Zoekt u een kans om te beginnen met  beleggen? Hier leert u traden voor dummies en ontdekt u het geheim van online handelen met gratis software.

Traden voor dummies

Wat houdt traden in?

Nadat u dit artikel hebt gelezen, weet u alles over traden voor dummies. Maar wat betekent dat eigenlijk? De manier van beleggen waar u in dit artikel kennis mee maakt, is zeer toegankelijk. U kunt direct beginnen, als u zou willen. Bovendien kan het gewoon naast uw andere bezigheden. Dit is mogelijk omdat u gebruikt maakt van bijzondere, gratis beleggingssoftware. Met dit programma handelt u waar en wanneer u dat wilt, via internet. U kunt namelijk handelen vanaf uw:

  • Computer of laptop
  • Smartphone
  • Tablet

De software biedt u dus een fantastische kans. Wilt u direct beginnen met traden? Klik dan hier voor de gratis software. Bereidt u zich liever goed voor, voordat u gaat beleggen? Lees dan verder en leer traden voor dummies.

Leren traden voor dummies aan de hand van de praktijk

Laten we beginnen bij het begin. Wat is traden? Traden is een vorm van beleggen waarbij u speculeert op bijvoorbeeld aandelen. U doet dit met behulp van de eerder genoemde software. Hierdoor kunt u snel en adequaat reageren op ontwikkelingen op de beurs. De software is zeer toegankelijk, hieronder ziet u er een screenshot van. Zoals u ziet houdt het programma ook automatisch de koersgrafieken voor u bij.

Traden voor dummies

Figuur 1, screenshot traden voor dummies. Klik voor een vergroting.

Een belegging openen kost u slechts enkele seconden.Vervolgens houdt u de koers in de gaten. Als u uw belegging kunt sluiten op een gunstig moment, dan zou u winst kunnen maken. Het sluiten van de belegging gebeurt met één simpele muisklik.

Dat is dus de basis van het traden! Er zijn extra voordelen verbonden aan traden met de gratis beleggingssoftware. Daar zullen we u hieronder meer over vertellen.

De wereld ligt aan uw voeten

Wist u dat u met de software kunt handelen op internationale beurzen? U kunt beleggen in aandelen, grondstoffen, munteenheden en indices van over de hele wereld! Kiest u voor de Amerikaanse dollar, of voor een Japans softwarebedrijf? Of toch gewoon voor ons eigen Heineken? De wereld ligt aan uw voeten!

Automatisch handelen met CFD’s

In de software zit automatisch een interessante hefboomconstructie verwerkt, die ook wel bekend staat als Contract for Difference (CFD). CFD’s zorgen ervoor dat u met dezelfde inleg een grotere positie kunt financieren. Hierdoor zou u, bij een gunstige koersverandering, meer winst kunnen maken dan bij een kleinere positie. Het bijbehorende risico kunt u zoveel mogelijk inperken, door gebruik te maken van limieten. Meer informatie over CFD’s? Klik hier.

Gratis praktijkervaring opdoen?

De gratis beleggingssoftware biedt u dus allerlei mogelijkheden. Als u op de link onderaan dit artikel klikt, is het programma binnen enkele minuten startklaar. Bekijkt u de afbeelding maar.

Traden voor dummies

Figuur 2, traden voor dummies. Klik voor een vergroting.

Ook kunt u dan kiezen voor de demo. Dit is een oefenomgeving waarin u gratis en zonder risico ervaring kunt opdoen met beleggen. De voordelen zijn:

  • Ontvang ongeveer 20.000 euro fictief geld
  • Beleg op realtime koersen zolang u wilt
  • Overstappen op echt beleggen kan altijd

Bent u nieuwsgierig? Klik hier en begin zelf met traden met de gratis software!

Bron:  http://en.wikipedia.org/wiki/Trade