Kent u het turbo beleggen spel? Dit is een dynamisch spel waarmee u gratis leert beleggen. Hier kunt u er direct mee beginnen. Uw budget: ca. 20.000 euro!

Turbo beleggen spel

Waarom turbo beleggen?

Wat is turbo beleggen eigenlijk? En waarom heeft het zo’n spannende naam?

Het heet ‘turbo’ omdat het een methode is die gericht is op de korte termijn. U als turbo belegger probeert winst te maken in enkele uren of zelfs minuten. In het turbo beleggen spel maakt u kennis met deze interessante vorm.

U ervaart hierbij ook het effect van het Contract for Difference of CFD. Een CFD is een hefboomproduct, dat ervoor zorgt dat u met dezelfde inleg een grotere positie kunt innemen. Dit komt mede door de brokers, die deze vorm van beleggen mogelijk maken. Hieronder ziet u hoe dat in zijn werk gaat.

De werking van turbo

Stel dat u 200 euro overhebt, waarmee u wilt beleggen. Dan kunt u van dit bedrag aandelen kopen. In dat geval is uw positie 200 euro waard.

U kunt er ook voor kiezen om te gaan turbo beleggen. Als er een hefboom van 10 geldt, kunt u speculeren op een pakket aandelen ter waarde van 10×200= 2.000 euro. Het mogelijke voordeel hiervan is dat een kleine koersstijging bij een grotere positie toch een mooi resultaat zou kunnen opleveren. Klinkt dit nog wat abstract? Dan bieden wij de oplossing. Bekijk hier een recent praktijkvoorbeeld turbo beleggen.

Zelf de beurs op met het turbo beleggen spel

Bent u nieuwsgierig geworden naar het turbo beleggen? U kunt er op een speelse, kosteloze en veilige manier kennis mee maken in het spel.

Het turbo beleggen spel is in feite een soort demo versie van een echt beursprogramma. U krijgt dus precies hetzelfde te zien als betalende beleggers. Alleen is voor u alles gratis! Op internet bestaan er verschillende aanbieders van deze software. Wij hebben drie vooraanstaande en betrouwbare versies voor u geselecteerd. Klik hier voor onze selectie turbo spellen.

Al onze versies zijn overzichtelijk en klantvriendelijk. Hieronder ziet u er een screenshot van. Ziet u hoe handig de koersen zijn ingedeeld?

leren-aandelen-beleggen-trader-plaatje2

Figuur 1, turbo beleggen spel. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

U kunt de software downloaden en ook online openen. Aan u de keuze! In beide gevallen kunt u het spel spelen vanaf computer, smartphone en tablet. Ideaal voor u: een moderne belegger.

Wat het spel zo leuk maakt, is dat u kunt realistisch belegt. U krijgt dezelfde software, dezelfde realtime koersen en dezelfde resultaten te zien als echte beleggers. Uiteindelijk kunt u ook gemakkelijk overstappen op echt beleggen. Dit is heel eenvoudig, omdat het turbo beleggen spel deel uitmaakt van dezelfde beleggingssoftware. Met een druk op de knop kunt u een leven als echte belegger beginnen. Het turbo beleggen spel biedt u:

  • Gratis en vrijblijvend ervaring opdoen op de beurs
  • Een leuke en boeiende manier om te leren over beleggen
  • Uw resultaten vergelijken met die van al uw vrienden

Wacht daarom niet langer en begin vandaag nog!

Klik hier voor het gratis turbo beleggen spel en daag uzelf uit!

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Spel