In 35 minuten verdienden wij 400 euro door te beleggen met 600 euro in het aandeel Brunel. Een rendement van 66%! Wij gebruikten hiervoor hefboomproducten. Deze manier van beleggen is ook voor u mogelijk. In dit artikel leggen wij uit hoe wij in 35 minuten een super rendement van 66% behaalden.

beleggen-met-600-euro-plaatje6

Beleggen met kleine bedragen?

Mensen denken bij beleggen vaak aan beleggen via een bank met grote bedragen als 10.000 euro. Echter is het beleggen met kleine bedragen ook heel goed mogelijk en makkelijker dan u denkt. Met de komst van het internet is het mogelijk om zelf thuis te beleggen vanaf uw eigen computer. Online beleggen kost weinig tijd, en ook met kleine bedragen is het rendement hoog.

Hoe werkt het?

Stel u wilt beleggen met 600 euro. Hoe werkt dit precies? Een methode om te beleggen met 600 euro is om te beleggen met CFD’s via een online broker. CFD’s zijn producten die werken met een hefboommechanisme.  U kunt op deze manier geld inzetten op een koersstijging of daling. U kunt dit doen via een gratis computerprogramma van een online broker. Een ander woord voor broker is aandelenmakelaar. Een aandelenmakelaar zorgt er simpel gezegd voor dat u met het gratis computer programma in staat bent te handelen op de beurs.

Deze manier van beleggen is ideaal voor kleine bedragen omdat de broker uw inleg vermenigvuldigt (CFD’s). In de meeste gevallen vertienvoudigt (10x) de broker uw inleg. Wij zullen dit uitleggen aan de hand van een voorbeeld:

Stel u wilt beleggen met 100 euro.

  • U kunt via het computerprogramma 100 euro inzetten op bijvoorbeeld een koersstijging van de AEX. Uw inleg wordt door de broker vertienvoudigd 10x. Hierdoor is uw 100 euro inleg 1000 euro waard op de beurs. U kunt dan zelf beleggen met een aandelenpakket van 1000 euro op de AEX.

Vervolgens stijgt de koers van de AEX met 1%.

  • Uw aandelenpakket van 1000 euro stijgt dan ook met 1%. U aandelen zijn op dat moment 1010 euro waard. Als u op dat moment stopt dan pakt u een winst van 10 euro. Een rendement van 10% op een inleg van 100 euro.

Deze manier van beleggen werkt precies hetzelfde als u inzet op een dalende koers. U kunt dus met een klein bedrag een hoog rendement behalen.

Beleggen met 600 euro op Brunel

Deze manier van beleggen gebruiken wij ook. Om te weten of de koers gaat stijgen of dalen volgen wij het nieuws. Dit geeft vaak een aanleiding of een koers gaat stijgen of dalen. Zo ook in het geval van Brunel. Wij lazen om 8:30 het bericht dat het bedrijf in 2013 een minder sterke omzet groei verwacht.

beleggen-met-600-euro-plaatje7

Figuur 1, nieuwsbericht Brunel. Bron: belegger.nl

Dit is geen goed vooruitzicht voor Brunel. Dit gaf ons de aanleiding om te beleggen met 600 euro op een koersdaling. Wij denken dat door dit bericht de koers zal dalen omdat veel andere beleggers hun aandelen van de hand willen. Hier kunnen wij geld mee verdienen door in te spelen op de koersdaling. Bij de opening van de beurs om 09:00 hebben wij 600 euro ingezet via het gratis computerprogramma van de broker. Na de opening van de beurs bleef het aandeel Brunel dalen. Onze verwachting bleek uit te komen.

beleggen-met-600-euro-plaatje3

Figuur 2, grafiek Brunel. Klik om te vergroten.

Na 35 minuten besloten wij te stoppen en een winst van 405 euro te pakken. Een super rendement van 66% op een inleg van 600 euro. Dit slechts in 35 minuten.

beleggen-met-600-euro-plaatje1

Figuur 3, resultaten Brunel. Klik op te vergroten.

Beleggen met 600 euro of andere kleine bedragen is  heel goed mogelijk  door deze vorm van beleggen. Door het vermenigvuldigen van de inleg zijn we in staat een mooi rendement te maken op onze inleg.

Wilt u meer praktijkvoorbeelden? Ga dan naar deze pagina.

Zelf beleggen met 600 euro?

Wilt u net als ons een hoog rendement met een klein bedrag door online te beleggen? Download dan het gratis computerprogramma van een online broker. Met dit programma heeft u ook de mogelijkheid te oefenen met ‘nepgeld’. U ontvangt dan een fictief bedrag van circa 20.000 euro waarmee u kunt oefenen op actuele koersen.

Wilt u nu beleggen met 600 euro of eerst oefenen. Download hier het gratis computerprogramma van een broker.

 

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Brunel_International, http://www.belegger.nl/nieuws/2631438/boekhoudfouten-drukken-resultaat-brunel.html