Wilt u ook extra geld verdienen met beleggen? Dat kan! Het is mogelijk om naast je studie of werk een extra zakcentje te verdienen met beleggen. Via internet kunt u met een klein bedrag al leuk bijverdienen door met beleggen. Wij leggen u uit waar u moet beginnen.

Geld verdienen met beleggen

Geld verdienen met beleggen in 2013

Met de komst van internet is het tegenwoordig voor iedereen mogelijk om te beleggen. Dit in tegenstelling tot wat veel mensen denken. Beleggen is allang niet meer voor snelle jongens met dure auto’s. Beleggen via internet is steeds populairder omdat je via internet overal en altijd kunt beleggen.

Wat heb je nodig om geld te verdienen met beleggen?

Geld verdienen met beleggen is voor iedereen mogelijk. Via internet kunt u heel makkelijk zelf beleggen. Dit gaat via een gratis computerprogramma van een online broker. Een online broker is een soort tussenpersoon die via het programma het beleggen op de beurs mogelijk maakt. Deze manier van beleggen is erg aantrekkelijk omdat u met een klein bedrag een hoge winst kunt pakken.

Extra geld verdienen met beleggen met een klein bedrag?

Om extra geld te verdienen met beleggen heeft u zelf niet per se veel geld nodig. Met een klein bedrag is het al mogelijk een hoge winst te pakken. Beleggen via het computerprogramma van een online broker gebeurt namelijk met een hefboom. Een hefboom zorgt ervoor dat uw inleg wordt vermenigvuldigd met 10. U handelt dus met geld dat u leent van de broker. U kunt echter niet meer verliezen dan u hebt ingelegd bij de meeste brokers. Check dit in ieder geval. Het hefboom effect zorgt er dus voor dat u winst hoger kan uitvallen. Een voorbeeld.

Stelt u wilt beleggen met 50 euro.

  • Via het computerprogramma van de online broker kunt u 50 euro inzetten op bijvoorbeeld een koersstijging van het aandeel Philips. Uw inleg wordt door de broker vermenigvuldigd met een veelvoud van 10x. Hierdoor is uw 50 euro nu 500 euro waard op de beurs (50 euro x10=500 euro). U belegt dan met een aandelenpakket met een waarde van 500 euro op het aandeel Philips.

Na het inleggen stijgt de koers van het aandeel Philips met 5%.

  • Uw aandelenpakket ter waarde van 500 euro stijgt dan ook met 5%. Uw aandelen zijn dan op dat moment 525 euro waard. Als u op dat moment besluit te stoppen dan heeft een winst van 25 euro. Een rendement van 50% over een inleg van 50 euro.

Geld verdienen met beleggen is op deze manier erg aantrekkelijk voor kleine bedragen, maar ook met een hoger bedrag is het aantrekkelijk. Uw winst zal dan nog sneller toenemen.Dit is een uitstekende methode om naast uw werk of studie extra geld te verdienen.

Meer voorbeelden van onze eigen online beleggingen? Ga naar deze pagina.

Eerst gratis oefenen?

Om niet gelijk in het diepe te springen met het beleggen heeft u ook de mogelijkheid om eerst te oefenen. Dit gaat heel makkelijk via hetzelfde gratis computerprogramma van de online broker. U kiest dan bij het opstarten voor de optie ‘demo-modus’. In deze modus ontvangt u 20.000 euro virtueel geld waarmee u kunt beleggen in realtime koersen. Deze manier van oefenen is een uitstekende manier om zonder financiële gevolgen het beleggen te beheersen.

Klik hier om het gratis computerprogramma te downloaden en ga zelf geld verdienen met beleggen.

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Belegging