Beleggen met minder dan 1.000 euro? Het kan! Hier ziet u onze methode voor beleggen met een klein budget. Het resultaat: 184 euro winst. Probeer het gratis.

Beleggen met een klein budget

Invloedrijk nieuws

Begin deze maand liet luchtvaartmaatschappij Ryanair weten dat er meer vluchten bij hen zijn geboekt. Dit nieuws zou van grote invloed blijken te zijn op onze belegging. Maar waarom? En hoe kunt u nieuws gebruiken bij beleggen met een klein budget? In dit artikel leggen we alles uit. Maar bekijkt u eerst het artikel eens.

Beleggen met een klein budget

Figuur 1, nieuwsbericht met beleggen met een klein budget. Klik voor een vergroting.

De koers voorspellen

Wist u dat nieuws van invloed kan zijn op de koers van een aandeel? Daarom probeerden we na het lezen van dit bericht een verwachting op te stellen over de koers van Ryanair. U begrijpt waarschijnlijk wel dat meer boekingen goed nieuws is voor het bedrijf. Hierdoor willen misschien wel meer beleggers handelen in hun aandelen. En als de vraag hierdoor toeneemt, kan dit een koersstijging veroorzaken. Daarom wilden we een positie openen en beleggen.

Wij hebben een gouden tip om te beleggen: gebruik gratis beleggingssoftware.

Online beleggen met een klein budget: snel en klantgericht

Laten we wat dieper ingaan op de gratis software. Wij maken zelf ook gebruik van dit programma. Het stelt u in staat om de handelen op allerlei koersen uit de hele wereld. U zult het programma snel begrijpen, omdat het heel gebruiksvriendelijk is.

Het grootste voordeel van de software is dat u automatisch gebruik maakt van CFD’s. CFD staat voor Contract for Difference. Het is een zogenaamd hefboomproduct, dat ervoor zorgt dat u voor dezelfde inleg kunt handelen met een groter aandelenpakket. Uw inleg wordt als het ware meer waard.

De gratis software in de praktijk

Bij onze belegging in Ryanair maakten we ook gebruik van de software. Hierdoor konden we dus handelen met een groter aandelenpakket.

We besloten 770 euro in te leggen. Misschien is dat voor u een groot bedrag en stelt u zich bij beleggen met een klein budget iets anders voor. Dan kunnen we u geruststellen: ook met veel kleinere bedragen kunt u beleggen op deze manier. Dit is simpelweg een recent voorbeeld dat we gebruiken om onze methode duidelijk te maken.

Onze inleg lijkt misschien veel, maar het kan veel meer worden! Er gold, dankzij CFD’s, namelijk een hefboom van 20. Hierdoor konden werd onze inleg vergroot. 20×770= 15.400 euro. Een prachtige startpositie.

Het verloop van de belegging op Ryanair

Nadat we onze aankoop bevestigd hadden met een muisklik, was onze belegging een feit. We hoopten natuurlijk dat de koers zou stijgen. Omdat we een grote positie ingenomen hadden, zou een kleine koersstijging ons al een mooi bedrag op kunnen leveren.

We hielden de koers van Ryanair nauwlettend in de gaten. Het is immers belangrijk dat we de belegging op het juiste moment zouden sluiten, om zo een gunstig resultaat te behalen. Gelukkig tekent de gratis beleggingssoftware automatisch handige koersgrafieken. U kunt de software overigens openen vanaf uw laptop, tablet en smartphone. Zo kunt u beleggen waar en wanneer het u uitkomt.

Hieronder ziet u wat er gebeurde met de koers van Ryanair.

Beleggen met een klein budget

Figuur 2, koersgrafiek beleggen met een klein budget. Klik voor een vergroting.

U ziet het in de grafiek: de koers van Ryanair steeg met 1,2% binnen drie uur. Dat betekende dat we 180 euro winst gemaakt hadden! Bekijkt u ons prachtige resultaat hieronder. Daarom sloten we simpelweg de belegging en werd dit mooie bedrag bijgeschreven op ons account.

Beleggen met een klein budget

Figuur 3, resultaat met van beleggen met een klein budget. Klik voor een vergroting.

Zelf beleggen met een klein budget

Na het lezen van dit artikel kent u:

  • Een tactiek om koersen te voorspellen met het nieuws
  • De klantvriendelijkheid en eenvoud van het beleggingsprogramma
  • Het voordeel van CFD’s

Vergeet hierbij niet dat CFD’s ook een kleiner bedrag vergroten. U kunt bijvoorbeeld ook beleggen met 100 euro! Wilt u zelf ervaren hoe dit bevalt? Dat kan. U kunt gratis en vrijblijvend ervaring opdoen met beleggen. Hiervoor hoeft u alleen de gratis software te openen en te kiezen voor de demo. In de demo belegt u op echte koersen, maar met nep geld. Het kost u dus niets!

Wilt u zelf beleggen met een klein budget? Klik dan hier!

 Bron: http://en.wikipedia.org/wiki/CFD