de belegger geld inzetten op aandelen, grondstoffen en valuta. Ook u kunt beginnen met beleggen met kleine bedragen door hier het programma te downloaden.

In het verdere verloop van dit artikel zullen wij een belegging die wij gedaan hebben beschrijven. Wij belegden (met een hefboom) op het aandeel Fugro en verdienden 42 euro met een inzet van 100 euro in minder dan een half uur. Om u een goed beeld te geven van wat er te verdienen valt met computerprogramma zullen wij deze belegging uitgebreid beschrijven.

Onze ervaring met beleggen met 100 euro

Wij beleggen aan de hand van een nieuwsbericht. Dit doen wij omdat in onze optiek de koers gevoelig is voor nieuws. Ervaringen uit het verleden hebben ons geleerd dat vaak direct na het verschijnen van een prominent nieuwsbericht, de koers verandert door dat zelfde bericht.

08:15 Op 8 maart verscheen het nieuws dat het Nederlandse bedrijf Fugro meer winst dan verwacht had gemaakt in het afgelopen jaar. Dit is overduidelijk positief nieuws voor het bedrijf. Wij verwachtten daarom dat het aandeel Fugro meer in trek zou raken en de koers van ditzelfde aandeel zou stijgen.

beleggen met 100 euro nieus

Figuur 1, Nieuwsbericht beleggen met 100 euro. Klik op afbeelding om te vergroten. Bron: belegger.nl

09:06 Wij openden daarom ons programma en zochten naar het aandeel Fugro. Na het gevonden te hebben, konden wij met een simpele muisklik onze inleg bepalen. 100 euro wilden wij wel inzetten op een koersstijging. Dit bedrag werd automatisch vermenigvuldigd met 10 en een groot bedrag aan aandelen Fugro ontstond (Waarde aandelenpakket=1.000 euro, zie zwart kader in resultaat). Onze winst hing nu af van de waardestijging van dit aandelenpakket.

09:24 Het pakket was 41 euro meer waard geworden en wij besloten te stoppen. Met 100 euro verdienden wij dus 41 euro binnen twintig minuten! Zie hieronder het resultaat en de koersgrafiek.

Beleggen met 100 euro          

Figuur 2, Grafiek beleggen met 100 euro. Klik op afbeelding om te vergroten

Zelf beleggen met 100 euro?

Wij hopen hiermee aangetoond te hebben dat beleggen met 100 euro snel rendabel kan zijn zolang u de juiste methode kiest. Beleggen met 100 euro via een gratis computerprogramma (met hefboom) is leuk, makkelijk en profitabel.beleggen met 100 euro result

Figuur 3, Resultaat beleggen met 100 euro. Klik op afbeelding om te vergroten         

Wilt u nu ook beleggen met 100 euro? Download dan hier het gratis beleggingsprogramma dat automatisch werkt met een hefboom. Binnen drie minuten kunt u aan de slag. U kunt deze manier van beleggen met dit programma ook eerst proberen. U opent dan de demomodus en belegt met fictief geld op werkelijke koersen. Bij aanvang ontvangt u een gratis startkapitaal van 20.000 euro.

Tip: wees bewust van de risico’s van beleggen

  • Wees niet overmoedig. Altijd winst maken is niet realistisch.
  • Met de hefboom kan een onjuiste voorspelling ook de andere kant op werken. Gebruik de beschermingsknop in uw programma om van te voren uw maximale verlies te beperken.

Lees hier meer beleggingservaringen met een hefboom of

Klik hier om het programma te downloaden en direct te beginnen met beleggen met 100 euro

Bronnen: http://nl.wikipedia.org/wiki/Contract_for_difference, http://www.belegger.nl/nieuws/2631747/winst-fugro-komt-boven-eigen-verwachting.html