Zoekt u een gemakkelijke manier om te kunnen handelen op de beurs? Hier kunt u snel leren beleggen. Op welke manier u ook graag leert: wij hebben een manier die bij u past.

Snel leren beleggen

Iedereen leert anders

Op scholen wordt het al erkend: niet iedereen leert het beste op dezelfde manier. Wij zijn natuurlijk geen docenten, maar we vinden het wel heel belangrijk om u goed te kunnen helpen.

Daarom bieden wij verschillende manieren aan om te leren beleggen, voor de theoretische en de praktijkgerichte belegger. Nadat u het beleggen onder de knie hebt, verwijzen we u bovendien door naar hele handige gratis beleggingssoftware. Dan kunt u uw kennis direct in de praktijk toepassen.

Theoretisch snel leren beleggen

Op deze website bieden we u een ruim aanbod aan theoretische leermethoden. Zo kunt u uitleg vinden over de verschillende aspecten van het beleggen. Weet u bijvoorbeeld wat de volgende onderwerpen inhouden? Zo niet, klik er op voor een duidelijke uitleg.

Deze drie onderwerpen zijn slechts een selectie van het aanbod op onze site. Gebruik de zoekbalk of navigeer door de menu’s om meer handige uitleg te vinden.

Een andere manier om meer te weten te komen over beleggen, is het lezen van praktijkervaringen. Dit zijn waargebeurde beleggingen die zijn uitgeschreven door echte, actieve beleggers. Zo ziet u waar zij op letten bij het beleggen. Ook krijgt u zo, zonder zelf te hoeven beleggen, een beeld van hoe de beurswereld werkt. Bovendien zijn de artikelen over het algemeen leuk en vlot geschreven. Klik hier voor onze praktijkvoorbeelden.

Snel leren beleggen in de praktijk

Ook in de praktijk leren beleggen is heel goed mogelijk. U kunt hier direct mee beginnen, of u kunt het zien als een vervolg op het lezen van de artikelen. Nu denkt u misschien dat we met beleggen in de praktijk bedoelen dat u uw eigen geld moet inzetten. Dat is gelukkig niet waar. Wij bieden u een mogelijkheid om rustig kennis te maken met de beurs, zonder dat het u iets zal kosten.

Hiervoor hebt u alleen gratis beleggingssoftware nodig, die u kunt openen in de browser of kunt downloaden. Met deze software kunt u onder andere oefenen in de demo. Dit is een realistische oefening waarin u kunt beleggen op realtime koersen.

In principe verschilt het niet van echt beleggen. Het voordeel van de demo is echter dat u circa 20.000 euro aan virtueel zakgeld krijgt. Zo kunt u net als in het echt beleggen! U ziet hieronder een foto van het programma, dat heel klantvriendelijk en overzichtelijk is.

leren-aandelen-beleggen-trader-plaatje2

Figuur 1, snel leren beleggen. Klik voor een vergroting.

Wilt u gebruik maken van de demo? Klik dan hier!

De volgende stap

Na het lezen van dit artikel kent u verschillende manieren waarop u snel leren beleggen kunt. Daarna wilt u misschien wel beginnen met echt beleggen. Dat kan gelukkig heel eenvoudig. U kunt namelijk echt beleggen, over de hele wereld en op verschillende producten, met handige gratis software. Hier kunt u komen door, na gebruik van de demo, over te stappen. Maar u kunt ook gauw klikken op de link hieronder!

Snel leren beleggen? Klik hier voor de software en kies voor de praktijk!

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Software