Zoekt u een voorbeeld CFD? Zie hier hoe beleggen in zijn werk gaat met een fictieve belegging op Apple. Bovendien krijgt u toegang tot gratis software.

Voorbeeld CFD

Wat bieden CFD’s u?

Bent u bekend met het Contract for Difference (CFD)? Het is een hefboomproduct dat vooral aantrekkelijk is wanneer u weinig tijd kwijt wilt zijn met beleggen.

CFD’s zorgen ervoor dat u met een kleine inleg kunt handelen als een grotere belegger. Hierdoor zou een kleine koersverandering al een mooi resultaat voor uw belegging kunnen opleveren. Hieronder proberen we dat te illustreren met een voorbeeld CFD.

Een fictief voorbeeld CFD: Apple

Wist u dat een belegging met CFD’s openen bijzonder eenvoudig is? U maakt namelijk gebruik van een gratis beleggingsprogramma. Hiermee handelt u online op aandelen! U koopt de aandelen niet echt, maar speculeert op hun waarde. Dat zorgt ervoor dat de handel snel kan verlopen.

Wij maken zelf ook gebruik van de handige software. In het voorbeeld laten we u zien hoe handig dit is.

Stel dat u wilt beleggen op Apple met 600 euro. CFD’s zorgen er dan voor dat dit bedrag groter wordt gemaakt. Het wordt met 20 vermenigvuldigt. U hoeft zelf dus maar 5% van deze positie te financieren. Dat betekent dat u een positie kunt innemen die 20×600= 12.000 euro waard was! Hieronder ziet u daar een afbeelding van.

Voorbeeld CFD

Figuur 1, voorbeeld CFD. Klik voor een vergroting.

U kunt de koers gemakkelijk in de gaten houden. Bijvoorbeeld op uw smartphone of tablet, maar natuurlijk ook gewoon op uw pc. U kunt de software downloaden, maar ook online openen. Aan u de keus!

Een belegging sluiten

Dankzij CFD’s zou in het geval van dit voorbeeld een koersstijging van slechts 5% als zorgen voor een winst van 600 euro. Maar u weet dat dit voorbeeld alleen dient ter illustratie. Het is geen waargebeurde ervaring.

We bieden u op onze site ook waargebeurde beleggingen aan. Andere handelaren hebben hun ervaring dan uitgeschreven, zodat u ervan kunt leren. Klik hier voor onze praktijkvoorbeelden.

Het voorbeeld CFD tegenover traditioneel beleggen

U wilde met dit voorbeeld CFD meer te weten komen over de eigenschappen van beleggen met een hefboomproduct. Dit komt het duidelijkst naar voren door CFD beleggen te vergelijken met traditioneel beleggen. Hieronder ziet u deze vergelijking in de afbeelding.

Voorbeeld CFD

Figuur 2, voorbeeld CFD tegenover traditioneel beleggen. Klik voor een vergroting.

Ziet u de mogelijke voordelen?

Conclusie: handel zelf!

Wat hebt u geleerd van dit voorbeeld CFD?

  • Snel online handelen vanaf pc, tablet & smartphone dankzij gratis software
  • Ook beleggen met een kleine inleg dankzij het hefboomeffect
  • Zeer anders dan traditioneel beleggen

Wilt u de voordelen van CFD’s direct zelf in de praktijk uitoefenen? Dat kan! Als u op onderstaande link klinkt, hebt u direct toegang tot de gratis software. Hierbij kunt u uw portemonnee gewoon laten liggen, want u kunt het programma ook gratis gebruiken. Het bevat namelijk een demo. Dat is een soort beurssimulator waarbij u circa 20.000 fictieve euro’s ontvangt. Beleg op realtime koersen en doe gratis realistische ervaring op.

Grijp uw kans! Klik hier voor de gratis beleggingssoftware inclusief demo

Bron: http://en.wikipedia.org/wiki/Contract_for_difference