Hoe in goud beleggen? Ontdek hier hoe u kunt handelen in dit tijdloze edelmetaal. Hier leert u snel en toegankelijk beleggen met gratis online software!

Hoe in goud beleggen

In dit artikel

In dit artikel maakt u kennis met in goud beleggen. Eerst zult u zien hoe beleggen in goud er in de praktijk aan toegaat. Dit leggen we uit in vier simpele stappen. Aan het einde van dit artikel komt u meer te weten over hoe u kunt beginnen met risicoloos beleggen. Daarna kunt u zelf aan de slag!

Stap 1: gratis beleggingssoftware

U wilt in goud beleggen. Daarvoor hebt u toegang tot de beurs nodig, zodat u zelf kunt handelen. Wij zouden u gratis beleggingssoftware aanraden, waar we zelf ook gebruik van maken. Op onze websites bieden we u drie vooraanstaande versies aan. U bepaalt zelf welke u kiest.

Voordelen van de software zijn:

  • Binnen 5 minuten startklaar
  • Downloaden of online gebruiken
  • U hoeft alleen maar uw e-mailadres in te vullen, verder niets

Geïnteresseerd in de software? Klik hier voor onze selectie van drie vooraanstaande versies. Hier ziet u een screenshot van het programma.

leren-aandelen-beleggen-trader-plaatje2

Figuur 1, hoe in goud beleggen. Klik voor een vergroting.

Stap 2: selecteer de goudkoers

Vervolgens opent u de software op uw computer, tablet of smartphone. U hebt net in het screenshot gezien dat de koersen duidelijk geordend zijn. Ook kunt u gebruik maken van de zoekfunctie. Typ ‘goud’ in en klik op het resultaat, net als bij figuur 2.

Hoe in goud beleggen

Figuur 2, hoe in goud beleggen. Klik voor een vergroting.

Stap 3: open een positie

Nu u de goudkoers hebt geselecteerd, hoeft u alleen nog maar in te voeren hoeveel u wilt inleggen. Klik op de knop ‘kopen’, geef de gewenste inleg aan en bevestig de aankoop. Klaar!

Met deze snelle handelsmethode koopt u het goud niet echt. U krijgt het bijvoorbeeld niet thuisgestuurd. In plaats daarvan speculeert u op de waarde van het goud. Bovendien maakt u hierbij gebruik van het hefboomproduct CFD. Hiermee kunt u met een kleine inleg een grotere positie innemen. Hieronder ziet u een voorbeeld van een van onze eigen beleggingen. We hoefden slechts 8% te financieren van de waarde van ons pakket goud. Wij betaalden dus 78,72 euro en we konden hiermee handelen met een positie ter waarde van 984,02 euro, dankzij CFD’s.

 Hoe in goud beleggen

Figuur 3, hoe in goud beleggen. Klik voor een vergroting.

Stap 4: bekijk de koers en sluit de positie

Nu is het belangrijk dat u de koers met zo veel mogelijk winst sluit, als dat kan. Houd de koers van goud daarom goed in de gaten, zodat u de positie sluit op een mooi moment. Wist u dat de gratis beurssoftware u de koersgrafieken automatisch toont?

U sluit de belegging met een muisklik. U ziet dit in figuur 4. Het resultaat verschijnt vanzelf op uw account!

 Hoe in goud beleggen

Figuur 4, in goud beleggen. Klik voor een vergroting.

Wilt u leren van andermans beleggingen? Klik hier voor onze praktijkvoorbeelden.

Hoe in goud beleggen? Gratis beginnen!

Dankzij dit voorbeeld weet u precies hoe u belegt in goud. Misschien is het tijd dat u het eens zelf probeert? We willen u er natuurlijk niet zomaar toe aanzetten om geld uit te geven aan beleggen, hoe kansrijk het ook kan zijn. Maak daarom kennis met een gratis mogelijkheid: de demo.

De demo is een onderdeel van de beleggingssoftware. Hier betaalt u zelf niets. Uw inleg wordt vergoedt, want u krijgt ca. 20.000 fictieve euro’s. Omdat u met dit geld belegt op actuele koersen, ervaart u realistisch hoe het is om te beleggen. Als dit u bevalt, kunt u wanneer u wilt overstappen op echt beleggen.

Grijp uw kans! Klik hier voor de software met gratis demo

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Goud