Wilt u leren beleggen op een leuke, praktijkgerichte manier? Dan is beleggen met een demo ideaal voor u! Ontvang gratis speelgeld en beleg op echte koersen.

Beleggen met een demo

Beleggen is bedoeld voor u

Bijna iedereen in Nederland heeft tegenwoordig internet. Daarom is de beurs veel toegankelijker geworden. U hebt niet langer een groot kapitaal of veel voorkennis nodig om te kunnen beleggen.

Hierdoor is er een hele nieuwe doelgroep ontstaan voor de tussenpersonen op de beurs, de brokers. Zij proberen beleggen zo aantrekkelijk mogelijk te maken, zodat mensen gebruik gaan maken van hun diensten. Hier kunt u van profiteren.

U zult namelijk zien dat u, op beleggingsgebied, in de watten wordt gelegd door de brokers. Speciaal voor u is er handige gratis software ontwikkeld, waarmee u uw beleggingen gemakkelijk kunt beheren. Hiermee kunt u beleggen op wereldwijde koersen van verschillende producten. En hiervoor hoeft u de deur niet uit. De software is te openen vanaf al uw apparaten met een internetverbinding, zoals uw computer, tablet en zelfs uw smartphone.

De software helpt u zelfs om het beleggen onder de knie te krijgen. Het bevat namelijk een gratis demo. Lees verder voor meer informatie.

Beleggen met een demo heeft u veel te bieden

Wilt u beleggen met een demo? Dan zullen we u stap voor stap uitleggen hoe u daarmee kunt beginnen. Ook noemen we de voordelen.

Stap 1: kies een broker. Er bestaan verschillende brokers die de demo aanbieden. Om u te helpen bij het maken van een keuze, hebben we een selectie van drie vooraanstaande brokers gemaakt. Ze zijn allen goedgekeurd door de Financiële Autoriteit, zodat u zeker weet dat het betrouwbare aanbieders zijn. En om u aan te melden hoeft u alleen maar uw e-mailadres in te vullen. Klik hier voor onze selectie.

Beleggen met een demo

Figuur 1, beleggen met een demo. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Stap 2: download de beleggingssoftware. Als u eenmaal een broker hebt gekozen, is de gratis software binnen 5 minuten startklaar. U kunt deze downloaden, maar als u dat liever niet doet, kunt u hem ook online openen.

Stap 3: kies voor de demo. Zodra u de software start, wordt u gevraagd of u wilt beleggen met uw eigen geld, of in de demo. Kies voor de demo, en:

  • U krijgt ca. 20.000 euro fictief speelgeld
  • Beleg op realtime koersen van over de hele wereld
  • Doe gratis praktijkervaring op en train uzelf
  • Gemakkelijk, snel en zonder risico

Het vervolg op beleggen met een demo

U bepaalt op welke manier u gebruik wilt maken van de software. De demo is onbeperkt voor u toegankelijk, maar u kunt natuurlijk ook overstappen op echt beleggen. Dat is in een mum van tijd gebeurd. Anderen gingen u al voor. Zij beleggen nu echt met de software. Klik hier voor hun praktijkervaringen.

Maar waar u ook voor kiest, beleggen met een demo blijft een ideale eerste stap. Het kost u niets, u zult er juist veel van leren. Wacht daarom niet langer en klik op de link hieronder.

Beleggen met een demo? Klik hier!

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Demo