Wilt u zien hoe u winst kunt maken door short gaan met aandelen? Wij haalden 90 euro binnen in slechts 8 minuten. Ontdek hier onze methode.

Short gaan met aandelen

Online short gaan met aandelen

Wist u dat u tegenwoordig heel gemakkelijk een belegging kunt doen via internet? Hiervoor is speciale gratis beleggingssoftware ontwikkeld. Ook wij gebruiken deze software en maakten er onlangs veel winst mee. Wij laten u zien hoe dit gebeurde en geven u toegang tot onze methode.

Wat is short gaan met aandelen?

Short gaan betekent eigenlijk dat u belegt op een daling van de koers. Als alles goed gaat, zou u dan dus winst kunnen maken terwijl aandelen minder waard worden. Dat komt doordat u de aandelen niet echt koopt, maar erop speculeert.

Maar hoe weet u nu wanneer een aandeel gaat dalen? Wij hebben een tip voor u. Volg het beursnieuws! Positief nieuws over beursgenoteerde bedrijven zou een koersstijging in gang kunnen zetten en negatief nieuws juist een koersdaling. Dat komt omdat beleggers hun aandelen naar aanleiding van het nieuws misschien willen verkopen, waardoor de prijs daalt. Uiteraard biedt deze methode geen garanties, maar het kan een steuntje in de rug zijn. Zelf hebben wij goede ervaringen met het volgen van het nieuws.

Ook bij onze belegging in Herbalife hebben we gebruik gemaakt van een nieuwsbericht.

Beleggen in Herbalife

Onlangs wilden we een belegging doen. Ons budget bedroeg ongeveer 130 euro. We wilden niet in het wilde weg beleggen, dus zochten we een aanleiding door het beursnieuws online te lezen. Daar zagen we het volgende artikel:

Short gaan met aandelen
Figuur 1, short gaan met aandelen. Klik voor een vergroting.

Aan de hand van dit bericht stelden we een verwachting op.

De verwachting

U begreep waarschijnlijk wel dat het nieuwsbericht geen goed nieuws was voor Herbalife. Het was immers een vorm van kritiek. Maar dat betekent dat we konden short gaan! Dat is eenvoudiger dan u zich misschien komt voorstellen. Bekijkt u het screenshot maar.

Short gaan met aandelen
Figuur 2, short gaan met aandelen. Klik voor een vergroting.

De belegging doen

Het was bijzonder eenvoudig om de belegging te openen. U weet al dat ons budget 130 euro was. Maar dankzij de software, werd onze positie meer waard. U handelt namelijk automatisch met een zogenaamd hefboomeffect, dat ook wel bekend staat als CFD. Hierdoor hoeft u maar een deel van uw positie te financieren. Bij onze belegging gold een hefboom van 20. Ons bedrag werd dus met 20 vermenigvuldigd. Herbalife is een Amerikaans bedrijf, dus het kwam uiteindelijk uit op 3589 dollar. Wilt u meer lezen over CFD’s? Klik hier.

Het verloop en de winst

Zodra de Amerikaanse beurs geopend werd, daalde de koers inderdaad. Dat betekende dat wij winst maakten! Binnen 8 minuten maakten we 90 euro winst. Hieronder ziet u de koers.

Short gaan met aandelen

Figuur 3, short gaan met aandelen. Klik voor een vergroting.

90 euro winst in 8 minuten. Met een inleg van 130 euro betekent dat dat we ruim 90% rendement behaalden. Hierbij maakten we gebruik van CFD’s. Hieronder ziet u ons prachtige resultaat nog eens.

Short gaan met aandelen
Figuur 4, short gaan met aandelen. Klik voor een vergroting.

Wilt u nu zelf short gaan? Of op een andere manier gebruik maken van de software? Hieronder ziet u de voordelen.

Begin zelf!

U kunt zelf ook gebruik maken van de software! U profiteert van heel wat voordelen:

  • Handelen vanaf computer, smartphone en tablet
  • Internationale beurzen
  • Beleggen in aandelen, indices, grondstoffen en valuta

Bovendien kunt u de software gratis en vrijblijvend uitproberen. Deze bevat namelijk een beurssimulator. Dat is een realistische oefening waarbij u ca. 20.000 euro fictief geld krijgt om mee te beleggen op realtime koersen! Zo kunt u de software goed beoordelen en traint u bovendien uzelf!

Wacht niet langer: klik hier voor de gratis software en beleg zelf!

Bronnen:
http://www.rtlnieuws.nl/economie/home/herbalife-mikpunt-van-onderzoek-vs
http://nl.wikipedia.org/wiki/Herbalife