Wilt u aandelen Imtech kopen en hiermee geld verdienen? Lees dan dit artikel. Hierin wordt een manier beschreven waarmee wij uitstekend geld verdienden. Onze uitstekende beleggingsmethode zal eerst beschreven worden. Vervolgens zal met als voorbeeld Imtech geïllustreerd worden hoe beleggen met deze methode werkt.

aandelen Imtech kopen

Met trucjes slim beleggen

Via het internet is het tegenwoordig gemakkelijk beleggen. Na het horen van een nieuwsbericht over een bedrijf en land, pak je een laptop en verdien je geld door in te zetten op dat bedrijf of land. Zo eenvoudig beleggen wij echt. Daarnaast voorziet het internet u van meer gemakken als de hefboom en short gaan. Via het internet is het mogelijk deze slimme beleggingstrucjes te gebruiken. Bent u eigenlijk bekend met deze begrippen?

Beleggen met een hefboom is een trucje dat zorgt dat een belegger meer profiteert van een koersstijging. Dit kan doordat de hefboom maakt dat de inleg van de belegger wordt vermenigvuldigd (bijvoorbeeld met 10). Hierdoor ontstaat er een groter bedrag. Een koersverandering zorgt nu voor een grotere uitslag. Een 5% stijging zorgt bijvoorbeeld dat een inleg van 100 euro 5 euro meer waard wordt. Een inleg van 1.000 euro wordt echter door een 5% stijging 50 euro meer waard. De winst van de belegger is door een hefboom van 10, dus ook 10 keer zo groot!

Het andere trucje dat u kunt gebruiken als u via het internet belegt is short gaan. Dit is eigenlijk omgekeerd beleggen. Als een belegger short gaat, verwacht hij dat een koers gaat dalen. Als deze daling uitkomt, verdient de belegger ‘het verlies’. Zo zorgt een 5% daling op een inleg van 100 euro ook voor een winst van 5 euro. Als je dan ook nog eens de hefboom had gehanteerd, was de winst uitgekomen op 50 euro!

Waar kan ik aan de gratis software komen?

Via het internet zijn deze trucjes eenvoudig te gebruiken. Maar hoe dan? Door via een broker beleggingssoftware te gebruiken. Brokers zijn ondernemingen die handelen in aandelen. Zij hebben software ontwikkeld waarmee iedereen kan beleggen. Deze software is gratis te verkrijgen op de websites van de brokers. Natuurlijk zijn er verschillen tussen de verschillende brokers maar uiteindelijk bieden zij allen ongeveer hetzelfde gratis aan: beleggingssoftware met daarin verwerkt de hefboom en short gaan. Onderaan dit artikel staat een link naar gratis beleggingssoftware.

De ervaring; aandelen Imtech kopen

Met deze software kunt u beleggen op een heleboel uit alle hoeken van de wereld. Om te illustreren hoe beleggen met de gratis software werkt zullen wij van Allesoverbeleggen.nl een ervaring beschrijven. Afgelopen 18 juni verdienden wij 150 euro door short te gaan op het aandeel Imtech. Dit deden wij met de gratis software.

Stappenplan aandelen Imtech kopen

Het stappenplan dat wij hierbij volgden is simpel.

  1. Allereest bekijken we het nieuws
  2. Dan bedenken wij welk effect bepaald nieuws zou kunnen hebben op een koers
  3. Uiteindelijk handelen naar aan hand van dat ‘voorspelde’ effect

(1)    Allereest bekijken we het nieuws

Laten we beginnen bij het nieuwsbericht dat wij lazen. Op dinsdag18 juni 2013 morgen lazen wij het volgende nieuws:

imtech aandelen kopen

Figuur 1, Nieuwsbericht aandelen Imtech kopen. Klik op figuur om deze te vergroten.      

Het Nederlandse technologiebedrijf Imtech heeft te maken met zwaar weer. In de eerste plaats is er flink gefraudeerd binnen het bedrijf. Dit zorgt voor veel onvoorziene kosten. Daarbij heeft het bedrijf nog eens te kampen met slechte marktomstandigheden. Kortom, Imtech beleeft zeker geen gloriedagen.

U moet weten dat beleggers investeren in bedrijven die het goed doen. Bedrijven die daarentegen slecht presteren kunnen niet rekenen op veel vraag naar aandelen. Daarom, er is immers minder vraag, is de prijs van aandelen van slecht presterende bedrijven lager dan die van goed presterende bedrijven.

(2)    Dan bedenken wij welk effect bepaald nieuws zou kunnen hebben op een koers

Wij verwachtten daarom dat de vraag naar het aandeel Imtech na dit nieuws flink zou zakken. Beleggers schrikken van deze resultaten en trekken hun geld hieruit. Dat was onze voorspelling. De koers van Imtech zou door de massale verkoop van Imtech aandelen gaan dalen.

(3)    Uiteindelijk handelen naar aan hand van dat ‘voorspelde’ effect

Hiervan wilden wij optimaal profiteren door short te gaan met een hefboom. Om 10:00 lazen wij het nieuwsbericht over Imtech en om 10:01 was de belegging geopend. Hiervoor openden wij de software. In een paar seconden was het aandeel Imtech gevonden.

900 euro bedroeg onze inzet. De hefboom maakte hier 9.000 euro van. Elke euro die dit grote aandelenpakket nu door een koersverlaging minder waard zou worden, was winst voor ons.

Zoals u hieronder kunt zien in de grafiek daalde koers van het aandeel Imtech direct flink. De 9.000 euro werd dan ook gelijk minder waard. Dit was goed nieuws voor ons.

grafiek imtech onafhankelijk beleggen

Figuur 1, Grafiek aandelen Imtech kopen. Klik op figuur om deze te vergroten.                    

Om iets voor 14:00 was het aandelenpakket bijna 160 euro minder waard geworden. Wij vonden dit een mooi bedrag en sloten de belegging. De winst ziet u in de onderstaande figuur.

onafhankelijk beleggen imtech aandelen kopen

Figuur 1, Resultaat aandelen Imtech kopen. Klik op figuur om deze te vergroten.                

Winst met aandelen Imtech kopen

We hadden dus in een kleine 4 uur óp een daling 157 euro verdiend door slimme trucjes te gebruiken. Simpel nadenken was hiervoor voldoende. U kunt dit ook; elke dag een mooi zakcentje verdienen. Deze manier van beleggen is namelijk uitstekend te combineren met uw baan. ‘S morgens even via het internet het nieuws bekijken, een juiste positie openen en ‘s middags winst pakken. Hiervoor hebt u alleen de gratis software nodig.

Conclusies met betrekking tot slim beleggen

De volgende conclusies zijn op te maken uit dit artikel:

  1. Beleggen kan heel goed via het internet
  2. Nieuwsberichten zijn uitstekende aanleidingen om te beleggen
  3. Een simpele gedachte is voldoende om winst te halen

Zelf beginnen met slim beleggen?

Wilt u zelf ook op deze manier geld verdienen? Dan zult de eerder genoemde gratis software moeten downloaden. U kunt deze vinden onder deze link.

Noemenswaardig is dat u ook demo beleggen kunt met de software. Dit is beleggen met nep geld op wel echte koersen. Ook dit is helemaal gratis. U heeft (steeds) de keuze tussen demo beleggen en echt beleggen als u de software opstart. U kunt dus te alle tijden oefenen.

Wilt u slim beleggen investeren met de gratis software? Klik dan op deze link.

Bron: http://www.telegraaf.nl/dft/bedrijven/imtech/21658088/__Imtech_lijdt_verlies_en_constateert_fraude__.html