Wij maakten 81 euro winst in enkele uren tijd. Lees onze ervaring en beantwoord zelf de vraag: op welke manier slim beleggen?

Op welke manier slim beleggen

Wat hebt u aan dit artikel?

Hebt u al ervaring met beleggen? Of bent u een beginner? Het maakt niet uit: iedereen wil slim beleggen. Wij gebruiken een beleggingsmethode die we zelf erg prettig vinden. We bieden u informatie en een blik op de praktijk. Aan het einde van dit artikel kunt u namelijk zelf gratis beleggen!

Uw vraag: op welke manier slim beleggen?

De manier van beleggen die wij u aanraden, gaat met behulp van gratis software. Deze toegankelijke beleggingssoftware maakt het beheren van een belegging leuk en eenvoudig.

Een ander groot voordeel van de software is dat u automatisch belegt met een Contract for Difference (CFD). Dit is een hefboomconstructie die ervoor zorgt dat u met dezelfde inleg een grotere positie in kunt nemen. Het geld waarmee u belegt, wordt dus als het ware meer waard!

Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat u 100 euro inlegt, maar dat u handelt met een pakket ter waarde van 2.000 euro. Een kleine koersstijging zou in het geval van een goede belegging dan al een mooi resultaat kunnen opleveren. U ziet het effect van CFD’s goed in onze praktijkervaring.

Beleggen op Facebook

Onze succesvolle belegging is op te delen in drie simpele stappen. Wanneer u zelf belegt, zult u zien dat u dit stappenplan eenvoudig kunt volgen.

1. Nieuws met invloed

Nieuws over ondernemingen kan van invloed zijn op de koersen van bedrijven. Als u het beursnieuws bekijkt, kunt u gemakkelijk een verwachting opstellen. Goed nieuws zou een koersstijging kunnen opleveren, slecht nieuws het tegenovergestelde. Uiteraard biedt dit geen garanties, maar het kan u helpen bij het kiezen van een koers.

Eind februari lazen we onderstaand nieuwsbericht.

Op welke manier slim beleggen

Figuur 1, op welke manier slim beleggen. Klik voor een vergroting. Bron: Volkskrant

U begrijpt misschien wel dat wij verwachtten dat de koers van Facebook zou gaan stijgen na deze overname. Misschien gebruikt u zelf wel WhatsApp: dan weet u hoeveel mensen er gebruik van maken. Het zou een goede koop kunnen zijn!

2. Beleggen

We besloten te beleggen op Facebook. Dankzij de software konden we in een mum van tijd een belegging openen. We zochten de koers op, voerden onze inleg in en bevestigden de aankoop.

In dit geval besloten we te handelen met 670 euro. Dankzij CFD’s werd dit bedrag 15x meer waard. Vervolgens werd het ook nog eens omgerekend in dollars, waardoor de positie 13.686 dollar waard was. Hierna was het van belang om de koers goed in de gaten te houden, zodat we de belegging op een gunstig moment konden sluiten. Dit was gelukkig eenvoudig, omdat de software ook toegankelijk is vanaf tablet en smartphone. U ziet dan bijvoorbeeld deze koersgrafiek.

Op welke manier slim beleggen

Figuur 2, op welke manier slim beleggen. Klik voor een vergroting.

3. De belegging sluiten

Het rode kader geeft de stijging ten tijde van onze belegging aan. In totaal steeg de koers 0,78%. Dat lijkt erg weinig, maar rekent u eens na wat dat betekent op een positie van bijna 14.000 dollar!

Omgerekend zorgde deze stijging ervoor dat we 81 euro winst boekten. Daarom sloten we de belegging na slechts 4,5 uur. Een prachtig resultaat, zoals u ziet.

Op welke manier slim beleggen

Figuur 3, op welke manier slim beleggen. Klik voor een vergroting.

Wij maakten 12% rendement met een inleg van 670 euro. Wilt u dit ook proberen? Lees dan verder!

Gratis beleggen

Bent u inmiddels benieuwd geworden naar de effecten van CFD’s? Dan hebben we heel goed nieuws voor u. U kunt namelijk gratis en zonder risico beleggen, omdat de software een demo bevat! Dit is een zeer realistische beursomgeving waar u ca. 20.000 euro fictief geld ontvangt. Hiermee kunt u vervolgens beleggen op echte koersen! Zo ervaart u het effect van CFD’s dus aan den lijve, zonder enig risico te lopen. Als u later wilt overstappen op beleggen met uw eigen inleg, dan kan dat natuurlijk wanneer u wilt.

Wacht niet langer! Klik hier voor de gratis beleggingssoftware mét demo

Bronnen: https://www.facebook.com/,
http://www.volkskrant.nl/vk/nl/26642/20/Facebook-koopt-WhatsApp-voor-13-8-miljard-euro.dhtml