Wilt u beleggen in de praktijk? Zie hier een goed voorbeeld: 56 euro winst in 10 minuten! Ook geven we u gratis toegang tot onze beleggingssoftware.

Beleggen in de praktijk

Online de beurs op

U weet ongetwijfeld hoe belangrijk het internet tegenwoordig voor ons is. Dat biedt vele voordelen: zo kunt u tegenwoordig ook online beleggen! Dankzij handige beleggingssoftware wordt het beheren van uw beleggingen eenvoudiger dan ooit. In dit artikel zullen we dat laten zien, aan de hand van een waargebeurde ervaring met beleggen in de praktijk.

Een praktijkvoorbeeld

Onlangs hebben we een mooie winst behaald door te beleggen op het Nederlandse onderzoeksbedrijf Fugro. We zullen u nu stap voor stap laten zien hoe we dat deden. Gaandeweg zult u veel leren over beleggen in de praktijk.

  1. Het nieuwsbericht als aanleiding
  2. Een positie openen met de gratis software
  3. De positie in de gaten houden en gunstig sluiten

1# Het nieuwsbericht als aanleiding

Een gouden tip: gebruik het beursnieuws als aanleiding bij het beleggen.

Waarom? Omdat beursnieuws van invloed kan zijn op de koers van een bedrijf. Als het bekend wordt dat het heel goed gaat met een bedrijf, zou het kunnen dat er meer beleggers aandelen van willen kopen. Door de gestegen vraag, zou de koers van het bedrijf vervolgens kunnen stijgen. Uiteraard biedt deze methode geen garanties, maar het is de moeite waard om het te proberen.

Wij lazen laatst op internet het bericht hieronder.

Beleggen in de praktijk

Figuur 1, nieuwsbericht beleggen in de praktijk. Klik voor een vergroting.

U ziet dat het Fugro is gelukt om een contract te sluiten in Maleisië. Dat betekent meer omzet en meer werkgelegenheid: goed nieuws dus. Wij vermoedden dat dit een koersstijging teweeg zou kunnen brengen, dus besloten we in Fugro te beleggen.

#2 Een positie openen met de gratis software

Het openen van een belegging was in een mum van tijd gebeurd. We hoefden niet naar een bank of naar de beurs, omdat we gebruik maken van gratis beleggingssoftware. We klikten deze aan, zochten de koers van Fugro op en voerden onze inleg in.

We besloten te beleggen met 400 euro. Maar nu trad er een speciale constructie in werking. Onze inleg werd vermenigvuldigd met 20. Dat betekent dat we uiteindelijk een positie hadden ter waarde van 20×400= 8.000 euro. Deze speciale hefboomconstructie, genaamd CFD, is automatisch verwerkt in de software. Hierdoor kunt u ook met een kleinere inleg beschikken over een ruimere positie. Bovendien kunt u uw risico’s beperken met limieten. Lees er hier meer over.

Vergeet niet dat deze stap ons minder dan een minuut tijd kostte! Zo eenvoudig wordt het beheren van uw beleggingen dankzij de software.

#3 De positie in de gaten houden en gunstig sluiten

De volgende stap was het in de gaten houden van de koers van Fugro. Deze steeg inderdaad, zoals we al hadden verwacht. Binnen 10 minuten was onze positie al 56 euro meer waard geworden: een prachtig resultaat. We sloten de positie dan ook met een klik van de muis. Hieronder ziet u de eindstand, die de handige software ons automatisch gaf.

Beleggen in de praktijk

Figuur 2, resultaat beleggen in de praktijk. Klik voor een vergroting.

Een groot voordeel is dat het met de software ook mogelijk is om de koers te volgen vanaf:

  • Computer
  • Tablet
  • Smartphone

Bent u enthousiast geworden over de software? Hieronder bieden wij u de kans er zelf gebruik van te maken.

Gratis beleggingssoftware voor u

U hebt in dit artikel gezien hoe wij beleggen in de praktijk aanpakken. Wilt u meer van zulke ervaringen lezen? Klik dan hier voor onze praktijkervaringen.

Of wilt u inmiddels zelf beleggen in de praktijk? Ook dat is mogelijk. Als u op de link hieronder klikt, hebt u zelf toegang tot de gratis software. U kunt dan direct beginnen met echt beleggen. Maar u kunt er ook voor kiezen om gratis en veilig te beginnen in de demo. Dit is een soort beurssimulator, waar u met een budget van circa 20.000 fictieve euro’s kunt handelen op realtime koersen. Klik op de link en kies voor:

  • Gratis demo en handige software
  • Gebruiksgemak
  • Beleggen waar en wanneer u dat wilt

Beleggen in de praktijk? Klik hier voor de gratis software!

Bron:  http://nl.wikipedia.org/wiki/Fugro