Wilt u winst met aandelen maken? Zie hier hoe het ons lukte 45 euro winst te maken in 90 minuten. Daarna kunt u zelf leren zo te beleggen.

Winst met aandelen

Onze methode in een notendop

Zoekt u een snelle en prettige beleggingsmethode? Dan bent u hier aan het juiste adres. In dit artikel laten we u aan de hand van een praktijkvoorbeeld zien hoe wij beleggen.

Hierbij maken we gebruik van gratis software. Dit handige programma stelt u in staat te handelen in wereldwijde financiële producten. Hierbij maakt u bovendien automatisch gebruik van een interessant hefboomeffect: Contract for Difference (CFD). Beleggen met CFD’s houdt in dat u speculeert op aandelen. Hierbij wordt uw inleg vergroot met een bepaalde factor, bijvoorbeeld 10, 20 of 50. Zo kunt u voor dezelfde inleg dus een veel grotere positie innemen! Hierdoor kunt u ook beleggen met kleinere bedragen. Wilt u meer weten over het principe achter CFD? Klik dan hier.

Ziet u de werking liever in de praktijk? Lees dan gauw verder en zie hoe we winst maakten met aandelen McDonald’s.

Winst met aandelen McDonald’s

Wij willen u natuurlijk een realistisch beeld geven van de beurswereld. Daarom schotelen we u geen theoretische verhalen voor, maar beleggen we zelf ook. Zo kunnen we onze ervaring gebruiken om u verder te helpen. Onlangs hebben we bijvoorbeeld succesvol belegd op McDonald’s. Deze belegging is in te delen in drie simpele stappen.

  1. Aanleiding
  2. Opening
  3. Sluiting

1. Aanleiding

Een tip voor u als belegger: houd het nieuws in de gaten. Dat kan gewoon gratis, via internet. Zo lazen wij onlangs een interessant artikel, waarin stond dat fastfoodketen McDonald’s het moeilijk heeft in de Verenigde Staten. Dergelijk slecht nieuws zou kunnen betekenen dat de aandelen van het bedrijf in waarde gaan dalen. Nu denkt u misschien dat dat betekent dat we er niet in kunnen beleggen. Maar het tegendeel is waar. Bij beleggen met de software is het namelijk ook mogelijk om in te zetten op een koersdaling. Dit wordt ook wel short gaan genoemd. We besloten daarom om short te gaan op McDonald’s.

2. Opening

Misschien heeft u nog nooit eerder gehoord van short gaan. Het is heel gemakkelijk! U opent de software en kiest de gewenste koers. Vervolgens geeft u met een klik van de muis aan dat u short wilt gaan en voert u de inleg in. Wij besloten te beleggen met 300 euro. Dankzij CFD’s werd dit bedrag echter 20 keer zo veel waard. 20×300= 6.000 euro.  Een mooie startpositie! Vervolgens hoefden we alleen nog te wachten tot de koers zou gaan dalen, zodat we de positie met winst konden sluiten.

3. Sluiting

We hadden onze belegging aan het begin van de beursdag geopend. Terwijl de ochtend vorderde, kreeg het nieuws effect op de beurs. De koers zakte inderdaad. Ondanks dat er nooit garanties zijn op winst of op een juiste voorspelling, kregen we dus gelijk.

Uiteindelijk daalden de aandelen van McDonald’s met 0,75% in waarde in slechts 1,5 uur tijd. Dat zorgde voor 44,85 euro winst! We sloten de belegging, waarbij de winst automatisch op ons account werd bijgeschreven. Hieronder ziet u een screenshot van het mooie resultaat.

Winst met aandelen

Figuur 1, resultaat winst met aandelen.

Zelf ook winst met aandelen maken?

U hebt gezien hoe wij in korte tijd bijna 50 euro winst wisten te maken. Misschien wilt u dit zelf ook proberen? De software heeft de volgende voordelen:

  • Beleg met CFD’s voor een grotere positie
  • Handel vanaf computer, tablet en smartphone
  • Oefen kosteloos in de praktijk met de demo

Over de demo hebben we het eerder nog niet gehad. Dit is een onderdeel van de gratis software, waarin u realistische ervaring op kunt doen zonder dat het u iets kost. Wanneer u de demo opent, ontvangt u ca. 20.000 euro fictief oefengeld. Hiermee kunt u zo veel beleggen als u wilt, op realistische koersen. Wees kritisch en test de software! Als u merkt dat het voldoet aan uw eisen, kunt u overstappen op echt beleggen wanneer u maar wilt.

Wacht niet langer! Klik hier voor de gratis software en maak zelf winst met aandelen

Bron: http://en.wikipedia.org/wiki/McDonald’s