Ook u kunt aandelen verhandelen! Lees verder en zie hoe we begin dit jaar 353 euro winst maakten met online beleggen. Probeer het daarna zelf!

Aandelen verhandelen

Op uw gemakje aandelen beleggen

Veel mensen denken dat beleggen voor hen niet toegankelijk is. Maar u hoort niet langer bij deze mensen. In dit artikel ontdekt u de deur naar de beurswereld. Beleggen kan namelijk waar en wanneer u maar wilt! Uw kennis, budget en internetverbinding zijn al voldoende om te kunnen beginnen met beleggen. Beleggen gaat tegenwoordig namelijk gewoon via internet. Hiervoor gebruikt u een gratis handelsprogramma. Dit programma is binnen 5 minuten startklaar, als download of via internet.

Wij zullen u laten zien wat er allemaal bereikt kan worden bij beleggen met de software. Hieronder ziet u een praktijkvoorbeeld van Easyjet. Het resultaat? 45% rendement. Hoe? Lees gauw verder.

Ervaring met beleggen in Easyjet

Bekijkt u weleens praktijkervaringen? Let maar eens op. Waarschijnlijk kunt u de meeste ervaringen in slechts drie stappen opdelen.

  1. Aanleiding en het openen van de belegging
  2. Koersveranderingen bekijken
  3. Belegging sluiten en de winst innen

Stap 1

Bij onze belegging in Easyjet kunt u ook 3 stappen onderscheiden. Leest u de titel van het onderstaande nieuwsbericht eens. Zoals u kunt zien, gaat het Easyjet voor de wind.

Aandelen verhandelen

Figuur 1, praktijkvoorbeeld aandelen verhandelen. Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Dergelijk goed nieuws zou invloed kunnen hebben op de koers van Easyjet. Misschien zien andere beleggers het bericht ook wel. Mensen beleggen graag in bedrijven waar het goed mee gaat. Daarom besloten wij dit bericht te gebruiken als aanleiding voor onze belegging in Easyjet.

Om een positie te openen, gebruiken we het gratis handelsprogramma. Onze inleg bedroeg 770 euro. Maar dankzij een speciale beleggingsconstructie, CFD genaamd, werd onze inleg vermenigvuldigd met een hefboom van 10. Omgerekend naar de duurdere Engelse pond (Easyjet is namelijk een Engels bedrijf) konden we handelen met een pakket dat 6.379 pond waard was. We bevestigden onze aankoop en zo begon onze belegging op 6 januari.

Stap 2

Vervolgens was het van belang dat we de koers van Easyjet af en toe bekeken, om onszelf ervan te verzekeren dat de belegging de goede kant op ging. Hieronder ziet u de koersgrafiek ten tijde van onze belegging.

Aandelen verhandelen

Figuur 2, koersgrafiek aandelen verhandelen. Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Zoals u ziet, ging de waarde van een aandeel Easyjet in die tijd omhoog. Dit konden we heel eenvoudig in de gaten houden, omdat de software te openen is vanaf verschillende apparaten met toegang tot het internet. Het kostte ons dus relatief weinig tijd en moeite.

Stap 3

Het was 16 januari toen we vermoedden dat de koers van Easyjet niet verder omhoog meer zou gaan. Ons aandelenpakket was inmiddels met 353 euro in waarde gestegen. Omdat we dit een prachtig resultaat vonden, sloten we de belegging met een klik van de muis. Meer was er niet nodig om de winst automatisch op ons account te zetten. Hieronder ziet u een screenshot van ons resultaat. Het programma houdt dergelijke gegevens automatisch voor u bij.

Aandelen verhandelen

Figuur 4, resultaat van aandelen verhandelen. Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Zo behaalden we in slechts 10 dagen tijd, waarbij we af en toe eens op onze telefoon of laptop de koers bekeken, 353 euro winst. Wilt u ook beginnen met aandelen verhandelen? Hieronder leggen we uit hoe.

Begin gratis met aandelen verhandelen!

Als kritische belegger laat u zich natuurlijk niet zonder bewijs overtuigen. U wilt  zelf ervaren wat de software u te bieden heeft. Omdat we het helemaal eens zijn met deze instelling, bieden wij u de optie om de software gratis te proberen. In de zogenaamde demo modus betaalt u helemaal niets. Binnen 5 minuten is de demo startklaar. Hier krijgt u circa 20.000 euro fictief geld. Met dit budget kunt u beleggen op realtime koersen. Test de software en train uzelf, u hebt niets te verliezen.

Aandelen verhandelen

Bovendien kunt u altijd overstappen op echt beleggen, zodat u zelf kunt proberen succesvol aandelen te verhandelen.

Wacht niet langer! Klik hier om te beginnen met gratis aandelen verhandelen!

Bron: www.nu.nl/beurs/3669279/easyjet-verkleint-achterstand-ryanair.html