Winst maken door slim beleggen met weinig geld? Ons team belegde met 120 euro en maakte 40 euro winst in maar 20 minuten tijd. Lees verder en ontdek hoe.

Slim beleggen met weinig geld

Wat is de beste manier van slim beleggen met weinig geld?

Wanneer u gaat beleggen met weinig geld is online beleggen een goede optie. U gebruikt dan gratis beleggingssoftware die brokers u aanbieden. Brokers zijn tussenpersonen op de beurs, die beleggen voor u mogelijk maken. Om het beleggen te versoepelen, hebben ze de online beleggingssoftware ontwikkeld. Hiermee kunt u beleggen op allerlei beleggingsproducten van over de hele wereld.

Het grootste voordeel van de beleggingssoftware is de zogenaamde hefboom. Bij beleggen met de hefboom wordt uw inleg met een bepaalde factor vermenigvuldigd. Over het algemeen is deze factor 10. Hierdoor kunt met een groter aandelenpakket handelen. Dankzij de hefboom zou u ook bij slim beleggen met weinig geld een mooie winst kunnen pakken.

Onze methode voor slim beleggen met weinig geld

Wijzelf gebruiken de gratis beleggingssoftware ook om mee te beleggen. Voordat we een belegging openen, proberen we te voorspellen welke richting een koers op zal gaan. Dit doen we door het nieuws te volgen, en in het nieuws te zoeken naar aanleidingen voor koersveranderingen. Door deze methode te gebruiken beleggen we met gegronde redenen en proberen we zo de kans op succes te vergroten. Een voorbeeld hiervan kunt u hieronder lezen.

Slim beleggen met weinig geld in de praktijk

Elke ochtend wordt de beurs om 9 uur geopend. Om optimaal te profiteren van eventuele koersveranderingen is het verstandig om voor die tijd al een aanleiding tot een belegging gevonden te hebben. De informatie die u hierbij kan helpen is openbaar. Beursgenoteerde bedrijven moeten informatie die belangrijk is voor beleggers namelijk vrijgeven. Nu zullen we u stap voor stap laten zien hoe één van onze beleggingen verliep.

8:15

Op internet lezen we dat Fugro meer winst boekte dan verwacht was. Fugro is een Nederlands beursgenoteerd bedrijf dat veel bodemonderzoek verricht. Meer winst is voor dit bedrijf natuurlijk heel goed nieuws, en daarom verwachten we dat de aandelen na aanleiding van dit bericht meer waard zullen worden. Dit kiezen we als aanleiding voor onze belegging.

Slim beleggen met weinig geld

Figuur 1, slim beleggen met weinig geld op Fugro.

9:00

Om negen uur wordt de beurs geopend. Vervolgens gebeurde er het volgende:

  1. We openden het beleggingsprogramma.
  2. In dit programma zoeken we de koers van Fugro op.
  3. We openen een belegging met een inleg van 120 euro.

Door de hefboom is onze positie geen 120 euro, maar 1.200 euro waard. Dit komt door de factor 10 waarmee onze inleg wordt vermenigvuldigd. We beleggen nu dus alsof onze inleg 1.200 euro bedroeg.

9:20

De waarde van het aandeel Fugro stijgt. Binnen 20 minuutjes is onze positie als 40 euro meer waard geworden. We besloten hier genoegen mee te nemen en innen de winst. Deze wordt automatisch op ons account bijgeschreven.

Slim beleggen met weinig geld

Figuur 2, de koersgrafiek van de aandelen Fugro. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

In slechts 20 minuten hebben we een winst van 40 euro geboekt. En dat met een vrij kleine inleg van 120 euro. Dat is een rendement van maarliefst 30%, een prachtig resultaat.

Slim beleggen met weinig geld

Figuur 3, het resultaat van slim beleggen met weinig geld in Fugro. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

U ziet het: de software maakt het mede mogelijk om winstgevend te kunnen beleggen. De hefboom zorgt ervoor dat u ook met een relatief kleine inleg toch een mooie winst zou kunnen maken.

Slim beleggen met weinig geld samengevat

We zullen de belangrijkste punten van dit artikel en de software nog even samenvatten:

  • Dankzij de hefboom kunt u ook goed beleggen met een kleine inleg
  • U kunt uw beleggingen baseren op een aanleiding die u vindt in het nieuws
  • De software maakt beleggen makkelijk en overzichtelijk voor u

Zou u nog meer willen weten over beleggen? Klik dan hier.

Begin zelf met beleggen

U kunt gemakkelijk beginnen met beleggen. Zo zou u zelf winst kunnen maken met een kleine inleg. Hiervoor hoeft u alleen de gratis beleggingssoftware te openen. U kunt deze downloaden of online gebruiken, u bepaalt. Met de software kunt u meer dan beleggen alleen. U hebt namelijk ook toegang tot de gratis demomodus. In de demo krijgt u ca. 20.000 euro fictief geld om mee te beleggen op realtime aandelenkoersen. Zo kunt u op een speelse manier ervaring opdoen met beleggen, zonder dat het u iets kost. De software is in zijn geheel beschikbaar op uw pc, tablet en smartphone.

Ziet u de vele voordelen van slim beleggen met weinig geld?

Wacht niet langer en kies voor de gratis beleggingssoftware

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Fugro