U wilt op een goede manier leren beleggen, maar zonder dat het u geld kost. Herkent u zich hierin? Leer beurs voor starters kennen en ga gratis de beurs op.

Beurs voor starters

De beurs voor starters is voor ieder budget

Wat roept het woord ‘beleggen’ bij u op? Misschien ziet u uzelf wel zitten, op de bank of in de trein, terwijl u op uw telefoon of tablet nog gauw even de beurs checkt. Dat is namelijk de beurs in 2014: toegankelijk voor iedereen, ongeacht uw budget of uw voorkennis.

Wilt u deel uitmaken van de wereld van beleggingen? Als u dit artikeltje hebt gelezen, kunt u zelf al beginnen met beleggen. Dus wacht niet langer en lees gauw verder.

Het gemak van beleggen

Tegenwoordig gaat beleggen grotendeels via internet. U kunt in een mum van tijd een belegging openen, dankzij gratis software. Deze software is bovendien toegankelijk vanaf de pc, de tablet en zelfs de smartphone. Wilt u direct beginnen? Hier vindt u een selectie van drie zeer goede aanbieders van deze software.

Met de software kunt u beleggen op heel veel verschillende koersen. De beurswereld zal aan uw voeten liggen. U kunt kiezen uit aandelen, delfstoffen, munteenheden, indices zoals de bekende NASDAQ of onze eigen AEX, aan u de keus! Het programma maakt het beheren van beleggingen kinderlijk eenvoudig en houdt bovendien allerlei handige informatie voor u bij, zoals de koersgrafiek die u hieronder ziet.

Beurs voor starters

Figuur 1, beurs voor starters. Klik voor een vergroting.

Als u op de link hieronder klikt, kunt u een praktijkervaring van een van onze beleggers bekijken. Daarin zult u de voordelen van de software zelf kunnen zien.

https://allesoverbeleggen.com/alles-over-beleggen/ervaring-slim-beleggen

Maar als verstandige belegger bereidt u zich natuurlijk eerst goed voor, voordat u uw geld inzet. De beste manier om u voor te bereiden op de beurs, is door praktijkervaring op te doen. Dit is mogelijk zonder dat het u iets kost, dankzij de simulator. Hieronder kunt u er alles over lezen.

De beurs voor starters? Kies voor de simulator

Oefening baart kunst, zegt men. Ook wij geloven daarin. En om u te laten oefenen met beleggen willen we u graag wijzen op de simulator. Dit is een onderdeel van de gratis beleggingssoftware waarover u eerder hebt gelezen. Overschakelen tussen echt beleggen en de simulator kan binnen enkele seconden.

In de simulator:

  • Ontvangt u ca. 20.000 euro virtueel speelgeld
  • Kunt u beleggen op realtime koersen
  • Doet u zeer realistische praktijkervaring op
  • En dit alles zonder enig risico te lopen

Zo kunt u dus helemaal gratis beginnen met beleggen. Ideaal als oefening bij de beurs voor starters! Bovendien went u, terwijl u gebruik maakt van de simulator, automatisch aan de handige beleggingssoftware. Als u dan na enige tijd vindt dat u voldoende hebt geoefend, kunt u eenvoudigweg overstappen op beleggen met uw eigen inleg. Hierbij hoeft u dan niet te wennen aan nieuwe software.

Wilt u de beurs ontdekken zonder dat het u ooit iets zal kosten? Wilt u zelf ervaren hoe spannend en interessant beleggen kan zijn?

Kies voor de simulator en leer de beurs voor starters gratis kennen!

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Contract_for_difference