In slechts 10 minuten 65 euro winst. Zo snel zou het kunnen gaan met beleggen. Wij maakten in slechts 10 minuten een winst van 65 euro via dit gratis programma. Hier leest u hoe wij dit gedaan hebben. Dit artikel geeft u een voorbeeld maar presenteert geen gouden formule die altijd werkt.

snelle winst aandelen

Snelle winst met aandelen halen, hoe doe ik dat?

Iedereen heeft een andere voorkeur voor beleggen. Wij hebben er voor gekozen om met CFD’s te werken. Dit zijn contracten die u afsluit met een broker. U wordt zelf geen eigenaar van het aandeel, maar u koerst wel mee met de waarde van dit aandeel.
Het grote voordeel van CFD’s is de hefboom. Een hefboom betekent in de beleggingswereld met een klein bedrag een grote winst boeken. Dit kan bij een broker.

Stel u eens voor: U wilt 200 aandelen kopen die 10 euro per stuk kosten. U betaalt dan geen 2000 euro, maar bijvoorbeeld maar 200 euro voor de aandelen. Op deze manier kunt u met een klein bedrag toch voor veel geld aandelen kopen, en zo uw winst vergroten. Nu denkt u waarschijnlijk, waar komt die andere 1800 euro dan vandaan? Het antwoord daarop is heel simpel. Die betaalt de broker. Zo maakt de broker het voor u aantrekkelijk om te beleggen. Een broker verdient namelijk aan elke transactie een klein bedrag.

Een kleine rekensom:

  • Als de koers 10% stijgt als u 100 euro heeft ingelegd zou u 110 euro hebben, en dus 10 euro winst.
  • Als de koers 10% stijgt als u 1000 euro heeft ingelegd zou u nu 1100 euro hebben, en dus 100 euro winst.

Beleggen met een hefboom is dus ideaal als u met kleine bedragen toch wilt beleggen. Zo hebben wij op 6 september met slechts 300 euro een winst van 65 euro in 10 minuten gemaakt.

Hoe hebben wij bepaald waarin we gingen beleggen?

Om te bepalen welke aandelen het beste kansen bieden is het verstandig om eerst het nieuws te bekijken. Over het algemeen – althans vanuit onze ervaring – betekent positief nieuws een stijging in de koers. Dit komt omdat veel mensen dan aandelen in dit bedrijf willen hebben. Daardoor stijgt de prijs van het aandeel. Daarom is het verstandig om eerst het nieuws te bekijken voordat u begint met beleggen. Zo kunt u bepalen waar u het best in kunt beleggen om snelle winst met aandelen te behalen. Wij boeken zodoende regelmatiger winst met deze tactiek.

Een voorbeeld uit de praktijk

Op vrijdagochtend 6 september hebben we eerst het nieuws bekeken. Hierin stond dat KLM-Airfrance steeds meer passagiers vervoert. Dit is positief nieuws. Om 09:00 gaat de beurs open, dan kan u de grootste stijging verwachten. Zoals hieronder is te zien in dit nieuwsartikel

 snelle winst met aandelen

Figuur 1, snelle winst met aandelen. Klik op figuur voor een vergroting.

Hierop hebben wij besloten om in KLM-Airfrance te beleggen. Dit doen wij door middel van een programma waarmee het heel gemakkelijk is om te beleggen in aandelen.

  • 09:00 De beurs gaat open
  • 09:02 Wij kochten aandelen in KLM-Airfrance
  • 09:12 De koers stabiliseerde weer en wij besloten onze aandelen te verkopen.
  • Binnen 10 minuten hebben wij hiermee 65 euro verdient.

De koers kan elk moment veranderen, daarom is het belangrijk dat u hier rekening mee houdt. Als u op tijd in en uitstapt is de winst het grootst. Niemand kan in een glazen bol kijken, maar koersen zijn vrij voorspelbaar aan de hand van het nieuws. Zo kunt u zelf ook een snelle winst met aandelen behalen.

In de demo modus van het programma wat wij gebruiken is het makkelijk om hier mee te oefenen en gewend te raken voordat je met echt geld begint te beleggen.

 snelle winst aandelen

Figuur 2, snelle winst met aandelen. Klik op figuur voor een vergroting.

Wilt u ook snelle winst met aandelen? Ontwikkel uw eigen strategie

U hebt gezien dat het in 10 minuten mogelijk is om al 65 euro winst te maken met een kleine inleg van nog geen 300 euro. Het is raadzaam om zelf zoveel mogelijk te oefenen met beleggen om uw eigen strategie te ontwikkelen. Om zelf te proberen om een snelle winst met aandelen te halen bieden wij u een gratis stappenplan aan:

  1. Oefen met beleggen in de gratis demo.
  2. Anticipeer op een koers door middel van een nieuwsbericht.
  3. Met echt geld beleggen en echte winst maken.

Om online te kunnen beleggen gebruiken wij een gratis programma.

Hoe zit het met risico’s van beleggen?

U bent ongetwijfeld ook benieuwd naar de risico’s van de manier van beleggen die wij in dit voorbeeld hebben gebruikt. Hier kunt u meer informatie lezen.

Hier lees je alles over de verschillende programma’s die gebruikt kunnen worden om online te beleggen.

bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Contract_for_difference