Wilt u kunnen beleggen binnen 5 minuten? Hier leert u dat! Zie eerst hoe wij 50 euro winst maakten in 4 minuten. Daarna kunt u zelf aan de slag.

Beleggen binnen 5 minuten

Leer beleggen zoals wij

In dit artikel maakt u kennis met onze beleggingsstrategie. We zullen u zelfs toegang geven tot de gratis software die wij gebruiken. Maar alles op zijn tijd. Laten we beginnen met de uitleg van onze methode.

Zoek naar een aanleiding

Als u gaat beleggen, kunt u kiezen uit heel wat verschillende koersen. Hoe weet u welke u moet kiezen? Hierbij kan het beursnieuws een steuntje in de rug zijn.

Een nieuwsbericht over een beursgenoteerd bedrijf zou namelijk genoeg invloed kunnen hebben om een (korte) koersverandering in gang te zetten. En dat is precies waar u naar opzoek bent, want u wilt beleggen binnen 5 minuten!

Kijk bij de nieuwsberichten die u leest vooral naar het soort nieuws: is het goed of slecht? Goed nieuws zou een koersstijging kunnen helpen veroorzaken, slecht nieuws juist een daling. Uiteraard biedt deze methode geen garanties, maar het kan een mooi begin van een belegging zijn.

Na het vinden van een aanleiding, volgen er nog enkele stappen:

  1. Een belegging openen
  2. Het verloop van de belegging
  3. De belegging sluiten

Hieronder laten we u zien hoe we deze stappen in de praktijk toepasten.

Een praktijkervaring Air France-KLM

De aanleiding

Onlangs lazen wij ’s morgens rond een uur of 8 het volgende nieuwsbericht.

Beleggen binnen 5 minuten

Figuur 1, beleggen binnen 5 minuten. Klik voor een vergroting.

In het artikel kon u lezen dat de passagiersaantallen van de luchtvaartmaatschappij blijven stijgen. Dat is natuurlijk goed nieuws voor het bedrijf. Misschien willen hierdoor wel meer beleggers aandelen kopen van Air France-KLM, waardoor de prijs zou kunnen stijgen.

Daarom besloten we gauw een belegging klaar te zetten, die we zouden openen zodra de beurs opende om 9:00 uur. Dan konden we direct handelen en hopelijk profiteren van de verwachte koersstijging.

Stap 1: een belegging openen

Het klaarzetten van de belegging was in een mum van tijd gebeurd. Dat komt doordat we gebruik maken van speciale, gratis beleggingssoftware. Hiermee kunt u heel eenvoudig uw beleggingen beheren. Om een belegging te openen, hoefden we alleen de koers van Air France-KLM op te zoeken en de inleg in te voeren. Met onze inleg gebeurt vervolgens iets bijzonders, wat u ook zult ervaren als u belegt met de software.

In de software handelt u namelijk automatisch met CFD’s. Dit is een hefboomproduct, dat ervoor zorgt dat u met een kleine inleg een grotere positie kunt innemen. De waarde van uw aandelenpakket is daardoor veel hoger, terwijl u hier maar een deel van hoeft te betalen. Zo bedroeg onze inleg 520,19 euro. Maar dankzij CFD’s werd dit bedrag 20 keer meer waard gemaakt. Hierdoor was onze positie uiteindelijk 20×520,19= 10.403,80 euro waard. Dit effect vindt automatisch plaats. U hoeft hier niets voor te doen, zoals u hieronder ziet.

Beleggen binnen 5 minuten

Figuur 2, beleggen binnen 5 minuten. Klik voor een vergroting.

U beschikt met CFD’s over een groter aandelenpakket, waardoor een kleine koersstijging al een mooi resultaat zou kunnen opleveren. Het bijbehorende risico kunt u zoveel mogelijk inperken door gebruik te maken van limieten. Klik hier voor meer informatie over limieten.

Stap 2: het verloop van de belegging

Het was precies één minuut over negen toen we de belegging openden. De koers van Air France-KLM schoot inderdaad omhoog, zoals u ziet.

Beleggen binnen 5 minuten

Figuur 3, beleggen binnen 5 minuten. Klik voor een vergroting.

Stap 3: de belegging sluiten

Slechts 4 minuten later was onze belegging 51,25 euro in waarde gestegen. Dit vonden we een mooi resultaat en we besloten het zekere voor het onzekere te nemen. Voordat de koers weer zou kunnen gaan dalen, sloten we de belegging met een klik van de muis. Hierdoor werd onze winst automatisch bijgeschreven op ons account. Hieronder ziet u daar een screenshot van.

Beleggen binnen 5 minuten

Figuur 4, beleggen binnen 5 minuten. Klik voor een vergroting.

Doe zelf uw voordeel met de gratis software!

In dit artikel hebt u gezien hoe wij zo snel konden beleggen. We lazen het nieuws en openden vervolgens in luttele seconden een belegging. Hierbij was de gratis software ideaal, omdat we hiermee snel konden reageren. We raden u de software ten zeerste aan, want:

  • U kunt het programma downloaden of online gebruiken
  • Handelen vanaf uw computer, tablet en smartphone: wanneer u wilt!
  • Beleg automatisch met CFD’s

Nieuwsgierig? Probeer de software dan gratis en vrijblijvend uit! Het programma bevat namelijk ook een simulator, waarin u ca. 20.000 euro fictief geld ontvangt. Hiermee kunt u beleggen op realtime koersen. Als u overtuigd bent, kunt u direct overstappen op echt beleggen.

Beleggen binnen 5 minuten? Klik hier voor de snelle software

Bronnen:  http://nl.wikipedia.org/wiki/Koninklijke_Luchtvaart_Maatschappij
http://deaandeelhouder.nl/news/2014/3/7/groei_passagiersvervoer_air_france-klm_zet_doo-2/