Wilt u de voordelen CFD leren kennen? Wij bieden u een handige uitleg. Daarna kunt u het zelf gratis ervaren in een realistische demo.

Voordelen CFD

Een uitleg over voordelen CFD

CFD is de afkorting van Contract for Difference. Dit is een constructie die u kunt gebruiken tijdens het beleggen. Er zijn twee belangrijke voordelen CFD.

We zullen ze hier noemen en ze daarna uitleggen. Op dit punt is het tijd om kennis te maken met de gratis beleggingssoftware die we aanbieden. Dit is een handig programma waarbij u in een handomdraai een belegging met CFD kunt doen. Met deze software kunt u heel eenvoudig:

  • Short gaan
  • De inleg meer waard maken

Hieronder ziet u een screenshot van de software.

leren-aandelen-beleggen-trader-plaatje2

Figuur 1, voordelen CFD. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

De inleg meer waard maken

Wist u dat CFD een hefboomproduct is? Dat betekent dat u met dezelfde inleg een grotere positie kunt innemen. Stel dat u 100 euro tot uw beschikking hebt, waarmee u wel zou willen beleggen. Een positie ter waarde van 100 euro lijkt niet erg veel. Maar hier treden de CFD’s in werking. Er geldt bijvoorbeeld een hefboom van 20. Dan is uw positie uiteindelijk 20×100= 2.000 euro waard. Een heel verschil!

Bovendien is beleggen op deze manier heel eenvoudig. We zullen u eerst wat meer vertellen over short gaan en daarna geven we u toegang tot de praktijk.

Short gaan

Wist u dat u kunt beleggen op een dalende koers? U zou dan dus winst kunnen maken, terwijl de aandelen in waarde zakken. Dit wordt ook wel short gaan genoemd. Het is een interessante mogelijkheid van CFD’s. Een groot voordeel van short gaan, is dat u nu niet hoeft te wachten op een stijging. U kunt dus vaak beleggen!

Het is heel eenvoudig om short te gaan, dankzij de eerder genoemde software. Met een enkele druk op de knop kunt u al een belegging openen. Wilt u in de praktijk zien hoe dit in zijn werk gaat? Klik dan hier voor een praktijkervaring met short gaan. U ziet dan direct de voordelen CFD!

Gratis realistische ervaring opdoen met CFD

U hebt in dit artikelen heel wat geleerd over de vele voordelen van de software en van het Contract for Difference. Maar wilt u de voordelen CFD nu zelf ervaren? Dat kan! U kunt namelijk gratis beleggen in een zogenaamde demo. Dit is een onderdeel van de software, dat precies hetzelfde werkt. Het enige verschil is dat u hier circa 20.000 euro fictief geld krijgt! Omdat u hiermee belegt op werkelijke en actuele koersen, kunt u precies ervaren hoe beleggen is. Ook kunt u uzelf zo trainen.

Na de demo kunt u gemakkelijk overstappen op echt beleggen! Probeer de software eens uit en ervaar:

  • Beleggen vanaf computer, smartphone en tablet
  • Handelen in aandelen én andere financiële producten
  • Wereldwijd beleggen

U ziet het, de voordelen CFD zijn talrijk! Probeer het zelf en open de deur naar uw leven als belegger.

Overtuig uzelf! Klik hier voor de software en ervaar de CFD voordelen

Bron: http://en.wikipedia.org/wiki/CFD