Voordat u geld gaat storten op uw Plus500 rekening wilt u natuurlijk een soort garantie hoe het zit met winst uitbetalen bij Plus500. Is plus500 betrouwbaar met het uitbetalen en op welke manieren betalen ze uit?

Plus500 geld opnemen

Wanneer u genoeg winst heeft behaald, minstens 144 euro, kunt u bij saldobeheer van de webtrader uw geld op uw eigen bankrekening laten overschrijven. Dat gaat via het onderstaande scherm

plus500
U kunt uw geld opvragen via Moneybookers, via een elektronische overboeking of met een bankcheque.

  • Met een Moneybrokers account heeft u het geld het snelst op uw eigen bankrekening. Dit gebeurd vaak sowieso via een week. Een Moneybookers account is goedkoop en betrouwbaar.
  • Via een bankcheque bent u het meeste tijd kwijt. Voor de bankcheque bij uw eigen bank is aangekomen en u het op uw rekening heeft kan het een maand duren, daarnaast komen daar nog extra kosten bovenop.
  • Met een elektronische overboeking duurt het één tot twee weken voor u het geld op uw rekening heeft staan.

Hoe betrouwbaar is Plus500 met het uitbetalen?

Plus500 wordt toegelaten en gereguleerd door de Financial Conduct Authority, dat is de financiele toezichthouder in Engeland. Daarnaast is Plus500 beursgenoteerd aan de London Stock exchange.  Hierdoor lijkt het onwaarschijnlijk dat Plus500 zijn verantwoordelijkheden niet nakomt.

Als u hier klikt komt u bij het artikel hoe u een account moet openen bij Plus500