Wilt u beleggen zonder er te veel tijd aan te besteden? Probeer dan gratis onze beurs beleggingsstrategie. Wij maakten er 70 euro winst binnen het uur mee.

Beurs beleggingsstrategie

Het moderne beleggen

In dit artikel laten we u een moderne vorm van beleggen zien: zelfstandig beleggen via internet. Hierbij bepaalt u niet alleen waarop u belegt, maar ook met welke inleg en wanneer. Dat kan mede dankzij gratis beleggingssoftware. Wij maken hier zelf ook gebruik van en raden de software absoluut aan. We zullen u in de praktijk laten zien waarom.

Gebruik het nieuws

Het begin van onze beurs beleggingsstrategie is het in de gaten houden van het nieuws. Het kan namelijk zo zijn dat nieuws over een onderneming invloed kan hebben op de koers daarvan. Wanneer we iets lezen over een beursgenoteerd bedrijf, stellen we aan de hand hiervan een verwachting op.

Betreft het goed nieuws, verwachten we vaak dat meer beleggers aandelen willen kopen van dit bedrijf. Dit kan, door vraag en aanbod, een koersstijging veroorzaken. Slecht nieuws kan juist een koersdaling als gevolg hebben. Door het nieuws te bekijken, weet u dus welke koersen misschien kansrijk zijn. Dit helpt u bij het kiezen van een koers om op te beleggen. Het biedt uiteraard geen garanties op winst. U kunt deze methode daarom eerst uittesten in de demo.

Het is heel eenvoudig om dergelijk beursnieuws te vinden. Persoonlijk gebruiken we gratis internetsites, zoals deaandeelhouder.nl of fd.nl. Hieronder zullen we laten zien hoe we een nieuwsfeit in de praktijk gebruikt hebben.

Winst door beleggen op Facebook

#1 een artikel

We proberen iedere dag het beursnieuws even door te nemen. Soms doen we een belegging aan de hand van een nieuwsbericht. Dat kan gewoon tussendoor, vanaf een computer, tablet of smartphone. In een vrij moment lazen we onderstaand bericht.

Beurs beleggingsstrategie

Figuur 1, nieuwsbericht beurs beleggingsstrategie. Klik voor een vergroting.

#2 een verwachting opstellen

In het nieuwsbericht staat dat het goed gaat met het sociale netwerk Facebook. Beleggers handelen graag in aandelen van gezonde bedrijven. Het zou daarom goed kunnen dat de vraag naar aandelen Facebook toeneemt door dit bericht, wat weer een koersstijging kan veroorzaken. Hier wilden wij graag van profiteren.

#3 een positie openen

We dachten dus dat er een koersstijging Facebook aan zat te komen. Als we hiervan wilden profiteren, moesten we gauw een positie openen. De gratis software hielp ons hierbij. Omdat deze overzichtelijk en snel is, konden we in een mum van tijd de aandelen kopen.

Hierbij gebruikt de software een speciale constructie, die ervoor zorgt dat uw inleg meer waard wordt. Deze constructie heet Contract for Difference (CFD). Wij legden 680 euro in. Maar dankzij CFD’s werd onze inleg 10 keer vergroot. Dit zorgde dat onze positie 10×680= 6.800 euro waard was. Vervolgens werd dit bedrag nog omgerekend naar dollars (Facebook is immers Amerikaans) waardoor we uiteindelijk met $9.210 belegden. We klikten op ‘kopen’ rond vier uur ’s middags.

#4 de belegging volgen en sluiten

Nadat we een positie hadden geopend, gebeurde er het volgende.

Beurs beleggingsstrategie

Figuur 2, koersgrafiek beurs beleggingsstrategie. Klik voor een vergroting.

De koers van Facebook was al erg gestegen toen wij onze positie openden. Maar we vermoedden dat we toch nog winst konden maken, dus we gaven niet op. En terecht! Binnen één uur tijd werd onze positie 70 euro meer waard. We sloten de belegging gauw, zodat onze winst werd geïncasseerd. Bekijkt u het screenshot van ons resultaat maar.

Beurs beleggingsstrategie

Figuur 3, eindresultaat beurs beleggingsstrategie. Klik voor een vergroting.

Probeer het gratis uit

In dit artikel hebt u geleerd dat het volgen van het beursnieuws u kan helpen bij het kiezen van een koers. Ook weet u nu hoe gemakkelijk posities openen en sluiten wordt dankzij de gratis software. Het goede nieuws is: u kunt deze beurs beleggingsstrategie gratis uitproberen.

De gratis beleggingssoftware bevat namelijk een demo. Hier kunt u levensechte ervaring met beleggen opdoen, door te werken met echte en actuele koersen. De demo ziet er precies hetzelfde uit als de software. Maar beleggen in de demo kost u niets, want u krijgt juist 20.000 euro aan virtueel oefengeld.

Behaal prachtige resultaten met de beurs beleggingsstrategie! In de demo hebt u niets te verliezen, en overstappen op echt beleggen mag altijd.

Klik hier en probeer de beurs beleggingsstrategie gratis in de demo

Bronnen: http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2680/Economie/article/detail/3586144/2014/01/29/Facebook-haalt-fors-meer-omzet-en-winst-uit-reclame.dhtmlhttp://en.wikipedia.org/wiki/Facebook