Kent u het populaire spelletje Candy Crush? Beleg in de spelmaker, King! Wij maakten 300 euro winst in één dag met King aandelen kopen. Lees verder!

King aandelen kopen

Beleggen via internet

In dit artikel ziet u hoe wij succesvol belegden in spelletjesontwikkelaar King.

Al onze beleggingen gaan via het internet. Dit is anno 2014 heel normaal. Ook voor u! Als u wilt, kunt u vanuit uw luie stoel beleggen. Dat kan dankzij gratis beurssoftware. Dit programma maakt het beheren van uw beleggingen bijzonder eenvoudig. Daarom gebruiken wij het ook.

U kunt zelf kiezen of u het programma opent via internet, of downloadt. Bovendien kunt u handelen vanaf uw pc, tablet of smartphone. Alles voor uw gemak! Nu is het tijd voor de beleggingservaring op King. Lees verder en zie hoe gemakkelijk King aandelen kopen is dankzij de software.

King aandelen kopen

Onlangs maakten we een mooie winst door aandelen King te kopen. Maar hoe kregen we dit voor elkaar? We lichten dit toe in 6 kleine stapjes:

  1. Aanleiding
  2. Verwachting
  3. Positie openen
  4. Koers bekijken
  5. Positie sluiten

#1 Aanleiding

Als belegger hebt u een simpel doel: aandelen goedkoop kopen en met winst verkopen. Maar hoe krijgt u dit voor elkaar? Het volgen van het beursnieuws kan u hierbij helpen. Goed nieuws zou namelijk een koersstijging kunnen inluiden en slecht nieuws juist een daling.

Wij lezen het beursnieuws ook! Onlangs stuitten we op dit bericht.

King aandelen kopen

Figuur 1, King aandelen kopen. Klik voor een vergroting.

King is pas kortgeleden naar de beurs gegaan, namelijk op 27 maart. Het is een gamemaker die vooral bekend is van ‘Candy Crush’. Een harde daling van de koers is natuurlijk geen goed nieuws voor het bedrijf. Toch zagen wij een aanleiding voor een belegging in dit bericht.

#2 Verwachting

De koers van King daalde hard aan het begin. Maar we verwachtten dat de koers zich vanzelf zou herstellen. King maakt immers zeer populaire games.  Aan de hand van deze verwachting besloten we op 1 april te gaan beleggen.

#3 Positie openen

U weet al dat we gebruik maken van gratis beleggingssoftware. We startten dit programma dan ook op voor King aandelen kopen. De software maakt automatisch gebruik van een interessante constructie: CFD. Hierdoor wordt de inleg vermenigvuldigd, zodat u voor hetzelfde geld een grotere positie kunt innemen. Bijkomende risico’s kunt u zoveel mogelijk beperken met behulp van limieten.

Onze inleg bedroeg 457 euro. Er gold een vermenigvuldiging van 20, waardoor onze positie uiteindelijk 20×457= 9.130 euro waard was. Dankzij de software was de belegging in enkele seconden geopend.

#4 Koers bekijken

Nu bekeken we de koers van King regelmatig, zodat we konden reageren op veranderingen. Onze verwachting bleek uit te komen! In één dag steeg de koers met 4,5%. Het resultaat? Dat vertellen we u zo. Bekijkt u eerst de mooie stijgende koers!

King aandelen kopen

Figuur 2, King aandelen kopen. Klik voor een vergroting.

#5 Positie sluiten

Door CFD’s was onze positie eerder al meer waard gemaakt. Hierdoor had de koersstijging extra veel impact. Op 2 april sloten we de belegging met een druk op de knop. We maakten maar liefst 297,77 euro winst, die automatisch op ons account werd gezet. U ziet het bewijs!

King aandelen kopen

Figuur 3, King aandelen kopen. Klik voor een vergroting.

Handel zelf!

Nu weet u hoe wij het nieuws en de gratis software gebruiken om mooie resultaten te behalen. Wilt u dit zelf ook? Kies dan voor de gratis software! Binnen 5 minuten is het programma startklaar.

Bovendien hoeft u zelf geen geld in te leggen, als u dit niet wilt. U kunt ook beginnen in de demo. Dit is een beurssimulator waarin u realistische ervaring opdoet. U ontvangt circa 20.000 euro fictief geld! Overstappen op echt beleggen kan wanneer u wilt.

De voordelen van de software op een rijtje:

  • Handelen in aandelen, indices, valuta en grondstoffen
  • Gebruiksvriendelijk en snel
  • Beleggen vanaf pc, tablet en smartphone
  • Oefenen in de gratis demo

Grijp uw kans! Klik hier voor de gratis software

Bronnen: http://www.belegger.nl/nieuws/2648431/slechte-start-candy-crush-king.html,
http://en.wikipedia.org/wiki/Candy_Crush_Saga