Zoekt u naar mogelijkheden om te leren handelen op de beurs? Dan is dit de website voor u. U kunt hier gratis praktijkervaring opdoen in de beurswereld. Er zal een wereld voor u opengaan.

Leren handelen op de beurs

De beurs biedt u mogelijkheden

Denkt u dat beleggen lastig is? Dat de beurs alleen toegankelijk is voor rijke aandelenhandelaars op Wall Street? Dan kunnen we u gelukkig vertellen over een nieuwe ontwikkeling. Tegenwoordig is het voor iedereen mogelijk om te beleggen. Dit kunt u zelf, gemakkelijk en thuis doen. Beleggen gaat in de moderne tijd namelijk via internet. Open de wereld van beleggingen met een simpele muisklik.

U weet nu dus dat u kunt beginnen met beleggen. Maar misschien weet u wel niet hoe. Gelukkig wordt u ook hierbij geholpen, als u dat wilt. Allereerst is het beheren van uw beleggingen namelijk heel eenvoudig, dankzij gratis software. Met deze software kunt u binnen enkele seconden een belegging openen of sluiten. Ook wordt relevante informatie voor u bijgehouden en krijgt u handige koersgrafieken te zien. Hieronder ziet u een screenshot van het programma. Koersen zijn duidelijk geordend, zodat u deze eenvoudig kunt vinden en zo snel kunt reageren op ontwikkelingen. Bovendien maakt het de software zeer gebruiksvriendelijk.

leren-aandelen-beleggen-trader-plaatje2

Figuur 1, leren handelen op de beurs met de gratis software. Klik voor een vergroting.

Omdat de software zo overzichtelijk is, kost leren handelen op de beurs u nauwelijks tijd. Bovendien is het leuk om te doen, zoals we u hieronder zullen laten zien.

Leren handelen op de beurs met de demo

Leren handelen op de beurs kan eveneens met de handige gratis software. Deze bevat namelijk een demo, dat is een soort beurssimulator. Hiervoor hoeft u niets te betalen, u krijgt juist ongeveer 20.000 euro fictief zakgeld. Met dit geld doet u praktijkervaring op met de beurs. U krijgt namelijk echte en actuele koersen te zien, precies zoals de betalende beleggers.

Zie de demo dus als een soort spel, waarmee u kunt leren handelen op de beurs. Dankzij uw fictieve inleg zult u nooit verlies kunnen maken, maar u maakt wel de thrill van het beleggen mee. Als u vindt dat u genoeg geoefend hebt, kunt u overstappen op echt beleggen, met uw eigen inleg. Overstappen naar de werkelijke modus is heel eenvoudig, zoals u hieronder kunt zien.

leren-aandelen-beleggen-demo-plaatje1

Figuur 2, leren handelen op de beurs. Klik voor een vergroting.

De ervaring van andere beleggers

Het is ook interessant om de ervaringen van andere beleggers met de beurs en met de software te bekijken. Zo kunt u zien waar zij op letten bij hun beleggingen en waarom hun ervaringen succesvol waren. Klik voor de praktijkvoorbeelden.

Start nu met leren handelen op de beurs

Als u wilt, kunt u onmiddellijk beginnen met leren handelen op de beurs. Als u op de link hieronder klikt, is de software binnen 3 minuten klaar voor gebruik. U kunt de demo dan vrijblijvend proberen en als u wilt overstappen op echt beleggen. Probeer het eens uit, u hebt niets te verliezen. Beleg met fictief geld op Heineken of Apple, of op exotische koersen uit allerlei landen. Leren handelen op de beurs was nog nooit zo gemakkelijk, want het kan vanaf uw pc, tablet en smartphone!

Klik hier en start met leren handelen op de beurs

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Wall_Street