Waarin beleggen? Vraagt u zich dat ook weleens af? Lees dan verder en ontdek een methode om de keus te vergemakkelijken. Test het daarna gratis uit!

Waarin beleggen

Waarin beleggen? Uitleg aan de hand van de praktijk

U zoekt iemand die u meer kan vertellen over beleggen. Wij helpen u verder.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, zijn we zelf ook gaan beleggen. Zo kunnen wij ons eigen advies testen, voordat we het doorgeven aan u. In dit artikel zullen we u ook aan de hand van de praktijk uitleggen hoe wij de keuze voor waarin beleggen maken. Onze belegging is in te delen in 3 stappen. Bij elke stap zullen we kort stilstaan.

  1. Het financiële nieuws volgen
  2. De belegging openen
  3. De belegging gunstig sluiten

Het beheren van een belegging kan dus in drie simpele stappen. Dat komt door speciale beleggingssoftware. Met deze software hebt u eenvoudig toegang tot de beurs, zonder dat u over grote bedragen hoeft te beschikken. Lees verder en zie hoe u zich slim kunt voorbereiden door het nieuws te volgen. Daarna ziet u hoe de software in de praktijk werkt.

Het financiële nieuws volgen

Wij hebben een handige tip voor u: bekijk het beursnieuws. Nieuws over beursgenoteerde bedrijven kan van invloed zijn op de koersen. Daarom zijn ondernemingen verplicht om belangrijke ontwikkelingen voor de opening van de beurs om 9:00 te openbaren. Probeer het nieuws dus voor die tijd te bekijken!

Als u heel goed nieuws ontdekt over een bedrijf, kan dit een antwoord geven op de vraag: waarin beleggen. Als het een bedrijf voor de wind gaat, zou het immers kunnen dat de vraag naar de aandelen ervan stijgt. En hierdoor kan de koers ook weer stijgen.

We zullen dit laten zien met een voorbeeld. Onlangs hebben we belegd op Delta Lloyd, na het lezen van het volgende artikel.

Waarin beleggen

Figuur 1, artikel waarin beleggen. Klik voor een vergroting.

U ziet het: goed nieuws voor Delta Lloyd. Dit zou een positieve invloed op de koers kunnen hebben. We hadden natuurlijk geen garanties, maar besloten toch een belegging te openen.

De belegging openen

Nu is het tijd voor de gratis beleggingssoftware waar we het eerder over hadden. Hieronder ziet u een screenshot van dit prettige programma.

leren-aandelen-beleggen-trader-plaatje2

Figuur 2, software waarin beleggen. Klik voor een vergroting.

U zult ervaren dat een belegging beheren bijna niet eenvoudiger kan. We hoefden alleen de koers van Delta Lloyd op te zoeken, onze inleg te bepalen en te klikken op ‘kopen’. We besloten om te beleggen met 250 euro.

Dankzij CFD’s konden we hiermee een positie innemen die meer waard was. Onze inleg werd als het ware vermenigvuldigd met 20. Daardoor belegden we uiteindelijk met een positie ter waarde van 5.000 euro. Binnen één minuut hadden we onze belegging geopend. Door naar de volgende stap!

De belegging gunstig sluiten

Nu was het belangrijk om onze positie goed in de gaten te houden, zodat we de belegging uiteindelijk zo gunstig mogelijk konden sluiten. Het bekijken van de koers was gelukkig heel gemakkelijk, omdat we de software ook konden openen vanaf onze tablet en smartphone. Hieronder ziet u wat wij zagen.

Waarin beleggen

Figuur 3, waarin beleggen. Klik voor een vergroting.

De waarde van onze positie begon vrijwel direct te stijgen. 45 minuten later was onze positie 75,60 euro meer waard! We vermoedden dat dit een goed moment was om de belegging te sluiten. Dit deden we met een druk op de knop, waardoor de winst automatisch op ons account werd bijgeschreven. Hieronder ziet u een screenshot van ons prachtige resultaat.

Waarin beleggen

Figuur 4, resultaat waarin beleggen. Klik voor een vergroting.

Conclusies en een unieke kans

U hebt in dit artikel gezien dat het nieuws u kan helpen om te bepalen waarin u wilt beleggen. Ook hebt u een kijkje genomen bij onze ervaring met beleggen op Delta Lloyd.

Na deze uitgebreide voorbereiding wilt u natuurlijk zelf beleggen! De beurswereld ligt voor u open, want u hebt toegang tot aandelen, grondstoffen, valuta en indices van over de hele wereld. Dat komt dankzij de gratis software. Deze software biedt u:

  • Ook beleggen met een kleine inleg, dankzij CFD’s
  • Beleg vanaf pc, laptop, tablet en smartphone
  • Beheer uw beleggingen gemakkelijk en snel

Het beleggen met de software (waarin het handige effect van CFD’s automatisch in is verwerkt!) aan de hand van nieuwsberichten bevalt ons dus zeer goed. Wilt u het ook eens proberen? Dan hebben we een unieke kans voor u! U kunt namelijk gratis beleggen, in een realistische demo. Dit is een oefening die onderdeel uitmaakt van de software. Hier ontvangt u ca. 20.000 euro fictief geld en kunt u beleggen op echte en actuele koersen. Net als in het echt!

Klik hier en maak gratis gebruik van de software én de demo

Bron: deaandeelhouder.nl