Wilt u meer weten over aandelen Bitcoins kopen? Zie hier hoe wij winst hebben gemaakt met Bitcoins en hoe u zelf kunt handelen of gratis kunt oefenen.

Aandelen bitcoins kopen

Aandelen Bitcoins kopen via internet

De Bitcoin is een digitale munteenheid. Het is dan ook logisch dat de handel in Bitcoins ook digitaal is, vindt u niet? Aandelen Bitcoins kopen kan namelijk gemakkelijk en snel via internet. Dit kan met behulp van gratis beleggingssoftware, die binnen 5 minuten startklaar is. Met de software kunt u beleggen op Bitcoins maar ook op bijvoorbeeld aandelen van Philips en Google, op exotische munteenheden en op grondstoffen zoals goud. Met de gratis beleggingssoftware zal er een wereld voor u opengaan.

Maar als de keuze zo enorm is, waarom kozen wij er dan voor om te beleggen in Bitcoins? Dat zullen we hieronder toelichten.

De aanleiding voor aandelen Bitcoins kopen

Voordat we besloten over te gaan op aandelen Bitcoins kopen, wilden wij als beleggers eerst iets meer weten over dit fenomeen. De Bitcoin is een betaalmiddel dat digitaal opgeslagen is op uw computer. In Nederland kunt u er al verschillende dingen mee betalen, zoals elektonica en voedingswaren. In 2013 werd de eerste pinautomaat voor Bitcoins geopend in Canada. De groei van het product is dus enorm. In slechts één jaar haalde deze elektronische munt een rendement van 4847%, zoals u hieronder kunt zien.

Aandelen bitcoins kopen

Figuur 1, aandelen Bitcoins kopen. Nieuwsartikel. Klik voor een vergroting.

Wij besloten dat de stijging van de waarde van Bitcoins een aanleiding was voor een belegging. Daarom openden we de handige gratis software en zochten we de koers op.

Aandelen Bitcoins kopen? Kies voor CFD’s

Bij het aandelen Bitcoins kopen maakten we gebruik van zogenaamde CFD’s. CFD staat voor Contract for Difference. Het houdt in dat uw inleg wordt vermenigvuldigd met een bepaalde factor, waardoor u een grotere positie kunt innemen. De factor bedraagt bijvoorbeeld 20. Als u dan 100 euro inlegt voor een belegging, kunt u een positie innemen die 20×100= 2.000 euro waard is. De factor is overigens anders per beleggingsproduct. In de afbeelding hieronder ziet u dit effect.

 Aandelen bitcoins kopen

Figuur 2, aandelen Bitcoins kopen met CFD’s. Klik voor een vergroting.

Ons resultaat van aandelen Bitcoins kopen

Zoals u weet, hadden we de gratis beleggingssoftware (waarin CFD’s overigens automatisch zijn verwerkt) al geopend. Wij zetten om 9:45 ’s morgens 100 euro in, wat dankzij de hefboom een positie ter waarde van 1.100 euro opleverde.  In de koersgrafiek hieronder ziet u de stijging van onze positie.

 Aandelen bitcoins kopen

Figuur 3, koersgrafiek aandelen Bitcoins kopen. Klik voor een vergroting.

Aan het begin van onze belegging daalde de koers eventjes. Wij geloofden echter dat het wel goed zou komen en sloten de belegging dus niet. Vervolgens hielden we de belegging in de gaten. Na ongeveer een dag was onze positie 21 euro in waarde gestegen. 21 euro winst in 16 uur tijd, dat is een rendement van ongeveer 20%. Een mooi resultaat, zoals u hieronder kunt zien.

Aandelen bitcoins kopen

Figuur 4, het eindresultaat van aandelen Bitcoins kopen. Klik voor een vergroting.

Vindt u het prettig om te lezen wat de aanpak is van andere beleggers? Bekijk dan onze praktijkvoorbeelden eens. Kijk en leer!

Oefenen met aandelen Bitcoins kopen

Uiteraard biedt ook de grote stijging van de afgelopen maanden geen garantie dat u winst kunt maken met aandelen Bitcoins kopen. Zulke garanties zijn er niet bij beleggen. Bent u geïnteresseerd, maar weet u nog niet zeker of u uw eigen geld hiervoor wilt inzetten? Dan wijzen we u graag op een zeer goede mogelijkheid. De handige beleggingssoftware bevat namelijk een gratis oefenstand. Hierin krijgt u alle mogelijke koersen te zien waarop u kunt beleggen, die bovendien echt en actueel zijn. U kunt hierop beleggen zonder dat het u iets kost. U krijgt namelijk een mooi bedrag van ca. 20.000 euro fictief geld om mee te oefenen. Omdat u dezelfde informatie ziet als betalende beleggers, doet u nuttige praktijkervaring op.

Test het zelf! Wat hebt u te verliezen?

Oefenen met aandelen Bitcoins kopen? Klik hier en oefen met ruim 20.000 euro

Bronnen: http://www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/22087027/__Bitcoinfonds_haalt_rendement_van_4847___.html,

http://nl.wikipedia.org/wiki/Bitcoin