Wilt u daytraden? Dan helpen wij u verder met handige daytrader tips. Bijvoorbeeld een gratis beleggingsprogramma, waarmee u uzelf ook kunt trainen.

Daytrader tips

Korte uitleg over daytrader tips

Laten we voor de duidelijkheid bepalen wat wij daytraden noemen: in korte tijd handelen in aandelen. Vaak komt het erop neer dat daytraden relatief risicovol is, maar dat u er ook een hoog rendement mee zou kunnen behalen. In dit artikel geven we u een aantal daytrader tips waarmee u kunt proberen het risico te verlagen en juist slim te beleggen. Deze tips zijn gebaseerd op onze eigen ervaring.

Tip 1: bekijk sites met beursnieuws

Op het internet kunt u gratis het actuele beursnieuws lezen. Wij raden u aan dit te doen. Als er nieuws over een bedrijf bekend wordt, kan dit invloed hebben op de koers van de aandelen. Bij goed nieuws zou het bijvoorbeeld kunnen dat de vraag naar de aandelen stijgt, omdat meer beleggers denken dat de aandelen van een bedrijf een goede koop is. Dit zou een koersstijging teweeg kunnen brengen, waar u van kunt profiteren.

Tip 2: maak gebruik van gratis software

Wist u dat er een speciaal programma bestaat waarmee u kunt beleggen? Wij maken hier zelf ook gebruik van en kunnen het u van harte aanraden. Onderaan dit artikel vindt u een link naar de software. Ook ziet u hier een screenshot van het overzichtelijke programma.

leren-aandelen-beleggen-trader-plaatje2

Figuur 1, daytrader tips. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Het is toegankelijk, gebruiksvriendelijk en het biedt u een speciaal voordeel. U belegt namelijk automatisch met de hefboomconstructie CFD.

CFD’s zorgen ervoor dat u met een inleg kunt beleggen alsof u beschikte over een grotere inleg. Dat komt omdat u slechts een deel van uw positie hoeft te financieren. Hierdoor lijkt het alsof uw inleg wordt vermenigvuldigd.

Als u 100 euro inlegt en er geldt een hefboom van 10, is uw positie uiteindelijk 10×100= 1.000 euro waard. Is het begrip CFD nieuw voor u? Klik hier en zie hoe een belegger 242 euro winst maakte met CFD’s.

Uiteraard is risicobeperking met CFD’s onderdeel van onze daytrader tips. Daar zullen we u hieronder meer over vertellen.

Tip 3: beperk uw risico’s

U weet het natuurlijk al: beleggen is niet zonder risico. Toch bestaan er manieren om deze risico’s enigszins in te perken. U kunt bijvoorbeeld limieten instellen. Zulke limieten zorgen ervoor dat uw belegging zich automatisch sluit bij een bepaalde winst of een bepaald verlies. Zo voorkomt u extreme resultaten. Wilt u meer weten over limieten? Klik hier.

Deze drie tips zouden u verder kunnen helpen bij het beleggen. Bent u enthousiast geworden? Hieronder vindt u een link naar de gratis beleggingssoftware, waarmee u direct kunt beginnen.

Begin zelf!

Wilt u direct zelf beginnen met beleggen? Maak dan gebruik van de gratis software! Hierin kunt u beleggen met uw eigen geld of u kunt ervoor kiezen om de software eerst te verkennen. Pas uw daytrader tips toe in de praktijk zonder dat het u iets kost! Het programma bevat namelijk een beurssimulator. Dit is een programma waarin u ca. 20.000 euro virtueel oefengeld krijgt, waarmee u kunt beleggen op realtime koersen. Het is dus een zeer realistische optie! De software biedt u dus:

  • Gebruiksplezier
  • Echt beleggen of in een simulator
  • Handelen vanaf computer, tablet en smartphone

Maak gebruik van onze daytrader tips! Klik hier voor de gratis software

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Daytrading