Hoe moet ik geld beleggen? Een lastige vraag, maar wij bieden een antwoord. Lees hier onze tips en verkrijg toegang tot gratis beurssoftware.

 Hoe moet ik geld beleggen

Hoe moet ik geld beleggen? Zelfstandig en snel

Wist u dat beleggen op de beurs tegenwoordig voor iedereen toegankelijk is?

Waar mensen vroeger naar het beursgebouw of naar de bank toe moesten om te kunnen beleggen, is dat nu gelukkig niet meer nodig. Anno 2014 kunt u zelf beleggen. U hebt de touwtjes in handen. Hoe? Door gebruik te maken van handige gratis beurssoftware.

Het antwoord op uw vraag: beurssoftware

Modern beleggen is snel en efficiënt, dankzij de online beurssoftware. Met dit programma kunt u in 3 simpele stappen een belegging doen:

  1. U kiest een koers
  2. Voer de gewenste inleg in
  3. Sluit de belegging wanneer u wilt

Het beheren van uw beleggingen kan bijna niet gemakkelijker. Zoals u op het screenshot hieronder kunt zien, is de software zeer toegankelijk. Hierdoor zult u er snel mee om kunnen gaan.

leren-aandelen-beleggen-trader-plaatje2

Figuur 1, hoe moet ik geld beleggen? Klik voor een vergroting.

Bovendien handelt u bij deze software automatisch met een hefboomproduct. Dit is een constructie (ook wel CFD genoemd) die ervoor zorgt dat u met een kleine inleg kunt handelen met een grotere positie. U hoeft namelijk maar een deel van uw positie te financieren.

Stel dat u slechts 5% van de positie hoeft te financieren. Dan kunt u met een inleg van 100 euro handelen met een aandelenpakket dat 20x zo groot is. 20×100= 2.000 euro. Dit is natuurlijk maar een snelle illustratie. Bent u benieuwd naar echte voorbeelden?

Klik hier voor onze waargebeurde praktijkvoorbeelden en zie wat beleggen met de software anderen oplevert.

Internationaal beleggen waar en wanneer u wilt

Aan beleggen met de beurssoftware zitten heel wat voordelen verbonden. Zo gaat er een wereld voor u open, want u kunt internationaal beleggen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Aandelen van Facebook of van ons eigen Philips
  • Indices zoals de AEX of de NASDAQ
  • Exotische munteenheden zoals de Japanse Yen of de Amerikaanse Dollar
  • Kostbare grondstoffen zoals goud en zilver

U kunt dus zelf kiezen op welk product u belegt en u wordt daarbij niet weerhouden door landsgrenzen. Bovendien hebt u ook de mogelijkheid om te beleggen waar en wanneer u maar wilt. De software beperkt zich niet tot uw computer. U kunt ook handelen vanaf uw smartphone of tablet. Hoe moet ik geld beleggen? Wanneer het u uitkomt!

Zonder risico beleggen in de demo

Misschien bent u inmiddels wel geïnteresseerd in de software. Dan hebben wij goed nieuws voor u! U kunt het beursprogramma gratis en vrijblijvend uitproberen. De software bevat namelijk een demo. Dit is een stand waarin u kunt beleggen zonder risico te lopen, omdat u geen echt geld gebruikt. Het programma schenkt u circa 20.000 euro fictief geld. Met dit bedrag kunt u vervolgens beleggen op echte en actuele koersen, net als betalende beleggers.

Gebruik de demo en:

  • Zie of het programma u bevalt
  • Probeer nieuwe beleggingsmethoden uit
  • Train uzelf

De demo is dus een absolute aanrader. Een van de grootste voordelen is misschien wel dat u op ieder moment kunt schakelen tussen echt beleggen en de demo. Als u vindt dat u genoeg ervaring hebt opgedaan, kunt u dus eenvoudigweg beginnen met echt beleggen. Dit is een geweldige kans. Wacht niet langer! Klik op de link om te beginnen.

Hoe moet ik geld beleggen? Met de gratis software! Klik hier om te beginnen

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Speculatie_(handel)