Zou u willen handelen met kleine bedragen en bent u op zoek naar de ideale manier om dit te doen? Lees dan dit artikel en leer hoe succesvol kunt handelen in kleine bedragen.

Handelen met kleine bedragen

Wij horen het vaak: mensen die graag aandelen zouden willen beleggen maar dat niet doen omdat zij denken dat dat alleen kan met grote sommen geld. Elke keer wanneer wij dit horen leggen wij uit dat grote bedragen helemaal niet nodig zijn om succesvol te beleggen. Handelen met kleine bedragen is ook goed mogelijk en wij zullen in dit artikel uitleggen hoe.

In vergane tijden was voor beleggen inderdaad veel geld nodig. Beleggers waren de elite, zij waren rijk en droegen mooie pakken. De beursvloer was voor velen onbereikbaar, tot de opkomst van het internet. Het internet zorgde ervoor dat de instapdrempel voor het kopen van aandelen aanzienlijk werd verlaagd doordat nu iedereen op het internet koersen kon bijhouden en snel aandelen kon kopen in bedrijven.

Nieuwe varianten zorgen voor het handelen met kleine bedragen

Samen met het internet ontstonden er varianten op het traditionele beleggen. Een van die varianten is het speculeren op aandelen in plaats van aandelen kopen. Een belegger die speculeert op aandelen koopt geen daadwerkelijke aandelen. Hij of zij verdient zijn of haar geld door te voorspellen wat de koers van een aandeel zal gaan doen. Dit kan door de tussenkomst van een broker. Een broker is een bedrijf dat heel veel aandelen bezit en zijn klanten laat speculeren op die aandelen. Het voordeel voor die klanten is dat zij geen aandelen hoeven te kopen maar thuis achter de computer kunnen speculeren. Aandelen kopen kost namelijk veel tijd. Een ander voordeel is dat een klant met kleine inleg bij de broker op een groot aandelenpakket kan speculeren doordat speculeren, werkt met een hefboom. Hierdoor kan de klant veel geld verdienen met kleine bedragen. Wij zullen dit illustreren aan de hand van een voorbeeld.

Voorbeeld van handelen met kleine bedragen

  • Stel u wilt beleggen met 100 euro. U heeft geen weet van speculeren en koopt dus aandelen Facebook voor een bedrag van 100 euro. Door positief nieuws over het bedrijf Facebook stijgt het aandeel met 10% in waarde. Uw aandelenpakket is door de stijging nu 110 euro waard geworden. U heeft dus 10 euro verdiend.
  • Nu hebt u wel weet van speculeren en u besluit met uw 100 euro te speculeren. U beweegt u naar een broker en speculeert met 100 euro op een stijging van het aandeel Facebook. De broker laat u dan speculeren op een aandelenpakket van 1000 euro. Weer stijgt het aandeel met 10% en het aandelenpakket wordt nu 1100 euro waard. U stopt met speculeren pakt uw winst. Deze is in dit geval 100 euro. U heeft dus honderd euro verdient. 10x meer dan uw winst met het traditioneel aandelen kopen.

De vraag is nu: hoe handelt u met kleine bedragen?

U handelt met kleine bedragen door op een site van een broker een programma te downloaden. Dit programma is gratis en vrijblijvend. Met dit programma kunt u speculeren op aandelen wereldwijd. In de onderstaande figuur ziet u een screenshot van het programma. Als u speculeren eerst wil proberen voordat u echt geld inlegt, kunt in het programma ook met fictief geld speculeren. U ontvangt dan gratis 20.000 euro fictief geld en mag hiermee speculeren op werkelijke koersen. Overstappen naar speculeren met echt geld kan in hetzelfde programma. U hoeft dan niet te wennen aan een nieuwe methode. Alleen uw winst is in dat geval ook werkelijk! Wij hebben enkele brokers voor u geselecteerd op deze pagina!

handelen met kleine bedragen, screenshot

Figuur 1, Screenshot Broker programma, handelen in kleine bedragen. Klik op figuur om te vergroten.

Wilt u handelen met kleine bedragen door te speculeren? Download dan hier het programma van de broker.