Kent u beginnen met demo beleggen al? Ontdek hier de ideale optie voor de onervaren belegger. U doet gratis en veilig realistische ervaring op met de beurs!

Beginnen met demo beleggen

Ziet u door de bomen het bos niet meer?

Als u op internet zoekt naar ‘leren beleggen’ krijgt u eindeloos veel mogelijkheden te zien. U kunt cursussen volgen, boeken kopen, enzovoorts. Dit is verwarrend. Kies daarom voor onze duidelijke oplossing: gratis beginnen met demo beleggen.

Demo beleggen is de ideale manier om kennis te maken met de beurs. U handelt namelijk op echte en actuele koersen. Er is maar één verschil met echt beleggen: u betaalt helemaal niets.

U krijgt juist ca. 20.000 euro aan virtueel oefengeld. Met dit ruime budget kunt u beleggen zoveel u wilt, zonder ook maar enig risico te lopen. Wilt u beginnen?

Binnen 5 minuten beginnen met beleggen

Binnen vijf minuten is de demo klaar, wanneer u de volgende stappen volgt:

1. Kies een versie.

De ene belegger is de andere niet. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren. Daarom bieden we u op onze site drie vooraanstaande versies van de gratis software aan. Klik hier voor onze selectie van de gratis demo.

Met deze versies van de software kunt u handelen in de demo, maar u kunt ook overstappen op echt beleggen. Echt beleggen houdt in dat u handelt met uw eigen geld. Dit is niet verplicht! Ook kunt u alle drie de versies zowel downloaden als online openen. Aan u de keus. Overstappen tussen de twee standen kan altijd. Hieronder ziet u daar een afbeelding van.

Beginnen met demo beleggen

Figuur 1, beginnen met demo beleggen. Klik voor een vergroting.

2. Open de software.

Als u een versie hebt gekozen, maakt u een account aan. Hier hebt u alleen een e-mailadres voor nodig! U kiest een wachtwoord en vervolgens bent u klaar om te beginnen.

3. Beginnen met demo beleggen.

Nu kunt u zelf aan de slag! U opent het programma en begint direct. Als u het programma voor het eerst opstart, ontvangt u ongeveer 20.000 euro fictief geld. Daarna krijgt u hetzelfde te zien als betalende beleggers: een duidelijk, gebruiksvriendelijk programma waarin u snel uw weg zult vinden. Hieronder ziet u er een afbeelding van.

leren-aandelen-beleggen-trader-plaatje2

Figuur 2, beginnen met demo beleggen: software. Klik voor een vergroting.

Een groot voordeel van de software is dat het beschikbaar is vanaf computer, laptop, smartphone en tablet. U hoeft zich nooit meer te vervelen! Terwijl u op de trein wacht, opent u gewoon een belegging! Dit is modern beleggen: u staat op nummer 1.

Ruime keuze

In de demo kunt u beleggen op heel veel koersen. Naast aandelen kunt u ook denken aan grondstoffen, valuta en indices zoals de AEX. Hebt u altijd al willen handelen met aandelen van Apple of Heineken? Grijp uw kans! Maar ook minder bekende merken zijn ruim vertegenwoordigd.

Na een tijdje vindt u misschien dat u genoeg ervaring hebt opgedaan. Als u wilt, kunt u dan overstappen op echt beleggen. Op onze site kunt u lezen wat beleggers bereikt hebben terwijl ze handelen met de software. Klik hier voor de praktijkvoorbeelden.

Zelf beginnen met demo beleggen

Tot slot hebben we nog wat laatste tips voor u.

  • Maak gebruik van de gratis demo! U hebt niets te verliezen
  • Doe ervaring op met verschillende tactieken en ontwikkel uzelf als beleggers
  • Wees niet ongeduldig. Oefening baart kunst!

Beginnen met demo beleggen? Klik hier

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Demo